panda80

Membru
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About panda80

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/17/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Braila/Bucuresti
 • Arii de interes
  Calatorii in general, mtb si drumetii in particular
 1. panda80

  Foarte frumos traseul. Merge combinat foarte bine cu o urcare din Maneciu pana la Tabla Butii, pasul Boncuta si apoi mers pe traseul prezentat de tine.
 2. Daca imi poate trimite si mie cineva roadbook-ul la IBO v-as fi recunoscator... Adresa de mail este rmihailucian@yahoo.com. Multumesc anticipat si mult succes in competitie!
 3. panda80

  Foarte bun acest topic. De multe ori am incercat sa caut competitii in Bulgaria prin intermediul internetului, insa nu am avut succes, probabil si pentru faptul ca site-urile sunt de obicei numai in limba bulgara.
 4. Oare nu o sa existe risc crescut de accidentari atunci cand primii de la tura scurta vor cobori spre valea Limbaselului, intalnind grupuri de ciclisti de la traseele mediu si lung care vor urca?
 5. Mai are cineva 2 locuri in masina pentru 2 prieteni care au suportii lor (suporti de pus deasupra)?
 6. Cifra de 700m reprezinta suma diferentelor de nivel a tuturor urcarilor de pe traseu. Cel mai inalt punct al traseului este insa undeva un pic peste 400m altitudine, iar cel mai jos este undeva la 150m altitudine, chiar la start.
 7. As dori sa inapoiez cumva camera primita de la numarul 358 undeva pe la mijlocul traseului. Daca sunteti din Bucuresti ne putem intalni personal, daca nu, v-o pot trimite prin posta. Camera este nefolosita, in graba atunci nu am observat ca are ventil Schrader, jantele mele permitand doar Presta.
 8. Nu este de criticat dorinta unui organizator de a face profit, ci faptul ca isi doreste numai acest lucru. La fel sunt de criticat diferentele intre cea ce se promite initial si ceea ce gasesti la fata locului.
 9. Intr-adevar extrem de saracut acest concurs si foarte orientat spre castigul financiar al organizatorului. Un singur punct de alimentare pe traseu, destul de slab alimentat, incurcatura la premiere, kitul de start saracut, anuntarea cu cateva zile inainte a faptului ca nu mai exista pasta party si ca putem comanda in schimb "pulpe cu 10 lei si bere cu 6 lei", tombola "cu o bicicleta si multe alte premii" ce s-a transformat de fapt intr-o tombola cu un singur premiu, si anume acea bicicleta, totul a sunat a afacere. Cel mai prost raport calitate-pret dintre toate maratoanele de anul asta (am fost la Galati, Botosani, Iasi, PE). Nu cred ca ma vor mai avea drept concurent la editiile viitoare.
 10. Intr-adevar in spate era foarte greu sa mergi pe bicicleta, si in special datorita aglomeratiei, cei care mergeau pe langa formau un sir indian imposibil de depasit in zona dintre centura si drumul Tunari-Dimieni. Si eu am stat in spate anul asta cu prietena, care a abandonat si s-a urcat in autobuzul care astepta la intrarea pe drumul judetean. De acolo am inceput o cursa solitara, reusind sa termin in jurul orei 17.00. Eu nu am avut probleme apoi cu noroiul, incercand sa mentin, asa cum spune si Horatiu, linia baltilor, chiar daca mi-am luat-o de vreo 2 ori si am cazut in mijlocul apei. A fost un concurs care mi-a placut foarte mult, fara noroi nu ar avea nici un farmec, iar editia de anul acesta arata ca mtb-ul nu este o simpla plimbareala pe pista de pe B-dul Unirii, cum au crezut multi din cei care s-au prezentat la start. Organizarea a fost de nota 10, oamenii de la PA ne-au incurajat foarte mult, o tipa draguta la PA2 chiar m-a hranit cu glucoza eu avand mainile pline de noroi :rolleyes:. O alta fata ajuta concurentii sa urce santul acela in zona ultimilor km, probabil acolo ar fi trebuit pus un baiat, fiindca deja incepuse sa ploua tare si bicicletele noastre erau destul de grele datorita noroiului.
 11. Deci pana la urma urcarea spre Muntele Mic se face pe drumul militar si nu pe asfalt? Pe track-ul bikemap al traseului pe site se pare ca se urmareste drumul judetean.
 12. Eu am participat la tura lunga si nu am avut probleme cu marcajele. M-am ratacit o singura data, dar din neatentia mea, marcajul era foarte clar acolo. Noroc ca eram langa cineva cu GPS si nu am mers mai mult de 50m aiurea. Traseul a fost superb, am avut parte de toate tipurile de drumuri sau poteci, urcari multe si solicitante, coborari la fel de toate tipurile. Mi s-a parut un concurs reusit, sunt foarte bucuros ca am reusit sa termin traseul in timp util.
 13. Daca este cineva care doreste sa mearga la concursurile de la Botosani si Iasi si nu are transport, eu am un suport liber. Plecarea din Bucuresti maine dimineata, pe la 6.30-07.00, intoarcerea duminica, dupa terminarea festivitatii de premiere de la Iasi. In masina mai am 3 locuri, dar un singur suport liber.
 14. Exact. Niste diplome nominale in format pdf ce se pot descarca de pe site-ul concursului sunt si in opinia mea solutia optima. Omul poate decide daca o printeaza sau o pastreaza doar in varianta electronica.
 15. Cat m-am bucurat ca nu am facut pana in timpul concursului...si vineri cand mi-am desumflat roata pentru a introduce o solutie antipana care din pacate nu functiona decat pentru ventile Schrader, eu avand Presta, incercand sa reumflu roata suparat ca nu am putut introduce solutia minune, am vazut ca sufla din toate partile. Am descoperit 4 ghimpi mari si frumosi in cauciuc http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/angry.gif.