Adolfica

Membru
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

114 Excellent

About Adolfica

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/24/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uite si rezultatele: http://maraton.surmont.ro/?p=rezultate
 2. PS. Sa nu se inteleaga ca acuz organizatorii de ceva.
 3. Ai dreptate, trebuia sa spun. Dar deja ii intrebase o fata de la organizare daca au sarit gardul, si cu tupeul binecunoscut, au dovedit-o.
 4. E prima data cand particip la tura medie, si desi detest frigul si noroiul, mi-a placut traseul. Cred ca pe soare, traseul mediu e delicios :) Organizare de nota 10. La minusuri am doar doi concurenti care bineinteles au sarit gardul ca sa plece din fata. Foarte greu o sa ne civilizam. Asta daca o s-o facem vreodata. Numa' bine.
 5. Ai dreptate cu prietenii. Pentru ei conteaza sa iesi cel putin pe podium, nu conteaza cu cine concurezi sau cat e de greu concursul :))
 6. Adolfica

  Salut Cristi, Eu cel mai mult am reusit sa urc de 30 de ori. Asta ca sa ai un reper cat de cat.
 7. Adolfica

  Eu sunt autorul provocarii si am facut traseul asta de foarte multe ori. Chiar daca apare cineva din stanga, nu-i mare pericol pentru ca pana la alee oricum trebuie sa franezi, altfel te duci in lac.
 8. Adolfica

  Am descoperit 4 reguli si jumatate pentru alegerea unei sei potrivite. 1. Latimea ei. Tre' sa fie suficient de lata ca sa sustina oasele care vin in contact cu ea. In engleza le zice sit bones. Distanta dintre oase se poate masura asezandu-te pe un carton si vezi unde sunt urmele cele mai pronuntate. 2. Sa fie destul de plata. Daca e prea incovoiata partea din mijloc, cea dintre fund si oua, prea greutatea si incep sa apara dureri. 3. Sa fie destul de moale, dar nu prea moale. Daca e prea moale, partea din mijloc a ei se ridica si pune presiune pe zona dintre fund si oua. 4. Sa fie sau nu cu gaura. Aici nu e obligatoriu. Unii se pot simti bine pe o sa plina, dar unele persoane pot avea sensibiliate ridicata in zona de sub osul pubian si o sa gaurita poate fi solutia. 5. Forma seii. T sau para. Aici iar tine de preferinte.
 9. Avand in vedere ca topicul provocarii din Tineretului a fost inchis, postez aici (la recomandarea moderatorilor) traseul. traseul initiat de mine, cu un timp de 05:27.6s primul raspuns la provocare. Sugestie: Urmariti cele doua videoclipuri in paralel, din momentul in care se da startul. Se vede diferenta din biciclisti mul mai usor si mai frumos :)
 10. Adolfica

  Pai daca-i arati si reversului acelasi electrosoc, ori se potoleste ori il curentezi. E simplu.
 11. Adolfica

  Eu vreau doar sa se sperie si sa ma lase in pace, nu vreau sa le dau cu spray sau sa-i lovesc, desi cateodata e singura optiune
 12. Adolfica

  Face o galagie de n-ai cum sa ramai indiferent :)). Eventual fa ochii mari si sa ai niste spume la gura, sa creada ca esti nebun. Sa vezi cum fug ca sobolanii. Eu il mai folosesc cand ies sa alerg si nu ma lasa cateii in pace. Doar apas 1 secunda si deja au disparut. In timp ce latra schimba directia fara macar sa se mai uite la mine. Sa-mi dea impresia ca ei de fapt nu pe mine ma latrau, ei aveau alta treaba si eu sunt fraieru care a crezut altceva :))))
 13. Adolfica

  Vasile, ia-ti un electrosoc sa-l ai la tine. Cand te intalnesti cu ei scoate-l si arata-le putin curentul. O sa se cace pe ei de frica si o sa te puna presedintele blocului. In alta ordine de idei, pe mine m-a-ntrebat o baba o data unde merg si n-am vrut sa-i spun. Eram in scara blocului, cu casca, ochelari, aratam ciudat pentru ea. A zis ca daca sunt criminal, ea tre' sa stie. Zic ati mai vazut pana acum criminali ciclisti? Daca eram criminal va omoram pana acu.
 14. Adolfica

  Pai...sa-ti explic ca si cum mi-as explica mie :)). Cum vii de la academie inspre Pipera, faci stanga spre gradina zoologica. Treci de ea si la vreo 200 m sa zic, e o bariera. Acolo e intrarea in padure mai exact, si e o alee dreapta de 500m sa zic. Acolo mi-am incercat puterile :)
 15. Adolfica

  57.3...jos palaria