a_mic

Moderator
 • Content Count

  2,127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

a_mic last won the day on August 7 2018

a_mic had the most liked content!

Community Reputation

3,934 Excellent

2 Followers

About a_mic

 • Rank
  Documentarist
 • Birthday 03/11/1959

Profile Fields

 • Localitate
  RO / B / 0723 ...
 • Biciclete
  MTB Grand Canyon AL 5.9, 29"
 • Ocupaţie
  inginer constructor / matematician
 • Arii de interes
  Fiica mea, muzica, prapadita asta de Romanie, cartea, masina, cortul, muntele, marea, vacantele, drumurile...

Recent Profile Visitors

9,070 profile views
 1. a_mic

  Cam frumos, domnu'! Ne-ai starnit amintiri frumoase, iar cazarea de la Meschendorf e de retinut! Ar mai trebui sa spun ca trunchiurile de arbori lasati (sau chiar pusi intentionat) in carare au scopul de a descuraja atv-istii si posesorii de motorete enduro. Este posibil ca si in drumul tau paduros sa fi intalnit asemenea situatii.
 2. De data asta i-am tras-o lui Murphy! Cand am intrat in curtea crasmei din Racos, parca eram cei 4-5 cavaleri ai apocalipsei, iar expresiile de pe figurile celor doi, sot si sotie, ne-au dat dreptate. Sa nu uitam insa ca lucrurile s-au asezat atat de bine pana la urma incat am primit si un detz de palincuta facuta de proprietar pentru uz propriu: adica MINUNATA! Iar noroialo-mocirleala s-a constituit intr-un tratament excelent la "pisic"-urile noastre cam zgariate de stress!
 3. a_mic

  Greu de uitat vantul ala!
 4. a_mic

  @paulrad: fara indoiala.
 5. a_mic

  Daca e ceva de vazut "la firul ierbii", va propun sa-mi adresati intrebari. Sunt extrem de calificat. Iar cu statisticile la nivel national, comunitar, european, mondial, galactic, mai usor ca nu "e". Totul este subiectiv aici, mai putin cazurile documentate video, atat cat se poate. Pentru ca si aici avem o problema: ce s-o fi intamplat inainte de a intra in raza camerei. Cand vorbesti de un cunoscut, cam stii ce-i poate pielea. Dar cand e doar un "cineva", lucrurile nu se mai prea potrivesc in general.
 6. a_mic

  Frumos, babaieti! A fost un adevarat festin al ciclistilor si prietenilor! Multumesc @Traveller pentru continuare!
 7. a_mic

  Foarte frumos! O placere povestea si foto-urile
 8. a_mic

  Foarte frumos si interesant reportajul. Felicitari!
 9. a_mic

  Domnilor, desi e foarte interesanta discutia, va rog sa ne oprim aici, fara trimiteri la evenimente, marginindu-ne la continutul exprimat de titlul topicului. Incap si bancurile politice, dar sa fie bancuri. Imi doresc sa fie retinuta rugamintea mea amicala.
 10. a_mic

  M-ai facut praf, @VladG! Felicitari!
 11. a_mic

  Foarte frumoasa tura! Felicitari!
 12. a_mic

  Ne-a fost bine, chiar daca vantul si-o facut di cap. Insa, vorba unui participant la tura, vantul e cel mai bun antrenor!
 13. a_mic

  Cu Helga, pana sa-si dea sufletul, am mers 16000 de km in 6 ani si-un pic si a urcat 132.500 m. Hans s-a bagat in viata mea intr-un moment foarte aglomerat: decembrie 2016, iar in 2017 a apucat sa mearga doar vreo 500 de km cu 6500 m diferenta de nivel. In 2018 a intrat de fapt in paine si a adunat 3500 km cu 14.000 m urcati. A fost un an aproape bun din punctul de vedere al biciclelii si nu numai. Pentru anul in curs, am inceput mai slab decat mi-am dorit, dar trag nadejde sa recuperez (pentru ca am planuri ).
 14. a_mic

  Traseul facut: https://www.bikemap.net/en/r/4686078/#/z14/45.1876931,24.0683413/terrain
 15. a_mic

  @CristiRadulian: ma bucur ca ti-a placut povestea. Dupa cum istorisesti, ai mers pe ramura de est, iar eu pe cea de vest. Cheile Costestilor le am si eu in plan si-mi doresc tare mult sa ajung anul acesta. Cand timpul imi va ingadui, voi atasa si harta traeului. Imi face placere sa gasesc calatori dedicati aici. Vant din spate sa ai!