4ad

Membru
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

4ad last won the day on October 1 2010

4ad had the most liked content!

Community Reputation

23 Good

About 4ad

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/19/1950

Profile Fields

 • Localitate
  Wien, Österreich
 • Ocupaţie
  Arhitect Software
 1. 4ad

  Mie mi-a venit cu două săptămâni înainte de data estimată, la fel și unei cunoștințe.
 2. 4ad

  Site-ul Canyon face exact recomandarea aceasta când cumperi o bicicletă. Și eu am făcut eroarea de a nu comanda și urechea de rezerva și a trebuit să comand când s-a îndoit. Măcar a venit în 4 zile, apropo de discuția de mai sus.
 3. 4ad

  Nu ne pasă. Nouă ne-a venit la timp.
 4. Yep. Primul lucru care l-am observat la frâna hidraulică pe disc (nu și la mecanică). Nu contează traseul, doar cât de bună e frâna. Cred că am să-mi schimb Reba RL 2011 de pe față cu același model dar bolt through, nu quick release. Pe spate nu pot să fac nimic, ține de cadru, dar oricum problema majoră e în față.
 5. 4ad

  Toate cadrele ieftine sunt la fel. Cum ai estimat calitatea cadrului SH? Cadre main bune înseamnă cadre mai ușoare, și sunt foarte scumpe, nu intră în discuție aici.
 6. 4ad

  Yeah, îmi place să urc, și îmi place și să cobor, dar nu de aia mă dau cu bicicleta.
 7. 4ad

  Păi nu vine nimeni pe drumul ăla, e pustiu și carosabilul e destul de lat să treacă și tir-ul pe lângă tine, nu înțeleg care e problema. Pe mine mă deranjează nu nisipul, ci rahatul de pe drum.
 8. 4ad

  Trebuie să-i suni să-ți ia banii de pe card. La mine a durat o săptămână toată afacerea, în două ocazii.
 9. Cred că e îndoit totuși :(. Am mai reglat la el și am reușit să-l fac să aibă 9 poziții (din 10) dar la un moment dat, pe la pinioanele intermediare sare 2 pinioane. Uitându-mă la planele pinioane-scripeți, mi se pare că e îndoit un pic.
 10. 4ad

  Nici eu n-am încredere în căștile de ciclism. Nu folosesc chiar o cască integrală, ci una de skateri, care acoperă și părtile laterale ale capului.
 11. Cablul e rutat prin cadru, nu pare să fie îndoit sau gâtuit. Roata e la loc și e centrată ca lumea.
 12. Mie nu-mi pare a fi nimic îndoit, dar nu pot garanta. Așa stiam și eu despre șuruburile respective, deci nu pot înțelege cum de am numai 8 poziții disponibile :blink:.
 13. Am împrumutat bicicleta unui dement care a sărit cu ea. Eu cu 50km/h la vale pe forestier și cu 40km/h la vale pe offroad, pe pietre, nu am reusit să dereglez schimbătorul. El a sărit cu ea pe asfalt și cumva a reușit să-l deregleze. Este vorba despre un Deore XT 2010, cu 10 viteze. Schimba lent pe pinioanele mici și făcea mult zgomot. M-am decis să încerc să-l reglez eu, trebuie să învăț o dată și o dată să fac asta. Am mai făcut în trecut reglaje minore la deraior XT 9 speed când începea să facă gălagie, dar niciodată când nu mai schimba. Ei bine, l-am stricat de tot, altfel n-aș fi postat aici http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif. Am umblat la șurubul de Hi, l-am făcut să schimbe bine pe pinioanele mici, apoi am umblat la cel de Low până l-am făcut să schimbe bine pe pinioanele mari. Din păcate nu mai merge bine pe pinioanele medii, sare câte 2, iar din shifter am doar 8 poziții în loc de 10 http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/huh.gif. Ce să-i fac, cum îl repar. Merci,
 14. 4ad

  Am fost acum 2 zile, pe la 5-6 seara, până la Șanta, prin Curmătură. N-am întâlnit pe nimeni pe acolo. Doar un tip care cobora pe asfalt de la Păltiniș am văzut, când faceam o pauză înainte de a lua-o spre Curmătură. Doamne câtă balegă pe acolo. Aveam balegă până șî în chiloți când am ajuns acasă. Iar ciurdarul n-a făcut nici un efort în a își ține în frâu câinii, atât la urcuș cât și la coborâre.