vali_aldea

Membru
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About vali_aldea

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/11/1986

Profile Fields

 • Localitate
  griul Bucuresti
 • Biciclete
  Cursiera Cube Agreee GTC 2007, MTB Radon FullSusp
 • Ocupaţie
  Avocat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vă mulțumesc mult pentru informații & felicitări, FB_rider, pentru parcurgere (mai ales cu toate bagajele). Am fost și eu pe 24.09.2022, cu MTB-ul. A ieșit un traseu circular pe care îl recomand oricui: Runcu - Cheile Sohodului - Valea Jiului/DN66A - Pasul Jiu Cerna - Izbucul Cernei (i.e. coada lacului) - Cloșani - Padeș - Tismana - Runcu. Încă nu se instalaseră culorile toamnei, dar peisajul era deja foarte frumos. 136km în total (cam 50% asfalt/50% forestier perfect ciclabil, fără pante îngrozitoare), vreo 2200mh+ acumulați (conform Strava), timp de pedalat 9-10 ore, timp total 12h. Prin Cheile Sohodolului sunt multe bazine naturale din stâncă, în care apa oferă diverse nuanțe de albastru. Și tot felul de zone plate, perfecte pentru camping. Panta nu este grea, doar înainte de pas sunt aprox. 100m în care se cere pinionul cel mai mare. Apoi pe DN66A peisajul este pitoresc (pajiști și căpițe de fând etc.), circulația auto este redusă și pe măsură ce urci zona devine din ce în ce mai sălbatică. De la Lacul de acumulare Cerna se urcă spre stânga, pe un drum forestier foarte bun, 100 ciclabil și nu foarte înclinat (nu a cerut pinion maxim, deși era a treia cățărare a zilei). Întoarcerea spre Runcu este pe asfalt și aproape numai în coborâre (cu 1-2 contrapante notabile), așa că nu e un chin la final de zi.
 2. Salutare! Cu scuzele de rigoare dacă e (puțin) off-topic... A mai parcurs cineva recent DN66A, porțiunea neasfaltată (i.e. Pasul Jiu-Cerna)? Dar drumul forestier Sohodol - Câmpul lui Neag? Mulțumesc mult!
 3. vali_aldea

  Câtă liniște pe topicul lui Chain Reaction! Nu are nimeni nevoie de nimic, in viitorul apropiat?
 4. vali_aldea

  As vrea si eu ceva de pe Bike24, cand se mai strange lumea. Multumesc!
 5. vali_aldea

  Salut, m-ar interesa si pe mine 2 cauciucuri Durano Plus de 23mm de la bike-components. Multumesc mult!
 6. vali_aldea

  @dizzy Regleaza unghiul seii astfel incat sa fie paralela cu solul. Si pe inaltime probabil ca trebuie sa o mai reglezi, e plin Youtube de tutoriale.
 7. vali_aldea

  deci, avem rabdare pana pe 20 aprilie, ca sa dea comanda Purix? s-a ieftinit cumva transportul de la Bike24 sau mi s-a parut mie? pentru cei care comanda: nu uitati sa cautati produsele mai ieftine la alte magazine si sa le scrieti celor de la Bike24 despre asta, ca sa va faca reducerea (in cazul produselor unde se lauda ca garanteaza pretul cel mai bun)! chiar functioneaza
 8. vali_aldea

  As cumpara si eu un Durano Plus, daca se face o comanda din Bucuresti...
 9. Sau folositi direct linkul http://services.datasport.com/2012/velo/oetztaler/LANDR.HTM Sunt deja cativa romani, inclusiv o domnisoara! Bravo!
 10. M-am inscris! Sa fie cu noroc!
 11. vali_aldea

  @Ibzk: Ia-ti Durano Plus, de la bike24, 30 de euro, 2-3 ani uiti ca trebuie sa ai grija si de cauciucuri.
 12. vali_aldea

  M-as baga si eu, un cauciuc si o foaie mijlocie, total vreo 40 de euro. Multumesc!
 13. vali_aldea

  @basso si rapso: Superbe piesele, de colectie! Sper sa le rulati si pe asfalt vest-european de altitudine, nu doar prin patria noastra mama. P.S. Cum se comporta spitele alea de carbon?
 14. vali_aldea

  @shine Dupa parerea mea, explicatia calculului de mai sus este aceea ca taxele (46) sunt deja incluse in subtotalul de 344. Cum zice la noi: covrigul costa 1 leu, din care TVA (sa zicem) 20 bani. Cel putin, asa sper eu sa fie :)
 15. vali_aldea

  Daca ma primiti, m-as baga si eu cu un Durano S Black de 26 de euro: http://www.rczbikeshop.com/englishue/schwalbe-durano-s-performance-raceguard-700x23c-folding-black.html# Multumesc!