godo

Membru
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About godo

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/23/1978

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Bulls Pro SQ 700, Orbea Asphalt
 1. godo

  Eu am pastrat si bicicleta de aluminiu (29er) si am cumparat weeride, cel cu prindere in fata. Pt. carbon nu am gasit variante adecvate. Cred ca alegerea cu pozitia scaunului o faci si dupa "firea" copilului. Avantaje weeride: - e mult mai distractiv pt. copil in fata, vede tot nu doar lateral si spatele meu, - vezi cand adoarme, are si suport pt. pus capul daca adoarme - socurile sunt absorbite binisor de furca fata daca iesi pe offroad - e mai protejat copilul in caz de pericol, efect de "rolling cage" intre bratele tale Dezavantaje: - trebuie sa mergi mai cracanat, dar cu ea fac plimbare nu antrenament sau ture - doar pana in 4 ani sau 15 kg
 2. godo

  Multumesc pt. sfaturi. Parca as merge pe varianta cu suspensii pt a aborda trasee ușoare de offroad dar greutatea suportului plus cea a copilului ar putea afecta echilibrul..nu stiu ce sa zic.
 3. godo

  Salutare, e vreo solutie/recomandare pt scaun bebe montaj fata sau spate mtb cadru carbon? Si varsta ar fi o problema, acum are un an, deci cum o sa iesim de prin aprilie cam un an si patru luni.
 4. Cred ca vin si eu la Lujerului la 18.30 dar din Tartasesti ma intorc, sper macar pana acolo sa ma tin dupa voi.
 5. 65 km din Dr. Taberei dus-intors. Ok Hipo.
 6. Se repeta tura azi la aceeasi ora, acelasi loc de intalnire (traseu Buftea - Corbeanca - DN1 - Buc.) Daca nu ploua..
 7. Daca nu ploua se face tura atat de draga lui Melcu, Buc. Noi - Buftea - Corbeanca - DN1 - P-ta Presei, cu Melcu in frunte Cristim Buc. Noi (la lucrarile de metrou) - 18.30 / 19.00, dam ora mai exacta dupa amiaza.
 8. Propune ceva dupa 10 eventual, sa nu fie prea frig, poate vine si Limax daca scapa de la miting.
 9. Este doar un drum forestier si mult rahat in presa..uite aici cum stau "lucrarile": http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/08/12/s-a-asfaltat-noul-drum-ce-leaga-valea-doftanei-de-valea-prahovei-prin-muntii-baiului-breaking-news-cum-sa-intoxici-presa-si-populatia-prin-intermediul-unor-jurnalisti-fara-surse-de-informare/
 10. Trag sa ajung si eu cu Melcu (Limax).
 11. :)) :)) :)) :)) :)) :))
 12. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200115466639462.1073741829.1534270061&type=3
 13. Misto, la Moeciu tocmai a nins, dar cum bine zice Lucian la munte nu avem vreme rea ci o "altfel de vreme".
 14. Ca fapt divers, manastirea Doamna Chiajna a scapat nebombardata de americani in Al Doilea Razboi Mondial pt. ca era folosita ca reper in raidurile asupra periferiei Bucurestiului, zona de cai ferate a Magaziilor 16 Februarie si alte puncte strategice. Tot aici veneau multi sa faca escalada pana nu demult.