chris 93

Membru
 • Content count

  239
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by chris 93

 1. Bun venit Vali, bancul e bun, dar cum e cu reclama?
 2. La 10:00 benzinaria MOL Giurgiului pentru Uzunu .
 3. Intotdeauna astia de la Olimpia sau crezut profesionisti. Imi aduc aminte ca si fiul meu a vrut sa mearga acolo prin 2010 pe cand era in clasa 8-a si din cauza ca invata dupa amiaza nu putea merge in fiecare zi la club pt. antrenamente si solicita sa-i fie dat un program de antrenament si sa il faca singur in timpul liber. I s-a spus ca asta e amatorism. A mers la Vointa si dupa doi ani la Dinamo si timp de vreo 6 ani a castigat 14 titluri nationale (batand ca la fasole adversarii profesionisti de la Olimpia) la toate categoriile de varsta inclusiv la seniori pe cand era inca junior. Daca iti place MTB mergi la Dinamo si intrebi de Razvan Juganaru care este antrenor. Sau mai insisti la Olimpia. Altceva nu prea ai in Bucuresti. Bafta.
 4. Incearca la Olimpia care e cam singurul ramas in Bucuresti. Antrenor Mircea Brebene 0723438941.
 5. Dinamo-Mazicon nu mai exista, insa mecanicul fostei echipe este foarte priceput.
 6. Hai cu totii sa incurajam sportivii participanti.
 7. Azi incep campionatele nationale de pista pe velodromul Dinamo. http://www.federatiadeciclism.ro/site/wp-content/uploads/2016/09/program_cn_pista_2016.pdf
 8. Acum doi ani a fost in tribuna la velodrom in timpul campionatelor nationale.
 9. La 11:00 se pleaca pe soseaua Giurgiului de la benzinaria Mol intersectie cu Luica.
 10. Si tu carui grup te alaturi?
 11. Ne vedem la Progresul si stabilim acolo unde mergem. Sa nu uiti sa-ti iei bicicleta.
 12. Ieri portiunile neasfaltate erau uscate, iar prin padure au existat cateva portiuni umede fara a te pune in pericol.
 13. Vom fi acolo pt. sustinerea concurentilor.
 14. Daca ati intrat pe blogul lui Alex Ciocan veti vedea ca ar dori sa organizeze un Track Grand Prix pe velodromul Dinamo. Deci cei care sunt doritori pot face adeziuni pe blog ca aceasta idee sa se puna in practica. La cosmetizarea velodromului am participat si eu ca sa il putem face practicabil si sa se dispute toate probele.Anul trecut nu a fost posibila efectuarea a catorva probe din cele mai spectaculoase(viteza- 200m lansat si semifondul- aditiunea de puncte) De reconditionat nici nu s-a pus problema, dar am pus umarul ca acesti copii sa poata participa la o competitie care le formeaza in mare masura si mersul pe bicicleta. Si cu aceasta ocazie cei care au cosmetizat velodromul si nu numai au fost rasplati cu doua curse de amatori- 500m start de pe loc si 200m lansat. In premiera au fost prezente si cateva fete care au infrumusetat aceasta competitie. Sa speram ca anul viitor se vor tine mai multe concursuri pe acest velodrom si cine stie poate cineva sa in reconditioneze si in acest fel sa fie mai atractiv pt. copii care vin din urma.
 15. Maine este ultima zi de concurs. Se vor disputa probele: 500m start de pe loc-cadeti si aditiune de puncte cadeti, juniori si seniori incepand cu ora 10:00.
 16. De la 10:30 pana spre 14:30.
 17. Zilele(joi-vineri-sambata)acestea se disputa campionatele nationale de ciclism pe velodrom.
 18. Se anunta concurs pe velodromul Dinamo. A inceput azi, continua maine si poimaine.
 19. Am gasit ceva. http://www.evenimente-snagov.ro/program.html#2-sambata-7-09
 20. Stie cineva daca maine la Snagov(Ghermanesti) are loc vreun concurs de ciclism?
 21. Bogdane, doamna este prietena ta? :bici-5:
 22. Te salutam si noi domn Nicu. **== :bici-5: