Smoorf

Membru
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Smoorf

 • Rank
  Membru
 • Birthday 06/11/1986
 1. Don't worry :D . A plouat pe alocuri, pe porţiuni restrânse din traseu. Şi numai cât să spele praful, să nu ne intre în plămâni ;)
 2. Updates: Traseele postate pe site-ul oficial sunt variantele finale, cu descrieri în cuvinte din partea organizatorilor ;) . Ambele prezintă 99% substanţă uscată, cu mici porţiuni de noroi în puncte declive în prima pădure. Aşa că rugaţi-vă să nu toarne săptămâna asta. Câteva poze de pe traseul scurt(în acelaşi timp şi parte comună cu finalul traseului lung): AICI şi AICI Baftă la antrenamente!
 3. Nu uitaţi că doar cei care se înscriu şi plătesc taxa până pe 24 aprilie primesc tricoul şi bonul pt Pasta party. ;) Cum mai sunt 2 zile până atunci şi 24 e duminică şi e Paşte, hurry up!. (99 de înscrişi :D )
 4. Eu am luat din Iaşi de la Bikeright cu 20 lei, după ce am torsionat-o pe cea veche. Am fost surprins că s-a potrivit perfect =))
 5. Smoorf

  Da, le-am văzut şi pe astea 2, dar parcă nu mi-au plăcut aşa de mult; sau poate a trecut mult timp de la vizionare şi nu mai ţin eu minte mare lucru :) Anyway, revăzut recent --> Good Will Hunting
 6. Smoorf

  Cui îi plac filmele lui Guy Ritchie: Lock, Stock and Two Smoking Barrels ; Snatch. ; şi Sherlock Holmes , pomenit de Lucian mai sus.
 7. Smoorf

  De-a lungul timpului am întâlnit multe discrepanţe, lucruri care nu sunt menite nici pe departe a fi foarte clare, strict referindu-mă la produs<=>preţ. Iau un exemplu care mi-a trecut acum prin minte: Tora la noi ~550 lei vs. Dart 3 pe un site ~180 euro. De unde vine diferenţa? Lichidări de stoc vs. produs nou introdus? Model vechi vs. 2010? Varianta basic vs. turnkey&poploc sau alte bâzdâgănii? (În mod normal tora e peste dart, pt cei ce cunosc mai puţin 'ierarhia'). Deci lucrurile sunt foarte relative, la fel şi cum o Reba o poţi lua cu 1000 de RON de la noi sau cu >400 Euro din alte părţi. Astea au fost nişte exemple mai puţin uzuale; în general la noi sunt preţuri mai mari (transport, profit, alţi factori, etc. ) decât în magazinele străineze, dar asta deja dă în altă discuţie. My point is: 'cât dai, atâta face'... nu e tocmai bătută în cuie. Sănătate.
 8. Smoorf

  Ieri am testat BB7 cu 185 F/R pe o vreme "de uzură", cu ploaie, glod, nisip, ce împreună au format o pastă-şmirghel, lucru ce m-a făcut să strâng un pic din rotiţe. Sunt curios cât s-a dus din plăcuţe; încă nu le-am verificat. Frânele au cca. 300 km, dar cred că le-am forjat cât alţii în 2000, apropo de ce s-a menţionat mai sus legat de condiţiile în care sunt folosite. Vorbind strict de eficienţa la frânare, sunt foarte mulţumit; am adoptat varianta mult-cunoscută BB7-manete SD7. Am avut de ales între Juicy 3 şi BB7 şi am rămas pe cele din urmă; deci cine nu vrea hidraulice neapărat, cred că aceste frâne reprezintă o opţiune demnă de luat în seamă, cu un raport preţ/calitate bun.
 9. Smoorf

  Nu ştiu cum a fost astăzi prin alte zone ale ţării, dar o duzină de curajoşi a plecat cu bună ştiinţă în tură pe ploaie iniţial pe şosea, iar mai apoi într-un moment de "inspiraţie" am dat colţu către offroad. Ce a ieşit, priviţi în poze. poze Tzava poze Smoorf Weekend plăcut în continuare.
 10. Smoorf

  Ieri s-a încheiat o tură în care penele au curs gârlă. Las pozele să vorbească de la sine: Călin Paul Bogdan Tzava Smoorf Şi, după cum ne-am obişnuit, un motion picture de la Paul: Numai bine!
 11. Smoorf

  Mai erau :-bd Cum mai prind acel autobuz am să le bunghesc pe toate.
 12. Smoorf

  [ATTACH=CONFIG]18330[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18331[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]18332[/ATTACH] dintr-un autobus al reatepe Iaşi.
 13. Era un trekking cu gume ce nu cred că depăşeau 1.5''
 14. Smoorf

  Am făcut numai miros de usturoi fărâmând leurda din cale. Când te rătăceşti mai alegi şi arătura. Să ţină vremea şi ne vedem weekendul viitor.