catalinm

Membru
 • Content count

  1,269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

catalinm last won the day on September 24 2010

catalinm had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About catalinm

 • Rank
  Kona Jake Rider
 • Birthday 12/11/1980

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Tagliaro
 • Localitate
  Bucuresti
 1. E de ceva vreme ...
 2. Comanda ieri pe la 16, azi la ora 14 a sosit. Cu next day delivery, desigur. Dar, fara Haribo!
 3. Nu cred mah, trebuie sa fie o greșeală ...
 4. Mai stau momentan, nu e graba mare la mine. Mersi oricum!
 5. De Castelli îți ziceam eu ca sunt mici. Eu ma potrivesc foarte bine cu ei, la celelalte firme nu îmi vine S, la ăștia e execelent.
 6. Ultima comanda de ei a venit cu posta in 3 zile cu free transport. Cred ca iau și eu ceva zilele astea.
 7. Da, e frustrant sistemul lor de livrare. Pentru cele trimise cu free delivery, dupa ce nu auzi nimic o saptamana, ar cam trebui sa te ingrijorezi. Numar de telefon nu am gasit nici eu, as fi vrut sa ma cert cu un operator si eu, dar se pare ca nu exista. Azi mi-a sosit si mie geaca, dupa 2 saptamani de la retrimitere, 5 saptamani de la comanda initiala.
 8. Pai ar fi faptul ca încă lucrează cu colete fără tracking, doar ca sa îți ia ochii cu o livrare gratis. Mai bine ar fi livrarea gratis de la o suma mai mare, la care sa îți ofere și tracking. in rest ei sunt amabili.
 9. Update 21 Iulie: Dupa ce primul pachet a fost declarat de wiggle "Lost in the Postal System", acum aștept sa vina pachetul nr. 2, pachet care de data asta a ajuns in țara cu Econt, care l-au trimis mai departe la Cargus, care sunt nesimțiți așa cum ii știm prea bine. Desi trebuia sa ajungă deja la mine, nu a ajuns. Fuck you very much wiggle, Fuck you very much Econt și Cargus.
 10. Am fost de vreo doua ori si pe la Posta. S-a uitat cucoana aia si a zis ca nu a venit nimic. Ma mai duc maine, azi ajung tarziu acasa.
 11. Le-am trimis deja doua. Au zis sa mai astept pana pe 7 (12 zile lucratoare) si vedem atunci cum facem. Problema e ca am nevoie de geaca aia pana pe 14. Daca trimit iar cu posta romana e nasol
 12. Mda, vazand filmul asta asa pare ca a fost. Sagan e oarecum nevinovat. Au cam exagerat baietii de la UCI.
 13. Am facut si eu o comanda pe 20 iunie. Tot astept la ea de atunci A fost cu transport gratuit, fara tracking. Am mai avut comenzi la ei si ajungeau in 3-4 zile, tot cu livrare gratuita. Acum probabil mi-au tras-o baietii de la posta. Sper sa ajunga totusi...
 14. Vreau sa fac o comanda zilele astea, se mi baga cineva?
 15. Sa-l folosești cu plăcere! Și pe mine ma bate gândul de ceva vreme sa-mi iau un sac de la Nahanny. Par sa fie foarte serioși, și cred ca și sunt.