RadioMike

Membru
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RadioMike

 • Rank
  Membru Senior
 1. salut, vreau si eu cateva articole de la tine. mai precis: e1: tricou Ciegi (S-L) – 25 lei/ X50: bluza Adidas (M) –35 lei/ PT3: pantaloni cu bazon CoolMax (L) – 20 lei. imi faci o oferta la ele pe la 65 de lei? vorbim prin PM. mersi mult.

 2. https://www.facebook.com/event.php?eid=197724913614782
 3. RadioMike

  Culmea hotiei in Prahova - In timp ce era la furat i-a disparut bicicleta
 4. RadioMike

  Imagini intalnirea ciclissimo 5
 5. RadioMike

  Bine, sa vad ce iese, dar sigla clubului aduce cu o stampila de firma, grafica > 0 :) .....
 6. RadioMike

  O mica idee :)
 7. RadioMike

  De la Ciclissimo : In fiecare zi de sambata, la ora 11 am, pe pista de biciclete din fata magazinului Ciclissimo, ii invitam pe toti posesorii de Brompton si ai altor biciclete pliabile, la o intalnire pentru: - incurajarea mersului pe bicicleta - promovarea bicicletelor pliabile - formarea unei comunitati a celor care merg pe biciclete pliabile Calendarul intalnirilor: 1. 23 apr 2011 – Intalnirea Ciclissimo nr.1 – ora 11:00 am Traseu: Magazinul Ciclissimo – Piata Victoriei – Sos. Kiseleff – Parcul Herastrau – Magazinul Ciclissimo Participantii se pot inscrie si la o tombola care are ca premiu un tricou original Brompton!
 8. RadioMike

  Inrebare : credeti ca va merge la piata ca nea Jiji, cu sacosa pe ghidonul cursierei ? radu-mazare-renuntat-masina-merge-primarie-bicicleta-pentru-scumpit-benzina
 9. RadioMike

  daaa , stiu ce face omul :)) , dar sa stii ca merge si cu bicla prin oras. Las' ca e bun cate un post din acesta lansat de persoane cunoscute, ca sa zgandare, sa creeze controverse, etc. , poate se mai desteapta bizonii... ;)
 10. RadioMike

  http://www.zoso.ro/pedalez-pentru-benzina/
 11. RadioMike

  PARKING DAY Bucuresti 17 septembrie
 12. RadioMike

  nah, incompetenta romaneasca... si-or fi dat seama ca strutocamila asta cu circulatia "la comun" incalca codul rutier ? - este interzisa circulatia altor participanti la trafic pe pista, cu exceptia biciclistilor si scuteristilor - acum ce justificare au ? Cand s-a pus problema sa se faca piste pe carosabil -> "nuuu , ca se incalca...legea" si un alt articol cu-bicicleta-in-trafic-un-gest-kamikaze-trebuie-schimbat-codul-rutier
 13. RadioMike

  http://www.arhiblog.ro/2010/08/accesul-interzis-bicicletelor.html