Tibi Surmont

Membru
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tibi Surmont last won the day on July 20 2010

Tibi Surmont had the most liked content!

Community Reputation

29 Good

About Tibi Surmont

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sinaia
 1. a plouat intermitent, cam de 3 ori astazi, intercalat cu perioade calde si soare. Terenul nu este asa de rau cum pare, pentru ca temperatura destul de ridicata a contribuit la evaporare. Problema mai mare este riscul cu descarcarile electrice si din acest motiv este foarte posibil ca vom scoate din traseul lung creasta Tzigailor. In rest probabil ca vom pastra planul initial. Decizia finala legata de trasee va fi inaintea startului. O foita subtire de ploaie face acum toti banii :) La fel si papucii spd cu crampoane si cauciucurile de noroi. Succes!
 2. Este acolo mesajul, nu l-a sters nimeni, dar se pare ca este prea tensionat omul asta :)
 3. o sa le traducem, dar mai catre vara viitoare :)
 4. Avand in vedere hotararea de astazi a Federatiei Nationale de Ciclism, facem mentiunea ca Surmont Gravity Enduro Jam 2012 nu este un eveniment aflat in calendarul federatiei si nici nu beneficiaza de avizul federatiei. Le recomandam sportivilor legitimati in cadrul FRC sa tina cont de acest fapt inainte de inscrierea la evenimentul nostru. http://frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=278&Itemid=8&phpMyAdmin=873d97fedc734efc7ad46ddef432a99dcom
 5. asa ca in bazin nu o sa intre decat persoanele care se trag de ciorapi :)))
 6. asta nu stim, insa cu siguranta ca nu sunt nici rasi pe picioare :)))
 7. tocmai am pus pe facebook si pe vimeo editul nostru video :), vizionare placuta !
 8. avem niste poze de la King of the Hill pe pagina de facebook :
 9. Nu am vrut sa se intelega ca decat ca este josnic sa spui ca finatezi premiile concurentilor profesionisti.
 10. Asa sa faci "h3xor" :), adios ! Si daca ai "sange" sa-ti sustii opiniile te rugam sa faci cunostinta cu comuniatea de pe acest cinstit forum si sa ne spui cum te cheama.
 11. Ai castiga mai multa si mai corecta experienta daca ai incerca sa fi mai comunicativ la eveniment si ai sta de vorba live cu alti concurenti. Doar cu experienta de pe forumuri ai putea sa ajungi sa fi un concurent la fel de virtual ca si profilele multor useri care se ascund in spatele lor.
 12. h3Xor - nu punctezi la fix, ci din pacate faci parte dintre cei care au ramas cu o idee fixa, in pofida vrafurilor de discutii despre fotografi, taxa de inscriere si pachete si te incapatanezi sa interpretezi stramb si negativist. Noi am oferit exact ceea ce am promis in informatiile despre eveniment. Pachete de inscriere au continut exact ceea ce am mentionat, adica numarul de concurs si cipul. Restul obiectelor fac parte din oferta promotionala a sponsorilor si nu au nici o legatura cu taxa de inscriere. Noi nu am mentionat nicaieri serviciile fotografice pe care le pretinzi si nu am condus pe nimeni cu forta la un eveniment care nu corespunde pretentiilor lui. Si daca observi cu atentie evenimentul nostru, ai sa vezi ca nu avem in obiectiv cresterea numarul de participanti si implicit a incasarilor din taxa de inscriere, ci mai degraba sa-i selectam si sa avem placerea sa ne intalnim acolo daca se poate doar cu oamenii care ne impartasesc conceptele noastre despre eveniment si apreciaza si contribuie cu placere la sustinerea eforturilor noatre in acest sens. Deci cum bine spuneai, cu siguranta ca anul acesta vom pierde un numar de concurenti si poate ca ne vom alege in plus cu altii, care participa din alte motive decat spre ex. abundenta pachetului de promotional sau posibilitatea de a se purta lipsit de fair play si astfel se intampla exact ceea ce ne dorim :) Adica ne vom simtim din ce in ce mai bine la eveniment, cu oameni care vorbesc aceeasi limba, independent de nivelul lor competitional si echipa din care fac parte :)
 13. ai dreptate buttheadi, pentru nevorbitorii de limba engleza o sa facem un efort anul viitor sa traducem regulamentul UCI, insa partea cu fair play-ul nu cred ca o putem rezolva cu nici o traducere si din pacate singura varianta este sa ne ocupam si mai serios de respectarea regulamentului, cu garduri mai multe si mai inalte, cu mai multi paznici si mai multe descalificari :(
 14. Surmont MTB Challenge este un eveniment open, adica nu exista statutul de amator sau profesionist si nu organizam o pozitie speciala de start pe acesta diferentiere. Singura diferentiere este traseul la care participi si iti poti ocupa locul la start in ordinea sosirii la poarta de intrare a boxei destinata traseului tau. Legat de taxa de inscriere cred ca este gresit sa consideri ca poate fi alocata intr-o anumita directie, cum ar fi spre ex. premiile sau fotografiile, pentru ca exista diferite concepte de evenimente si tipuri de organizatorii. Anumite evenimente sunt organizate din ratiuni de marketing, altele din ratiuni de afacere si altele pur si simplu din pasiune pentru sport. Deci nu ai de unde sa stii unde s-au cheltuit banii de inscriere, daca a mai fost nevoie de inca multi bani si eforturi in plus, sau daca a ramas un profit in folosul celor care au muncit sa produca un eveniment. Si nu cred ca ar fi firesc vreun raport de transparenta din partea celor care organizeaza evenimente, iar tu poti sa participi din nou daca ti-a placut evenimentul sau sa nu. Si nu te supara, insa chiar ar fi cazul sa platesti pentru a avea ocazia, onoarea si experienta de a concura alaturi de rideri cu un nivel mult mai ridicat decat al tau, de la care ai multe de invatat si care merita sa castige premiile, pentru ca nu in ultimul rand este vorba de un concurs.
 15. Prima regula a Surmont MTB Challenge este ca aplicam regulamentul international al Uniunii Cicliste Internationale, desi evenimentul nostru este si va ramane intotdeauna un concurs de amatori. Si ne ghidam dupa aceste reguli pentru ca este mult mai simplu asa, decat sa ne apucam sa inventam din nou roata. Si in acest mod i-am invitat pe toti concurentii sa studieze acest regulament care pune la punct toate neclaritatile legate de pregatirea startului, impartirea zonelor de start pe categorii, situatiile in care poti fi descalificat si toate celelalte chestiuni. In cazul particular al sariturii peste gard am aplicat sanctiunea descalificarii tuturor celor pe care am reusit sa-i prindem in aceasta postura de atletism :). Si in legatura cu atitudinea lui Ovidiu, am fi si noi, si el si voi (concurentii cu fair play) foarte fericiti si relaxati daca el nu ar fi nevoit sa faca asta! Asa ca luati va rog atitudinea aceasta impotriva colegilor de concurs care se baga in fata si ignora bunele maniere ale categoriei sociale din care faceti parte. Si poate ca stam bine pana inca il mai avem pe Ovidiu cu mustrarile lui si nu suntem inca nevoiti sa facem rost de garduri de 2 m prevazuti cu tepi :(