catalinm

Membru
 • Content Count

  1,278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by catalinm

 1. catalinm

  Vine și cu Urgent Cargus, câteodată chiar cu DHL. dar la tracking e slăbuță treaba.
 2. catalinm

  Salut, 1. Aveti idee daca au terminat de asfaltat Radulesti - Merii Petchii? In primavara facusera pana la limita de judet... 2. Micsunestii Mari - Grecii de Jos s-a asfaltat? Multumesc!
 3. catalinm

  Asta are deja reducere. Nu se cumulează.
 4. catalinm

  Posta nu are niciun fel de tracking. Econt are ceva, dar e minimalist
 5. catalinm

  Pe vremuri ajungeau alea mici in 3 zile...
 6. catalinm

  Și coletele care ajung cu Posta sunt la fel. De absolut fiecare data au întârziat minim o săptămâna.
 7. catalinm

  Apare doar in momentul când ajunge in țara, in rest e nomansland
 8. catalinm

  Eu urmează sa primesc un colet cu econt, a durat cam o săptămâna și jumătate. Dar a fost varianta cu transport gratis fără tracking (teoretic), practic a fost și tracking, doar ca la fel ca la voi, ceva ultra sumar.
 9. catalinm

  Cu comenzile prin posta e in doua feluri: - dacă e pachet mic și ușor vin de obicei cu posta aeriana și ajung in 3, 4 zile; - dacă e pachet mai mare sau mai mic dar mai puțin norocos, vin cu posta terestra și durează 2 - 3 săptămâni. Ultimul pachet comandat de mine așa a venit. Si nu te aștepta sa vina cineva cu el acasă, vine aviz in posta.
 10. catalinm

  E de ceva vreme ...
 11. catalinm

  Comanda ieri pe la 16, azi la ora 14 a sosit. Cu next day delivery, desigur. Dar, fara Haribo!
 12. catalinm

  Nu cred mah, trebuie sa fie o greșeală ...
 13. catalinm

  Mai stau momentan, nu e graba mare la mine. Mersi oricum!
 14. catalinm

  De Castelli îți ziceam eu ca sunt mici. Eu ma potrivesc foarte bine cu ei, la celelalte firme nu îmi vine S, la ăștia e execelent.
 15. catalinm

  Ultima comanda de ei a venit cu posta in 3 zile cu free transport. Cred ca iau și eu ceva zilele astea.
 16. catalinm

  Da, e frustrant sistemul lor de livrare. Pentru cele trimise cu free delivery, dupa ce nu auzi nimic o saptamana, ar cam trebui sa te ingrijorezi. Numar de telefon nu am gasit nici eu, as fi vrut sa ma cert cu un operator si eu, dar se pare ca nu exista. Azi mi-a sosit si mie geaca, dupa 2 saptamani de la retrimitere, 5 saptamani de la comanda initiala.
 17. catalinm

  Pai ar fi faptul ca încă lucrează cu colete fără tracking, doar ca sa îți ia ochii cu o livrare gratis. Mai bine ar fi livrarea gratis de la o suma mai mare, la care sa îți ofere și tracking. in rest ei sunt amabili.
 18. catalinm

  Update 21 Iulie: Dupa ce primul pachet a fost declarat de wiggle "Lost in the Postal System", acum aștept sa vina pachetul nr. 2, pachet care de data asta a ajuns in țara cu Econt, care l-au trimis mai departe la Cargus, care sunt nesimțiți așa cum ii știm prea bine. Desi trebuia sa ajungă deja la mine, nu a ajuns. Fuck you very much wiggle, Fuck you very much Econt și Cargus.
 19. catalinm

  Am fost de vreo doua ori si pe la Posta. S-a uitat cucoana aia si a zis ca nu a venit nimic. Ma mai duc maine, azi ajung tarziu acasa.
 20. catalinm

  Le-am trimis deja doua. Au zis sa mai astept pana pe 7 (12 zile lucratoare) si vedem atunci cum facem. Problema e ca am nevoie de geaca aia pana pe 14. Daca trimit iar cu posta romana e nasol
 21. Mda, vazand filmul asta asa pare ca a fost. Sagan e oarecum nevinovat. Au cam exagerat baietii de la UCI.
 22. catalinm

  Am facut si eu o comanda pe 20 iunie. Tot astept la ea de atunci A fost cu transport gratuit, fara tracking. Am mai avut comenzi la ei si ajungeau in 3-4 zile, tot cu livrare gratuita. Acum probabil mi-au tras-o baietii de la posta. Sper sa ajunga totusi...
 23. catalinm

  Vreau sa fac o comanda zilele astea, se mi baga cineva?
 24. catalinm

  Sa-l folosești cu plăcere! Și pe mine ma bate gândul de ceva vreme sa-mi iau un sac de la Nahanny. Par sa fie foarte serioși, și cred ca și sunt.
 25. catalinm

  Coletul nu era foarte mare (cutie de 40x25x20 cm, aproximativ). Valoarea era de 220 euro. Macar daca le trimit prin posta pe astea mai mici, sa micsoreze valoarea transportului. Asa, mai bine comand la wiggle, aia trimit cu posta, dar cu AirMail la coletele mici, e gratis transportul si ajunge in 4 zile.