Hmirceah

Membru
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Hmirceah

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/13/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Lugoj

Recent Profile Visitors

4,063 profile views
 1. Hmirceah

  Alerg de vreo 3 ani. Da, am alergat ''pa asfalt''. Acei 12km inseamna......12000m, si sunt supraponderal 1,77m inaltime la 83kg, sosoni adidas energy boost. Poate la acest cumul de factori este si varsta 50ani. Alerg de 3 ori pe saptamana 10-12 km , preponderent ''pa asfalt''. Preponderent si nu ''decat''.
 2. Hmirceah

  Am si eu o problema. Dupa o alergare de 12 km, am simtit o intepatura puternica pe partea inferioara a genunchiului( ligamentul colateral medial). Dupa o saptamana continua sa ma doara foarte tare cand umblu, de asemenae la palpare ma doare f. tare, desi nu este tumefiat. Ce sfaturi puteti sa-mi dati si cand as putea relua alergarea ?
 3. Hmirceah

  N-o sa inteleg niciodata un paradox. De ex. faceti reclama la competitii din alte tari, dar din Romania aproape deloc
 4. Hmirceah

  Majoritatea oamenilor din mediul rural consuma margarina si parizer in cantitati uriase. De ce? ca e eftin.Dar am si eu o intrebare; Berea e vegana?
 5. Hmirceah

  Eu am facut Cluj-Tg Mures si retur pe ploaie marunta, frig si vant din fata pe un amarat de mtb. Cred ca m-am gandit de vreo 50 de ori sa abandonez, dar pana la urma am terminat brevetul. A fost de departe cea mai grea provocare A.... si diferenta de nivel a fost considerabila, cred ca peste 1700 m
 6. Hmirceah

  Ma ce oameni, da nu-i bai alta donatie, sponsorizare, suma modica si viata merge mai departe. Atat as vrea sa stiu, chiar sunt curios care sunt intamplarile neprevazute. Poti detalia?
 7. Hmirceah

  Claudiu, nu te lasa ''intimidat'' de colegii de forum, sunt doar invidiosi asa ca ''baga'' toata povestea cu cat mai multe detalii.
 8. Hmirceah

  Foarte frumoasa tura. Felicitari. Off; am vazut ca ai avut probleme cu calciul, iar colegul tau nu si am aflat de ce; pentru ca......BERE
 9. Hmirceah

  WTF ?
 10. Hmirceah

  Asteptam relatarea cu poze.
 11. Hmirceah

  Bravo omule, sa faci poze multe cu peisaje si cu...pizza. :)>-
 12. Hmirceah

  Claudiu, sa nu te puie dracu sa mergi Romanesti-Ruschita. Drumul nu e rau; nu exista desi pe harta e marcat ca drum judetean. Din aceasta cauza am abandonat o excursie acum 2 ani (un picior bulit si bicicleta facuta praf)
 13. Hmirceah

  Cred ca pe siteul Concordiei Lugoj la sectiunea Max Auschnit