Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Tolstoievski last won the day on August 10

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

466 Excellent

1 Follower

About Tolstoievski

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolstoievski

  Nici nu conteaza. Dar placa de 60?!
 2. Tolstoievski

  Am uitat sa scriu aici. Episodul e vechi de cateva saptamani. De vreo oră rulez liniștit pe drumul liber, cum rareori mi se-ntâmplă să am răbdare. Razele suave de soare îmi mângâie trupul de atlet matinal. (Adică aerul rece îmi zbârlește fața buhăită de somn. Dar azi mă simt artist.) Aud cum vine mașină din spate și văd că alta se apropie frontal. Am grijă să merg la 30 cm de marginea asfaltului, cât să fie bine pentru toți. Mașina, Smart. Doamna de la volan, nu prea. Eu 30 la oră, ea maxim 35. Vine razant lângă mine și nu mă pot abține să-i dau cu palma în geam. Nu violent, doar cât să se audă. Frânează, oprește cu jumătate de mașină pe contrasens și coboară anevoios. -Vaaai, ce m-am speriat! -Doamnă, știți la ce distanță ar trebui să mă depășiți? -... -La un metru și jumătate. -Păi și n-aveam? -Păi v-am bătut în geam și nici măcar n-am întins mâna. Credeți că brațul meu are 1,5 m? Măsoară cu privirea brațul meu întins și dă convinsă verdictul: -Cam așa. Nu m-am măsurat de mult, trebuie c-am mai crescut.
 3. Tolstoievski

  Pai povestea e din iulie.
 4. Tolstoievski

  Cam 40% mai aveam la final de zi. Dar da, nici eu nu am știut la ce să mă aștept și am cărat cu mine baterie externă
 5. Mie imi pare un pic deplasata judecata asta a impostorului, sau macar prematura. Nu zic ca nu-i posibil, ca e mereu. Dar parca stirbeste din meritele copilului astuia formidabil, iar acum ar trebui doar lasat sa se bucure.
 6. Asa e, merge din orice parte, doar ca dinspre Splai trebuie sa treci peste o cale ferata parasita. Daca vii dinspre Pallady, Aleea Mizil te cam conduce direct in circuit.
 7. De data asta postez doar ca sa mai afle si altii de circuitul de motocros care poarta pitorescul nume de "La Coclau". Undeva prin zona Pallady, intre bulevardul omonim si cheiul garlei. Apare pe Waze si pe Maps. Noi mergem acolo pentru un pic de tehnica si ceva chiuieli pe coborari. Foarte potrivit pentru copii, dar si pentru adulti cu timp putin si dorinte de incordat.
 8. Tolstoievski

  O stiti pe aia cu "Avocatul diavolului", de pe Europa FM? Unde Vlad Petreanu se straduieste de multe ori sa aduca argumente pro absurditati? Nu ii iese chiar bine mereu si uneori razbate cat de mult (nu) crede in ele. Ei, eu sper (cred?) ca Trevizes e Petreanu, macar in discutia asta.
 9. Tolstoievski

  Esti chiar... curajos, daca mergi pe cauciucurile alea asa
 10. Tolstoievski

  Salut, Sa stii ca nu ai reply-uri fiindca astia se abtin de la mistouri Tu de fapt vrei sa faci un sondaj, cine prefera SRAM si cine Shimano, cine prefera Rockshox si cine Fox; ca echiparile sunt similare, inclusiv ca pret. Uite, eu as pune XT si Fox, dar numai asa, ca am afinitati, nu ca alelalte n-ar fi bune. Asa ca vezi la ce ai reduceri mai mari si da-i bataie
 11. Tolstoievski

  Am mai facut o plimbare vineri; tot cu bicicleta, ca masinile oricum stateau in coloana. Vreme ideala, chiar daca ziua un pic mai scurta si inserat devreme. https://www.strava.com/activities/4045146689
 12. Tolstoievski

  Stii cum e la astea lungi? Faci planul detaliat, calculezi cand si ce bagi si te simti pregatit. Dup-aia pornesti, iar la un moment dat se revola stomacul si singurul lucru la care te mai gandesti e sa treci in revista toate mancarurile din lume, poate-poate gasesti una de care sa nu-ti fie scarba. Partea buna e ca daca ai ceva sunculita sub piele si stai bine cu sinapsele, duci mult si daca mananci prost. Fiecare cu limitele lui, ca de-aia le pipaim individual
 13. Tolstoievski

  Eu vreau doar sa zic ca uneori bate vantul si la dus si la intors. Daca stiam ce cifre arata Garminul asta, investeam de mult in el. Alte poze n-am facut
 14. Tolstoievski

  E aur topicul asta. Multumim!
 15. Tolstoievski

  Imbucurator ce ziceti. NOT. Saptamana trecuta mi-am luat Edge 530 si, cand sa fiu si eu bucuros, dati voi cu bata-n balta.