geaca&fermoar

Membru
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About geaca&fermoar

 • Rank
  Amator
 • Birthday 08/15/1984
 1. geaca&fermoar

  Siena, Italia, ultima catarare din Strade Bianche.
 2. geaca&fermoar

  baum firefly holland din aceeasi familie cu Moots
 3. geaca&fermoar

  ma bag si eu la comanda asta asa ca 6. geaca&fermoar
 4. geaca&fermoar

  bicycles from Holland Cycles
 5. Ingros si eu lista celor care au ratat ultima urcare (nr. 318), eu incercam sa ajung un concurent care ma depasise, l-am ajuns la sosea unde am si incetinit dupa care am vrut sa ma intorc tocmai cand m-a ajuns si un grup de aprox. 5 concurenti care mi-au facut semn ca sa-i dau inainte. Am intrebat daca sunt siguri pt. ca eu nu mai vazusem de ceva timp nici un marcaj atunci unul din ei mi-a replicat sa-i dau inainte cu noroc... am continuat pe sosea pana la o intersectie unde se afla si o masina de politie cu politistul din dotare, ne-a facut semn ca sa o luam la dreapta atunci m-am linistit am zis ca asta trebuie sa fie traseul si dupa cateva pedale m-am trezit ca trec linia de sosire cu numai 28km pe ciclocomputer... Ma gandesc ca acolo trebuia sa fie un arbitru de traseu sau macar un semn mai mare care sa ne indrume la dreapta... In afara de aceasta scapare cu marcajul nu am ce sa comentez, restul a fost ok!
 6. geaca&fermoar

  Salutare! sper ca am postat bine link-ul 2011 Track Cycling World Cup
 7. geaca&fermoar

  Trebuiau sa specifice ca e doar o poza de prezentare si ca produsul in cauza nu se livreaza cu tot cu pompa :( pai acum ar trebui sa-ti dau clips-ul si la urmatoarea comanda sa-ti iei si pompa la care sa se potriveasca (Fits all barrel diameters from 19 to 23mm.)
 8. geaca&fermoar

  Salutare, cred ca eu pot sa te ajut, am vorbit la telefon acum cateva minute... din cate vad eu in link-ul postat de tine e vorba doar de un clips care te ajuta sa nu pierzi pompa, nu o pompa, acel clips l-am primit dar tu mi-ai zis de pompa asa ca n-am stiut ca e al tau, atasez si o imagine cu ce am eu, oricum n-am mai auzit de o pompa asa de ieftina sau usoara.
 9. geaca&fermoar

  Salutare tuturor, am intrat in posesia produselor comandate de Cika. Eu stau aproape de Piata Sudului asa ca ne putem vedea la Sun Plaza dupa ora 19 sau puteti sa-mi trimiteti mesaj cu produsele comandate pana maine dimineata la ora 8 si eu le voi lua cu mine la munca (Strada Delea Noua nr. 36-38, sector 3 aproape de Piata Muncii si Piata Alba Iulia). Seara buna!
 10. geaca&fermoar

  Am vorbit eu cu domnul si a ramas sa-l sun cand ies de la munca sau mai degraba cand ajung in zona Oltenitei sa preiau pachetul. Va anunt cand ajung cu marfa acasa sa vedem cum facem.
 11. geaca&fermoar

  Ok si va anunt ce am stabilit.
 12. geaca&fermoar

  Eu stau pe Oltenitei insa nu stiu cand scap de la munca, teoretic ora 6 si ajung pe la aproximativ 6:45 in zona Piata Sudului (sector 4).
 13. geaca&fermoar

  imi cer scuze ca n-am putut da ok-ul in timp, am avut o problema cu net-ul... da este ok si la mine, Multumesc!
 14. geaca&fermoar

  Sper sa va placa chiar daca nu implica noroi ;)
 15. geaca&fermoar

  Salutare BigMig, m-am lipit si eu la urmatoarea comanda facuta de Cika, i-am trimis banii ieri asa ca suntem cel putin 3... Numai bine!