Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  494
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Tolstoievski last won the day on June 2

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

685 Excellent

1 Follower

About Tolstoievski

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/07/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Tarmac SL6
 • Ocupaţie
  Sarcasm Developer
 • Arii de interes
  Emotiile

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolstoievski

  Daca-i pe-asa, maine seara te-astept. Zic maine sigur ora, sa vad intai la ce antrenamente am de dus dracii. Dai un numar de telefon pe privat si imping in share location.
 2. Tolstoievski

  Daca ai vreme sa ma vizitezi maine-poimaine, gasim niscaiva fieratanii prin cutii. Altfel, nu poci s-ajut, ca plec in tarile primitoare.
 3. Tolstoievski

  AMR 10.
 4. Cam ca sunetul pe care il scot crampoanele rotilor cand mergi mai tare pe asfalt?
 5. Tolstoievski

  Cred ca asta-nseamna ca mi-a ramas grea bicicleta.
 6. Iar daca-s de pe FB, Instagram sau alte lighioane, doar sa ma gandesc cum fac sa-l pun si pe YT?
 7. Bre, filmulete cum se pun p-acilea? Nu se-ncorporeaza cu butonul ala de "Code" de mai sus?
 8. Tolstoievski

  Bre, zic asa, sa fie clar. Nu ma deranjeaza daca vreti careva sa veniti, ne descurcam. Fiindca nu am planuit democratie, ci program. Nu te conformezi, nu faci turele si aia e Dar serios, va pot coopta daca vreti careva. Numai sa veniti inarmati cu rabdare, ca nu merge chiar cursiv cand focusul e pe progenituri.
 9. Tolstoievski

  Zici matale cand te hotarasti si mai fac o rezervare. Unde a intrat guzganul intra si soricutul
 10. Tolstoievski

  Stiam eu ca nu postez degeaba de pe acum Multumiri!
 11. Tolstoievski

  Depinde de multi factori, iar ce ai calculat tu pe acolo nu e chiar exact. Daca tu tii constant cadenta de 110, chiar si pe plat, ceva nu-i bine. Cand eram in forma anul trecut, ieseam uneori cu MTB-ul la tura de asfalt si nu ajungea raportul 38-11 nici pe departe. Mie mi se pare absolut decenta concluzia: merge 1x pentru solo si fara pretentii de performanta, dar se schimba treaba in rest. Eu am ajuns in timp sa apreciez foarte mult trecerile line intre viteze, adica sa am pinioane din dinte in dinte. Acum, chiar daca sunt grasan, pentru turele de zi cu zi de la campie, folosesc pinioane 12-23, ca sa nu rup cadenta la fiecare apasare de maneta.
 12. Tolstoievski

  Recunosc ca lansez acest topic nu numai ca sa postez diverse in timpul turei, ci si in ideea ca mai aflu de la voi informatii folositoare pe parcurs Pe scurt, imediat ce s-au deschis campingurile in Austria, m-am activat si am incercat sa fac rezervari. Pentru prima data cand fac asta, e adevarat, dar acum e... un pic altfel. Grupul numara 25 de oameni, din care 11 sunt copii (2-10 ani) De bine ce construisem planul detaliat, am primit raspunsuri negative pe banda: nu ca suntem prea multi, ci ca nu au locuri absolut deloc. Dupa vreo 10 raspunsuri din astea am inteles ca am imbulinat-o si am renuntat la planul initial. Singurul camping fezabil din zona a fost Nord-Sam, din Salzburg - il cunoastem bine, am mai stat acolo de cateva ori si ne-a placut mereu. Asa ca am rezervat pentru toata perioada acolo si urmeaza sa ne deplasam zilnic cu masina ca sa ajungem in fiecare zona de interes. Practic, asta ne pune dosurile in masini mereu, dar ne scuteste in acelasi timp de strans bagaje si refacut tabara zilnic. Fair enough, cum s-ar zice. Am refacut deci planul ca in tabelul de mai jos, nu neaparat pastrand la fata locului ordinea turelor. Probabil o sa mai adaug niscaiva detalii pe masura ce aflu chestii noi, deci daca aveti ponturi din zona, absorb cu drag. Evident, am parcurs ce a fost publicat pe forum despre asta, mai ales jurnalul lui @EyesOnly. In rest, nadajduiesc ca o sa am ragaz sa postez aici in timpul turei, chiar daca n-o fi zilnic.
 13. Tolstoievski

  Incep ploile. The end.
 14. Tolstoievski

  In zilele noastre, daca urc un pod, am impresia ca sunt pe Transfagarasan. Atlet adevarat.
 15. Tolstoievski

  Adevarul e ca e mai ieftin sa-mi fac concediul fara copii. Ce tot atata distractie?!