Fr3nchman

Membru
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fr3nchman

 • Rank
  Amator
 • Birthday 02/27/1989
 1. Wow ! Ma bucur sa vad ca se dezvolta cultura fixie si in Romania !
 2. eu scap sambata la 8 seara si ies pe la 9. daca e si ai timp ne gasim pe strada. e nice si noaptea. ;)
 3. iesa cineva la un ride ceva zilele astea ? azi (miercuri) spre seara incolo.. ? sau maine (joi) mai spre dimineta asa.. ? daca e lasati si voi un mesaj.. bafta !
 4. Azi un ride ? ceva ? cineva ? cumva ? e vreme buna... spre seara incolo.. 5.. 6.. 7.. daca e lasati un mesaj.. sau poate maine (joi fiind) pana in 4-5 dup-amiaza daca e.. la fel.. lasati mesaj.. bafta !
 5. eu ies zilnic. you know better. ne auzim cand vrei sa iesi :)
 6. Incet incet o sa ne strangem si mai multi.. Azi pana in 3 daca vrei sa iesi sau maine dupa 3, dam un ride downtown :))
 7. Da, am citit/raspund la PM. Foaia parea mai mare decat 49.. Eu la mine am 52x18, caci am lucrat cu ce am gasit.. una bucata cursiera luata din targ cu 500 ron si conversie la fixa cu inca vro 300 ron, dar conteaza ca o faci tu, pui suflet si te distrezi cu ea dupa. zilele astea o sa-mi pun un pinion de 16, sa vad cum e, si daca nu e bun il schimb pe ala de 18 inapoi. Oricum, cel mai frumos lucru e simplitatea la fixe.. maxim o frana pe fata in plus, fara alte complicatii cu schimba foaia, schimba pinionul, etc... plus ca faci mai mult cardio pedaland continuu. it's simple and beautiful .. cheers !
 8. poate dam o tura prin bucuresti. as vrea sa o admir indeaproape. e super frumos bolidul. seamana cu cea a lui rainier de la macaframa. :D ce raport ai la ea ?
 9. fr3nch_man id-ul meu de mess. baga-l in lista si ne gasim unde vrei tu. ce raport ai la biciclu ?
 10. da dude. sper sa-ti vina bolidul cat mai repede. :D
 11. Poate vede cineva de pe aici si vrea sa iasa la o plimbare ceva. Sa vad si eu alte conversii fixie, sa-mi clatesc ochii.. :D Toate cele bune ! ps: Am postat si o poza cu.. bolidul !