Tolstoievski

Membru
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Tolstoievski last won the day on March 25

Tolstoievski had the most liked content!

Community Reputation

264 Excellent

About Tolstoievski

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/07/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tolstoievski

  Peisaj limitat, dar ne descurcam cu ce avem.
 2. Tolstoievski

  Cerebral si nepatimas, ca de obicei. Apreciez. Din pacate nu e vorba despre marimea cadrului, ba chiar e pe dos. Am 1.83 eu, iar cadrul e XL. A parut ciudatel din prima, ca eu am pus pipa in unghi negativ si ma asteptam sa fie bine, ca imi place ghidonul mai jos decat saua si merg asa de multi ani. Dar la 20 cm e cam mult si am inceput sa pipai, sa vad cum e mai bine. Daca ma gandesc un pic, eu doar am pus poza ca sa va arat ce am luat in final. Pentru setarea pozitiei ma descurc si singur, dar na, cand oi ajunge la pozitia finala, mai postez o data, sa ma judece elitele
 3. Tolstoievski

  Si dropul asta al tau zici ca e bine sa fie de 20 cm la o bicicleta de XC. Daca centimetrii tai sunt tot cat ai mei, ma opresc aici. Raman la sfaturile oamenilor rai.
 4. Tolstoievski

  Mai explica-mi o data, ca inteleg greu. Ce ai priceput tu, ca am ghidonul mai sus decat saua cu 20 cm? Sau ce imi spui, ca tu ai ghidonul cu 15 cm mai jos decat saua si l-ai vrea si mai jos?
 5. Tolstoievski

  Cand saua e mai sus decat ghidonul cu 20 cm, te doare-n pardon de spacere. In poza asta nici nu ridicasem suficient saua. Cred ca o sa pun si pipa in unghi ascendent, ca e cam trasa de par treaba. Bine, daca imi dau voie oamenii rai si forumistii carcotasi.
 6. Tolstoievski

  Doar pipa si mansoane schimbate, restul standard. Intrata in portofoliu saptamana trecuta
 7. Tolstoievski

  Gata, cu rabdare am rezolvat. Una bucata uitata prin UK, la 1899 GBP. O declar nula.
 8. Tolstoievski

  Minunat, vorbesc cu Radu sau cu Mike atunci. Multumesc!
 9. Tolstoievski

  Confrati pedalatori, va salut. M-ar interesa daca exista printre voi oameni care au ajuns prin zona numita Palma lui Dumnezeu - Fundatura Ponorului. Am auzit de curand despre asta, am cautat poze si sunt mai mult decat imbietoare; ideal probabil la inceput de toamna. As vrea sa planific cateva ture prin zona cu pricina si m-ar interesa niscaiva detalii. Multumiri.
 10. Tolstoievski

  Anul trecut, cand copiii pedalatori aveau 6 ani, am facut si 75 km pe zi, fara ca ei sa fie problema Totusi, realist e sa planifici in jur de 50, ca sa nu ai surprize. Si planul nostru e la fel pentru anul asta, chiar daca ne mai adaptam pe parcurs. Mai relevanta decat varsta e obisnuinta lor de a pedala, ca altfel e cu dureri si vaiete de la cap la coada. Verifica te rog si mesageria, ca ti-am scris in privat.
 11. Tolstoievski

  Salut, Am facut si noi segmentul cu pricina, cu tot cu copiii din dotare. Voi vreti sa va cazati la pensiuni sau la cort?
 12. Tolstoievski

  Mie imi pare ca a dat-o-n lacrimogene, fara sa spuna ceva clar. Dar na, cine a vrut sa inteleaga a inteles.
 13. Domnilor, exista criterii prin care un user este calificat/descalificat ca admin ori moderator? Daca da, acestea implica strict obscenitati ori injurii aduse altor useri? Doar intreb, de curiozitate, fiindca am citit de rand ce scrie aici si am sentimente impartite. Pe de-o parte sunt recunoscator pentru informatiile gasite, pe de alta, imi pare trist ca oamenii sunt tratati altfel decat merita. Intr-un mic exercitiu de imaginatie, ne dam seama usor ca s-ar alege praful de forumul asta daca ne-am treviza toti.
 14. N-am povestit cu nimeni mai mult de o glumita scurta Aveam tricou visiniu, neinscriptionat. A, si 15 kg in plus
 15. Daca stiam ca si matale esti la plimbare, mergeam impreuna; mai schimbam o vorba Am venit la doua locuri diferenta si te-am si vazut in traseu, daca ai avut echipament Cannondale, ca in poza de mai sus.