jakabtibi

Membru
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jakabtibi

 1. :-),a fost frumos,ca de obicei,traseu solicitant,mai ales la finalul turei lungi,urcarea la antena,cu push bike,si DH pe masura,gulas delicios si bere rece la final.Ce mai,concurs foarte fain!;-)
 2. jakabtibi

  Concursul de anul trecut,cel de alergare,era destul de bine marcat,traseu fain.
 3. jakabtibi

  Nu se mai tine,va fi ceva in 12 octombrie ,se numeste Sugas race.Va fi un alt organizator,din traseu vor fi(banuiesc)si din traseul de anul trecut. Pe 11 va fi trail running si pe 12 MTB.
 4. jakabtibi

  Care se stropeste cu bere...
 5. jakabtibi

  Dar se poate da de exemplu numai diploma,si medalia eventual,si restul sa se scoata doar cu buletinul,cum a fost la Geiger....si s-a rezolvat cu smecheria...asta e,cui nu-i place sa ramana acasa.
 6. Daca stiam,m-as fi inscris la tura lunga:-(!
 7. Un concurs foarte fain!!!In special zonele de mtb,tehnice!Felicitari organizatorilor!
 8. Foarte buna organizare,si un punct in plus...mai multe zone de hidratare-alimentare!
 9. Da,dar daca vrei putem face o tura pe traseul lung intr-un weekend.
 10. FOarte fain cu startul separat,macar nu ne inghesuim asa de tare :-)
 11. Si citeva capcane puse :-))) special pt tine Maus,era si o bere rece putin mai la dreapta,dar vad ca nu l-ai gasit!
 12. Multumim!!!Azi am fost pe traseul scurt,si pot sa spun ca am avut niste concurenti de nota 10*,nu era mizerie pe jos!!!!
 13. Eu am facut traseul d eciteva ori,si nu stiu unde ar fi o groapa asa mare...dar atentie,mai sunt si copaci,si pietre.crengi....uauuuuuuuuuuu! Traseul este unul usor,spre mediu,dar cum am mai zis putina atentie nu strica,nu mergi cu fata in ghidon,si dupa acea te plingi ca m-am pierdut,n-am vazut groapa..etcSucces!
 14. Maus ,la km 10.5 e bere rece....si noi cu Edi,va asteptam.....si un pic de noroi. Esztevan,nu-mi dau seama und ee gropa in care erai sa cazi,traseul e unul foarte usor,nu poti s asemnalizezi orice creanga,bolovan,sant,groapa....e concurs de mtb,normal ca trebuie sa fii atent la traseu.
 15. Anul acesta o sa fie un traseu mai usor,cu multe drumuri de macadam,si cu putine zone tehnice,coborirea de pe tr. lung are portiuni putin mai grele,dar nu foarte lungi...eu cobor pe bike pe toata portiunea.Trebuie sa fii atent(a) la traseu,nu se poate face poza cu fiecare bolovan mai mare,sau groapa...
 16. Daca il pui de acum ,sigur se va agata vreun bizon rauvoitor de el.:-))
 17. Maus,daca o sa fiu la PA am sa-ti dau numai bere rece de baut :-))))cu tuica,sa vezi tu Activator!!!! O sa fie un traseu nou nout,in mare parte pe drumuri de macadam,citeva coboriri putin tehnice,si piriuri pt refresh ;-)
 18. Acolo pe creasta m-am ratacit un pic anul trecut,am mers inainte in loc sa iau la dreapta...daca se poate marca mai bine,sper ca anul asta sa nu ma pierd iarasi :-)In rest a fost ok,citeva dubii au fost si dupa ultima coborire,cind am ajuns pe macadam.
 19. Aaaaaaaaai Horatiu,nu viii,am vrut sa iau revansa,dar ne duelam la Geiger!!!;-)
 20. Am fost la 7 editii si nu am cistigat niciodata la tombola,am stat de fiecare data,asta e.....Bad luck :-(
 21. Cit a plouata a fost un traseu super,mai bun decit anul trecut,si felicitari pt organizare!!!!
 22. Las ca venim si noi din Sf Ghe citiva....
 23. Pai din cele vazute pe webcam,vremea e superba,a plouat la noapte?Daca tine vremea cu noi,sper ca o sa avem conditii mai bune ca anul trecut.Daca nu,spalam noroiul cu bere!!!!