Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Tolstoievski last won the day on June 29

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

337 Excellent

1 Follower

About Tolstoievski

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/07/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tura MTB de azi a fost de fapt pe cursiera. Dar am postat ca sa va spun ca la Manastirea Stanisoara, in Cozia, o sa dati de un dulau care capseaza tot ce prinde. Amicul din poza s-a iubit cu el mai apasat. Acum se distreaza cu ceva vaccinuri, sa se oftice Olivia.
 2. Nu chiar o tura de MTB, dar va recomand oricand zona Vama Buzaului, pentru peisaje si pentru oameni. Soseaua serpuieste pe malul Buzaului, care izvoraste de nu foarte departe, din Ciucasul pe care-l vezi la orice curba. De mentionat conceptul Gastro Local, semnalizat de la sosea cu indicatoare corespunzatoare: gospodarii care ofera mancare gatita traditional turistilor, cu produse proprii. Daca mergeti careva in zona, dati un semn si va trimit direct la familia Neagoe, unde noi sigur ne mai intoarcem.
 3. Tolstoievski

  Mie imi trebuie, dar ei nu le au Dupa ce am stabilit sa-mi returneze contravaloarea franelor, in notificarea de trimitere apare asta: "The following products are currently not available. They will be send out automatically as soon as possible at no additional costs: DEORE BR-M6000 Disc Brake Set" Frumos, da' nu prea. Nici eu n-am avut probleme la alte comenzi, dar acum chiar ca nu-mi place.
 4. Tolstoievski

  Mai mult decat sigur. Au motivat intarzierea doar spunandu-mi ca franele pe care le voiam apareau pe stoc online, dar de fapt nu le mai aveau fizic. Nu chiar un motiv, as zice. Am renuntat la ele si mi-au trimis acum restul produselor. Intre timp, aveam si doua tichete deschise, la care nu am primit de fapt raspuns. Sper sa ajunga ce trebuie in timp util.
 5. Tolstoievski

  Ce va pot spune e ca am dat o comanda pe 29 mai si a fost trimisa ieri. Deci inarmati-va cu rabdare, ca sunt foarte aglomerati.
 6. Tolstoievski

  Mda, Livanu face doar tururi de Olanda acum
 7. Tolstoievski

  Cine-i asta, Amariutei?
 8. Ieri, dupa ce am coborat din Grohotisului, trebuia sa urcam si noi in Ciucas, dar cu coborare pe sub Coltii Boncutei si apoi prin Valea Stanii. Am renuntat fiindca a venit ploaia si n-am fi vazut nimic pe sus. Practic, nu am urmat planul pentru niciuna dintre zile, ca sambata trebuia sa ajungem la Lacul Vulturilor si am cotit-o spre Vama Buzaului. Noroi proaspat cleios spre Tabla Butii, nu chiar amuzant nici la vale. Dar na, aia sa fie problema; mai mult timp pentru bere. (Am scris, am scris, o las asa acum ).
 9. Tolstoievski

  Daca ma intrebi pe mine, Radu e mutant E in orice top de anduranta vrei sa faci, bicicleta sau alergare. Ar fi suficient sa-i vezi picioarele. Uite, de exemplu, el a fost acum cativa ani la ProPark ca reporter. Adica a mers de la cap la coada cu echipa care a terminat pe locul 2 si in timpul asta a filmat si a documentat. Ajunge, nu? Pe bucla TATF de mai sus a fost cu rapoarte 52-36 cu 11-28. Nu s-a vaitat ca n-ar fi avut cadenta.
 10. Tolstoievski

  Si Radu e tot astronomic Zice ca sunt bucati lungi decopertate pe Transalpina, ceea ce iarasi nu suna bine deloc. La inceput de august mergem si noi pe bucla, dar nu cu pretentii de medie; doar sa vedem cat doare.
 11. Tolstoievski

  Fara alte vorbe, a refacut Radu Diaconescu bucla, solo https://www.strava.com/activities/3645647731
 12. Ceva plimbari de weekend prin munti domoli. Ploaie doar cat sa ne racoreasca. https://www.strava.com/activities/3643859148 https://www.strava.com/activities/3649145955
 13. Tolstoievski

  Nu, nu, e d-ala bunu', ca-i model de an curent.
 14. Tolstoievski

  Altered Carbon.
 15. Tolstoievski

  Dealuri banale, pana in 500 m altitudine. Tura e aici: https://www.strava.com/activities/3612102175