Hmirceah

Members
 • Content count

  153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

About Hmirceah

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 06/13/1968

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Lugoj
 1. N-o sa inteleg niciodata un paradox. De ex. faceti reclama la competitii din alte tari, dar din Romania aproape deloc
 2. Majoritatea oamenilor din mediul rural consuma margarina si parizer in cantitati uriase. De ce? ca e eftin.Dar am si eu o intrebare; Berea e vegana?
 3. Eu am facut Cluj-Tg Mures si retur pe ploaie marunta, frig si vant din fata pe un amarat de mtb. Cred ca m-am gandit de vreo 50 de ori sa abandonez, dar pana la urma am terminat brevetul. A fost de departe cea mai grea provocare A.... si diferenta de nivel a fost considerabila, cred ca peste 1700 m
 4. Ma ce oameni, da nu-i bai alta donatie, sponsorizare, suma modica si viata merge mai departe. Atat as vrea sa stiu, chiar sunt curios care sunt intamplarile neprevazute. Poti detalia?
 5. Claudiu, nu te lasa ''intimidat'' de colegii de forum, sunt doar invidiosi asa ca ''baga'' toata povestea cu cat mai multe detalii.
 6. Foarte frumoasa tura. Felicitari. Off; am vazut ca ai avut probleme cu calciul, iar colegul tau nu si am aflat de ce; pentru ca......BERE
 7. WTF ?
 8. Asteptam relatarea cu poze.
 9. Bravo omule, sa faci poze multe cu peisaje si cu...pizza. :)>-
 10. Claudiu, sa nu te puie dracu sa mergi Romanesti-Ruschita. Drumul nu e rau; nu exista desi pe harta e marcat ca drum judetean. Din aceasta cauza am abandonat o excursie acum 2 ani (un picior bulit si bicicleta facuta praf)
 11. Cred ca pe siteul Concordiei Lugoj la sectiunea Max Auschnit
 12. Cunosc traseul propus de Moga, e cel mai frumos, dar exista o portiune de cca. 20 km. neasfaltat, respectiv Cladova-Zabalt.
 13. Doamneeeeeee....ce de pizza poti manca.
 14. Ma scuzati pentru sugestii, dar cred ca sunt de folos si la obiect. Mult prea circulat, stresant, peisaj nu prea si ceva mai lung. Recomand Resita-Lugoj prin Ezeris-Farliug, asfalt bun, traseu linistit si mai scurt, peisaj fain.Testat.