fowler

Membru
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fowler last won the day on May 3 2015

fowler had the most liked content!

Community Reputation

152 Excellent

About fowler

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  cluj-napoca
 • Biciclete
  anthem / spicy / stab

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. fowler

  Tura de duminica :) Cacova Ierii, pe Valea Vadului, Muntele Cacovei, Crucea Clencii, Zapodie, Cheile Runcului, Ocolis, Posaga, Sagacea, Crucea Clencii si retur pe Valea Vadului catre masina lasata in Cacova Ierii, unde se termina asfaltul. Odometric 78 km si vreo 2000m diferenta de nivel, complet ciclabili. mai multe poze (aici nu pot adauga caci - You are not allowed to use that image extension on this community. ) https://goo.gl/photos/DkDCEbMAmhLqTBMs8 track aproximativ (gps-ul telefonului e pampas) https://www.strava.com/activities/731949506
 2. Dintre alea doua de ce nu te uiti la a 3-a :)) http://www.dirtbike.ro/bazar/lapierre-froggy-318-315389 E mai recenta model mult mai nou comparativ cu alegerile tale - 2013
 3. fowler

  Referitor la animale salbatice, exista metoda norvegiana de aparare: http://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/norvegia-vrea-sa-ucida-47-din-cei-68-de-lupi-569438 Sper sa nu ajungem asa de "avansati" ca ipocritii aceia :)
 4. fowler

  apropos de enduro, devine obositoare denumirea asta, orice poteca la vale e enduro si orice tura la munte e enduro (contra)exemple http://www.freerider.ro/noutati/un-nou-traseu-de-enduro-care-uneste-statiunea-straja-de-lupeni-111002.html http://www.freerider.ro/video/aventura-enduro-in-carpati-si-transilvania-110923.html Ajung din nou la vorbele unui clasic: Enduro??? Hahaha wtf is enduro??? Its called mountain bike , my parents where doing it 20 years ago. Get fucked mtb industry (Andreu) pusca mea, enduro ii un format de concurs, nu e o bila magica ce incorporeaza tot ce are suspensie si e la vale.
 5. fowler

  hai cu inscrierea: http://bike-point.ro/baisoara-enduro/ 2 zile de concurs, trasee foarte faine si pe cateva transferuri se primeste si putin ajutor de la telescaun. Fata de anu trecut sunt multe trasee noi, facute din sapa, parerea mea ca nu trebuie ratat.
 6. fowler

  Vive le roi! In sfarsit Bruni sparge gheata!
 7. fowler

  Concurs nou: http://bike-point.ro/baisoara-enduro/ Zona e foarte faina. E ceva de urcat chiar daca se va folosi si telescaunul pentru probele 3 si 4, dar transferurile sunt ciclabile. Specialele sunt destul de solicitante fizic, o singura proba e mai scurta restul sunt lungi deci oboseala o sa fie un factor. Gradul de dificultate e mediu; sunt doua trasee naturale si doua construite.
 8. fowler

  Deja devine refrenul sezonului - pacat de Bruni :) dar superba revenirea sobolanului. Oricum nu as fi suparat ca Bruni sa castige cupa mondiala fara vreo victorie - oricum mai are timp. 1 GWIN Aaron USA SPECIALIZED RACING 839 2 BRUNI Loic FRA LAPIERRE GRAVITY REPUBLIC 814 3 MINNAAR Greg RSA 769
 9. fowler

  Pana atunci ai restanta cu pozele Project23 de la Ciucas :)
 10. Diferenta intre cele doua e numai de vreo 38 de minute :) Adica bucata de care zici tu o parcurgi in doua minute, la Postavaru tragi vreo 40 :)
 11. fowler

  confirma pinkbike (nu pot edita): - When Troy Brosnan beat Bruni by over 2 seconds the wind had almost competely dropped and the temperature rose. Anyone before that may have been riding in worse conditions
 12. fowler

  Ce mai poti zice dupa cursa de ieri... In cre di bil.... Ar putea sa ii dea cupa de acum :) Cred ca top 10 au avut si norocul de a se fi oprit vantul ca dintr-o data nu se mai pierdea timp intre split 1 si 2.
 13. fowler

  Da, tot sleauri si, daca in rest era uscat, acolo era noroi alunecos ceea ce a facut pushbike-ul un deliciu...
 14. Un film de vineri (Babele - Omu - cab Malaiesti - valea Malaiesti, Glajarie, cab Diham, Gura Diham, Busteni). Destul de multa zapada, carat pe alocuri bicicletele si la vale dar peisajele superbe au sters impresiile negative.
 15. fowler

  Referitor la urcarea spre Strungulita - partea de urcare pana la ultimul pushbike, cel dinainte de iesirea in zona rododendronica, e mai ciclabila din pacate - in sensul in care s-a mai nivelat drumul in scopul despaduririi zonei. Poienita unde era PA-ul de la 3/4/5 Munti nu am mai recunoscut-o cu un drum de camion care o strabate. @@midan - intr-adevar se cara bicicleta pe traseul ala. Acum e drept ca am prins si destula zapada dar in orice conditii probabil sunt portiuni de carry bike. Pe de alta parte e frumos asa ca din punctul meu de vedere a meritat. Ce nu mi-a placut a fost urcarea spre cabana Diham de la Glajarie - un pushbike de cacao pe noroi si nici coborarea de la cabana Diham spre Gura Diham nu mi s-a parut nu stiu ce. Noi am abordat drumul de vara de la Omu spre cabana Malaiesti, nu stiu daca a fost alegerea optima. De la cabana Malaiesti am ramas la varianta initiala (banda albastra), cabanierul de la Malaiesti sugerandu-ne ca o sa avem de carat destul de mult pe cealalta varianta - triunghi rosu pe Take Ionescu spre Pichetul Rosu.