Catalin_81

Membru
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Catalin_81

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/29/1981

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  RAM HT II, Felt Z95
 • Localitate
  Bucuresti
 1. @@Radu_Vadan Am pinioane mai mari decat mi-as dori. Dupa cum spuneam, bicla a venit cu o echipare ciudata, 50/34 cu brate de 175 si pinioane 12/32. N-avem noi munti pentru configuratia asta :))
 2. @ Kimosabe Saua e reglata aproape perfect. Singura "abatere" este faptul ca am rotit-o cu 3 grade spre fata. Mi se pare mai comoda asa. @@svgenius Arunc un ochi si daca gasesc ceva, iti spun. ;)
 3. Mda, o sa trec pe 170 sau chiar 167.5 daca gasesc. Cadrul e marimea 51 si asa a venit echipat insa cand am luat-o nu mi-a trecut prin cap sa intreb ce lungime au bratele. De-abia dupa niste kilometri mi-am dat seama ca ceva e in neregula cu pozitia.
 4. Atata am citit pe subiectul asta, si pe forum si in afara lui, de nu mai inteleg nimic :-< Probabil ca daca as fi ramas la mtb nu mi-as fi pus problema asta, insa de cand mi-am luat cursiera (relativ putin timp, 1000km) au inceput sa ma doara genunchii destul de tare dupa turele care depasesc 100 km. De la pedale nu cred sa fie pentru ca folosesc pedalele si pantofii de mtb, cu care n-am avut niciodata probleme, asa ca urmeaza intrebarea :) : Cei care ati schimat bratele angrenajelor, ati simtit imbunatatiri la diferente de 5-10 mm ? Asa ca date suplimentare, bratele de pe cursiera au 175 mm, eu am aproape 1.69 m si pe distanta de 100 km scot cadenta medie undeva intre 90 si 93.
 5. Am vrut sa vin si eu, dar mi-am dat seama tarziu ca nu mai am nr. tau de tel, iar la Charles de Gaulle nu v-am vazut. Am mers la TDS pana la urma.
 6. Pai vin si eu si daca ma rup de pluton ma intorc acasa :). Unde mai exact e locul de intalnire?
 7. Salutare! As veni si eu maine insa nu stiu daca ma tin gladiolele:). Cam cu ce viteza de croaziera se merge?
 8. Salutare! As veni si eu maine insa nu stiu daca ma tin gladiolele:). Cam cu ce viteza de croaziera se merge?
 9. Eu ma retrag din operatiunea Sinaia intrucat azi mi-am luat cursiera :majoreta: , si maine as vrea sa invat sa merg pe ea :bici-6: dar mai pe langa casa.
 10. M-ar tenta, insa cum am ceva programat pentru sambata seara m-as intoarce cu trenul IR de la 17.40 pentru ca ajunge mult mai devreme.
 11. Salutare. Nu stiu ce sa zic de zdrahon, dar doua roti cu care inca nu stiu ce sa fac maine as avea :)
 12. Vin eu, dar mai pe la 15.15 la iancului, sa apuc sa mananc ceva.
 13. Pai in aceste conditii...vitrege, stau si eu frumos acasa. Btw, singurul site care nu m-a mintit frumos si care de acum 3 zile zicea ca o sa ninga la ora asta e http www.viewweather.com.
 14. @Poseidon Daca tot stam la doi pasi distanta, nu pornim impreuna de aici ? LE telefonul meu este 0726461993