traiand

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About traiand

 • Rank
  Amator
 • Birthday 05/10/1972
 1. Da. Nu au si nici nu aduc. Am comandat in Anglia o bucata sa vad daca se potriveste. Nu este originala iar pe siteul Felt, piese nu au decat pentru state. Oricum, cei de la magazin se vor reprezentanta, sau cel putin asa am auzit si mi se pare aiurea sa nu ai piese de schimb pentru propriile biciclete, avand in vedere ca este un singur model de urechiusa pentru toate cursierele lor( comform siteului Felt). Am mai vrut sa iau de la ei si echipament original, dar evident masura mea nu o aveau (xxl). Ei traiesc cu impresia ca toti cei care merg pe bicicleta au 17 ani si 60 kg .O sa ma las de fiare sa intru in XS. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Cred ca suntem noi prea pretentiosi.
 2. Multumesc. Acum, o schimb sau merge si asa? Am spus, ochiometric pare dreapta. Am cautat pe la diverse magazine si nu au ca a mea. Nici la felt nu au. Se pare ca noua doar de la mama ei. Sorry, n-am vazut restul postului. Deci una in plus.
 3. Buna ziua, In urma cu cateva luni m-am hotarat sa trec de la MTB la cursiera. Am achizitionat un felt z5 echipat shimano 105. Totul a fost ok pana cand mi-am pus pedale look si mi-am luat si pantofi. Intr-o zi am uitat ca am piciorul drept prins in pedala si am cazut stand pe loc pe partea dreapta. initial n-am observat nimic deformat la bicicleta, dar schimband pe pinionul cel mai mare am constatat ca schimbatorul atingea spitele. In urma cazaturii urechiusa in care e prins deraiorul spate de cadru s-a indoit spre interior. Am tras cu mana si am constatat ca este foarte moale. Am adus-o in pozitia initiala si acum functioneaza, ochiometric pare dreapta. Intrebarile ar fi, asa trebuie sa fie, moale? trebuie sa o schimb? (am intrebat la magazinul de la care am luat bicicleta si mi-a spus ca nu au) Poate imi recomandati pe cineva din Bucuresti care are sau care poate sa o indrepte profesional.