Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Tolstoievski last won the day on November 21

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

828 Excellent

1 Follower

About Tolstoievski

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/07/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Tarmac SL6
 • Ocupaţie
  Sarcasm Developer
 • Arii de interes
  Emotiile

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolstoievski

  Pot sa va zic ca eu am comandat acum 2 saptamani pe Sigma Sports, deci tot din UK. Evident, n-am stiut la ce sa ma astept, dar am zis ca n-o fi nicio tragedie. Gasisem trainerul TACX Boost la 500 lei, fata de 900 lei cel mai mic pret oriunde altundeva, cu reducere. Ah, iar asta de la Sigma a venit si cu un bundle inclus gratuit: covoras si colector de sudoare. Ma rog, am mai pus o casca Abus Macator la 140 lei si niscaiva maruntisuri, ca sa fie livrare gratuita (cred ca era gratuit de la 800 lei). Pe scurt, am primit ceva formulare de completat online pentru formalitati vamale, dar taxe in plus nu am platit nici macar la livrare. Jackpot dixit. Ma astept sa fie la fel si pe Chainreaction si pe alte site-uri din UK.
 2. Tolstoievski

  Cine, la ce unde?
 3. Tolstoievski

  Bre, nu-ti face stoc, ca te pacalesti! Ce te faci daca iei acum camere cu 3 euro si se fac 2.50 peste o luna? Ramai cu stocul ala scump?!
 4. Tolstoievski

  Ce fain ai prins, se vedea de jur-împrejur! Să pun poze de la îndoială de acum o lună?
 5. Tolstoievski

  Ah, nu, nu ne-am alergat. Omenește aș zice: https://strava.app.link/5EjjWTjr9tb
 6. Tolstoievski

  Pe dealuri domoale și mai puțin domoale Iete-acilea: https://strava.app.link/5EjjWTjr9tb
 7. Tolstoievski

  Am verificat, a venit toamna.
 8. Asa e, au demolat tot, nu mai e de mers acolo. Probabil construiesc cartiere rezidentiale, pentru musiu Negoita.
 9. Bre, nu m-am gandit sa te invit la plimbarea de sambata. Eu am mers cu un singur amic si am stat doar la plasa, dar poate statea si el daca veneai matale.
 10. Tolstoievski

  V-ati pus toti cu tunurile pe omul asta galant, cand el e un model pentru societate... Dupa ce ca are medie peste 40 si va da si postari moka... Huo!
 11. Tolstoievski

  Am impresia ca daca matale te-nvarti intr-o bula vulgara si te mai si simti bine acolo, te astepti sa fie asa toata lumea. Crezi au ba, unii dintre noi nu suntem ciobani nici in afara forumului. Si nici macar nu cred ca tine de educatie; sau, ma rog, nu doar de ea. Daca ne-om fi nimerit impreuna in acelasi pluton, a fost, parol, o mare nimereala. Dar trag nadejde c-as fi-nteles repejor ce si cum si ar fi ramas oricum singura data. Despre regulament zic doar ca ar trebui sa aiba si niscaiva prevederi mai gri, pentru situatii din astea maro. (Iar eu sunt atat de prost incat in continuare folosesc metafore de neinteles...)
 12. Tolstoievski

  Exista pe undeva publicate regulile pentru care se ia "ban" pe forum? Zic sa ma uit intai in lege, da' poate ie defectoasa.
 13. Tolstoievski

  Auzi, dar de ce l-ai dat ca exemplu pe baiatul asta, in loc sa fii patriot si sa dai dintr-ai nostri? Si, mai presus de toate, de ce are el poza de profil cu Bardet?
 14. Tolstoievski

  -Zi un numar! -31. -32. Te-am batut! Noi am fost la Balaceanca dimineata (chiar dac-ar fi nevoie zilnic) si a fost foarte liber. 12 grade, perfect cu maneci.