dand_solaris

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dand_solaris

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/29/1964

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. dand_solaris

  ...citesc cu interes si admiratie, diverse postari pe acest forum. acum cateva zile, m-am suit pe-o sa si conform basmului am plecat spre marea aventura - vidraru balea lac. ajung la baraj cu auto, incalecat bikla (portbagaj spate incarcat destul)pornit prin tunel si tot asa iesit la sosea spre piscul negru, capra......ideal ar fi fost sa ajung la balea. ultimii 2 km pana la capra, au fost parcursi mai mult pe jos, cu ciuda :)) ajuns la capra am renuntat la gandul sinucigas de a atinge balea si m-am intors pe acelasi traseu. aventura mea s-a terminat trist, deoarece nu am atins tinta finala. nu sunt un ciclist avansat, deoarece merg din 2 in 2 saptamani cam 40-50 km, uneori 70 km pe trasee forestiere. mi-am spus ca daca am rezistat mereu, de ce nu sa ating balea. acum stau si pregatesc psihic, urmatoarea etapa sau urmatorul esec. toate bune.
 2. dand_solaris

  Pentru iubitorii de Trek / model 7500 slr, cu care ma deplasez frecvent pe drumuri forestiere dificile, acum echipata pentru croaziera externa. Foarte multumit de acest model / nu a creat probleme. Toate bune. Dan.
 3. dand_solaris

  cred ca nu ai cautat unde trebuie / de aceea am cerut sfatul celor care au parcurs circuite specializate...... pe www.bikemap.net exista configuratii astept in continuare info pertinente. :)
 4. salutare tuturor.

 5. dand_solaris

  Salut iubitorii de circuite cross. Intentionez sa pedalez de-a lungul Dunarii...prin Austria / daca exista cineva care a mai fost, mi-ar fi de folos cateva info. Sunt de altfel interesat sa constitui un grup de doritori. De asemeni sunt la fel de interesat pentru parcurgerea celor mai reusite circuite romanesti. Daca sunt mai multi amatori, putem sa detaliem dand_solaris@yahoo.com 0746 150000 Dan.
 6. dand_solaris

  Salutare, Proaspat posesor de TREK 7500 SLR. Am mers doar o zi / sosea+padure / mi se pare k. Voi ce spuneti de acest model ? Dan.
 7. dand_solaris

  Salutare, Cateva opinii de la cunoscatori m-ar ajuta. Este k modelul ? Traseu montan+cross. Multumesc anticipat.
 8. dand_solaris

  Salutare, Vin des in Pitesti, o data la doua saptamani. Mi-ar face placere sa pedalez impreuna cu alti posesori de cursiera. De obicei ies pe traseu, sambata. Dan. 0746 150000
 9. dand_solaris

  Salutare tuturor, Un sfat de la cunoscatori ar fi binevenit. Am 1,89 cm inaltime / 90 kg. Am o cursiera veche, echipata dupa cum urmeaza : Cadru alb marime 57 ( alb din fabricatie, nu scrie nimic pe el) Furca Eurosport cromata, Pipa SR, Frana weinmann, Butuc fata atom franta, Spate idem, Schimbator simplex+ shimano japan rda 105, Spite otel 36 pe roata, Surub strangere roata maillard mm atom, 2 foi sugino japan 42+52, Pinioane maillard franta 14,17,19,21,24, Lant sedis, Padalier orged maxy japan, Pedale afa brevete franta, Butuc pedala lyotard franta. Am schimbat jantele cu unele duble+cauciuc Michelin Decathlon. Obisnuiesc sa merg doar pe sosea (asfalt), insa mai fac si coborari prin padure (pietris). Conform echiparii, este ceva de apreciat la aceasta dotare ? Multumesc anticipat.