Marian Laurentiu

Membru
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marian Laurentiu

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/02/1995

Profile Fields

 • Localitate
  Focsani
 1. Marian Laurentiu

  ok ok, @mikinina, observ ca ti-am ranit orgoliu si am sporit alergia "agramatilor". Ideea de baza este ca ai dreptate in ceea ce priveste diferentele dintre noi, sunt monumentale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi analizezi orice defect astfel incat sa dai dovada ca esti mult superior mie. Puteam pur si simplu sa te chinui 2-3minute si sa intelegi, nu sa'mi atragi atentia asupra formularii si ceorentei mele. Acum in loc sa fi aruncat arogante si opinii unii in altii, am fi putut discuta o eventuala intrunire sau ceva de genu.
 2. Marian Laurentiu

  Vaai:)), crede-ma, e superb. Sunt chiar surprins cum Iulian a inteles, si altii, revin is placut surprins de metaforele tale.:))
 3. Marian Laurentiu

  Mersi frumos pentru ajutor.
 4. Marian Laurentiu

  Oo, atunci e superb!!!
 5. Marian Laurentiu

  Multumesc, dar oare se adapteaza, adica la un telefon de genu . adica ma refer la marimea telefonului:d
 6. Marian Laurentiu

  Salut, unde as putea sa gasesc si eu un suport de genu?? Sigur, nu pentru un garmin neaparat:D
 7. Marian Laurentiu

  Imi cer mii de scuze @mikinina, dar la prestanta ta, ar trebuie si niste carti de vizita, asa sa le imparti, ca nu se stie....
 8. Marian Laurentiu

  tot mai multi oameni pe doua roti apar, tot mai multe ture se fac, si vreau sa spun ca 90% din ei nici macar nu stiu ca exista acest forum si restul de 10% stiu dar probabil ca nu posteaza. chiar sambata am intalnit pe la dalhauti un grup de 4. Erau 3 baieti mai mari asa:D unul dintre eu cred ca era si parinte ca aveau o fata cu eu ( daca am retinut bine ). Si prin focsani cand mai vin seara din ture, si mai faca sa tot bulevardul din sud pana in centru, o multitudine de bicicleta, si sa nu spunem bicicleta de mers pana la pravalie si inapoi. Si da o sa aud comentarii cum ca: " da uite ca noi vorbim ca postam ca nu stiu ce". Da! dar postam iesirile noastre ca niste ( hai sa nu folosin cuvantu egoisti) singuratici!!! Exista pe facebook un grup care se numeste // Club Cicloturism "Unirea" Focsani . haideti sa ne mobilizam putin, sa facem sambata sau diminica o tura nu spun pana in alpi si inapoi, asa de "recunoastere".
 9. Marian Laurentiu

  La cursiera semnez eu condica:D
 10. Marian Laurentiu

  da da da, colegu
 11. Marian Laurentiu

  Superb:))
 12. Marian Laurentiu

  Care traseu? Detalii ceva, ca eu nu stiu despre ce e vorba...
 13. Marian Laurentiu

  aha, am stat, si am cugetat, mi'e cum mi'e frica de "organe", ia zi sorine, se face? doar ajutam omu nu altceva
 14. Marian Laurentiu

  Mda, o sa ajung, si eu dar ce ma surprinde este faptu, ca s'au cam "incins" spiritele, stati chill oameni buni, nu suntem la campionate mondiale:)):)).
 15. Marian Laurentiu

  Te inseli, te inseli, nu e doar pe hartie, e pe drum, s-a mai plecat, o parte au dat cale intoarsa, o parte si-ai continuat drumul de a doua zi cu foarte multa ploaie si mult vant, dar s-au incumetat.