Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Tolstoievski last won the day on September 29

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

711 Excellent

1 Follower

About Tolstoievski

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/07/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Tarmac SL6
 • Ocupaţie
  Sarcasm Developer
 • Arii de interes
  Emotiile

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolstoievski

  Nu edificator, dar cel putin interesant. Mai mult decat corelatiile din articol e posibil sa explice comentariul asta: "Sentimentul pe care il am este ca totul porneste de la ceea ce Dale Carnegie numeste “dorinta de a fi important”, un factor extrem de … important in psihicul fiecarui om. Intr-o societate in care valorile nu mai sunt apreciate decat din punct de vedere al veniturilor pe care pot sa le aduca (angajatorilor), omul are nevoie sa se faca auzit, sa arate cine este, sa isi dovedeasca siesi si apoi celor din jur ca el este important. Cand societatea spune ca vaccinul este important si necesar, el va gasi argumente contra, doar pentru a avea o opinie diferita, pentru a iesi in evidenta si, dupa ce le va repeta de mai multe ori in fata altora, va ajunge sa creada el insusi in ele. Cu cat le va repeta mai des, cu cat este mai des contrazis, cu atat va crede mai cu tarie in ceea ce spune, chiar daca initial, varianta pe care o sustine a fost creata tot de el doar pentru a iesi in evidenta. Este un paradox, dar sunt oameni dispusi sa moara doar pentru a dovedi ca ei sunt importanti, ca EI AU DREPTATE."
 2. Tolstoievski

  Haaai, ca de cand n-am mai intrat io pa forum, mai avea un pic si se vaccina si Ionut!
 3. Tolstoievski

  E un iPhone 7 amarat, doar ca umblu un pic la ele din aplicatia incorporata. Adica echilibrez zonele luminate cu alea intunecate.
 4. Tolstoievski

  Bine, hai ca pun aici. Proaspete, de ieri-alaltaieri. Nenea compara de fapt atmosfera din primele poze cu aia a coloanei de masini din ultima poza. Avea rezon, parol! Jur pe rosu ca aud vuiala aia si daca doar ma uit la poza.
 5. Tolstoievski

  Bre, matale ai scris prea rar aici si ai pomelnic greu acum. E de multe matanii, sa stii. Zilnic.
 6. Tolstoievski

  Calm, ca-i pentru la anul, doar ca-mi place sa planific din timp. In momentul asta zic ca o sa facem Nantes-Orleans, pe Valea Loirei, dar e timp destul de razgandeli si reconfigurari. Zilele astea am aflat ca in Canazei copiii pot participa gratuit la activitati outdoor de dimineata pana pe la 16, zilnic. Asa ca nu-i exclus s-alegem Dolomiti, dar duba ramane-n ecuatie
 7. Tolstoievski

  Deci dac-a luat careva de pe oleics, il las acasa, am inteles
 8. Dragi pedalatori, Va scriu cu rugamintea de a sapa in propriile puturi neuronale dupa urmatorul subiect. Auzit-ati vreodata de niscaiva cetateni cinstiti care s-au plimbat cu masina prin Europa cu mai multe biciclete fara acte? A se citi ca am fi doi soferi cu o duba ticsita de biciclete si bagaje, iar bicicletele n-ar avea acte de achizitie decat la vreo doi propitari. Tinta e s-ajungem pana la Atlantic, adicatelea HU-AU-DE-FR, iar acolo sa ne intalnim pentru tura cu toti posesorii bicicletelor, care ar veni par avion. Ideea e ca n-as vrea sa se-ncrunte niciun vames in periplul nostru si mai bine suflam si-n iaurt, daca se poate dinainte. Pe scurt, cum facem sa nu parem traficanti de bicicloante in ochii nimanui? Multumescuri fara numar!
 9. Tolstoievski

  Oameni buni, ursii din realitate nu cauta contact cu oamenii. Agresivi sunt mai mult aia de pe FB si de la TV.
 10. Tolstoievski

  Bre, am fost, dar recunosc ca o sa mai dureze ceva pan-oi avea ragaz de scris povesti. Am facut aproape toate turele planificate, doar ca in alta ordine. Inundatiile alea mari n-au ajuns chiar pana la noi, dar nici amuzat n-a fost chiar in toate zilele. Daca aveti careva drum in zona si va trebuie informatii, dati un semn si scuip tot.
 11. Tolstoievski

  Daca-i pe-asa, maine seara te-astept. Zic maine sigur ora, sa vad intai la ce antrenamente am de dus dracii. Dai un numar de telefon pe privat si imping in share location.
 12. Tolstoievski

  Daca ai vreme sa ma vizitezi maine-poimaine, gasim niscaiva fieratanii prin cutii. Altfel, nu poci s-ajut, ca plec in tarile primitoare.
 13. Tolstoievski

  AMR 10.
 14. Cam ca sunetul pe care il scot crampoanele rotilor cand mergi mai tare pe asfalt?
 15. Tolstoievski

  Cred ca asta-nseamna ca mi-a ramas grea bicicleta.