danbistri

Membru
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by danbistri

 1. danbistri

  Ma bag si eu la Crama
 2. danbistri

  ...deci merge cineva mai domol medie de 27-30 pe undeva? eu oricum sunt MTB pe slik...
 3. danbistri

  ...old baietii baga si ei o tura pe undeva sa ma alatur si eu? o Crama, un Ruse, ceva mai lung de 100km...
 4. danbistri

  exista vreun grup care se deplaseaza cu medie de 27 pentru weekend?
 5. Se pleaca la un traseu de sosea cu MTB pe slik in weekend-ul asta?
 6. Este poligonul de tragere Iosif Sarbu, cam toti campionii olimpici ai Romaniei s-au antrenat acolo si nu cred ca este un pericol... este bine protejat, proiectilele ar putea sa ajunga deasupra ta la cel putin 20m...asa ca stai linistit
 7. danbistri

  Am fost sambata pana la Poiesti cu baietii care mergeau la Crama Seciu... multi dintre ei nu stiau sa schimbe trena asa ca am gasit un filmulet dragut...poate pana data viitore vor invata si ei cate ceva
 8. danbistri

  Frumoasa tura la Basarabov, pacat ca nu a fost timp mai mult pentru socializare, oameni interesanti.
 9. danbistri

  Sambata sunt liber, si probabil ca am sa ma prezint si eu la tura, sa postati mai multe detalii daca este cazul...(in afara de buletin,ceva bani si cele necesare biclei)
 10. Am un track de 40km in padurea Cernica pe care intentionez sa-l fac maine(sambata 11 august) in jurul orei 10, incet si pe indelete. Intalnirea la Cora Pantelimon ora 10 va rog sa anuntati daca veniti.
 11. danbistri

  Daca da cineva comanda ma intereseaza piesa http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=37674 am reusit sa o rup la o cazatura.
 12. danbistri

  Daca face cineva comanda ma intereseaza si pe mine un suport pentru Polar CS200 http://www.bike-components.de/products/info/p22111_Radhalterung-fuer-CS-Modelle-.html al meu s-a spart(l-am spart) si umblu cu el lipit.
 13. danbistri

  Cati Km sunt?, bagati fugareala?
 14. danbistri

  Vreau sa achizitionez piesa asta https://www.bike-components.de/products/language/en/info/p22050_CS300-Fahrradcomputer-.html nu ma grabesc, pot astepta o comanda mai mare.
 15. danbistri

  Renunt la comanda asta ca acum am observat ca pretul este in lire si are acelasi pret ca aici.
 16. danbistri

  Eu sunt pe dinafara cu comenzile,habar nu am...ideea este sa il iau mai ieftin ca in magazin
 17. danbistri

  As vrea si eu ceva...care sunt regurile pe aici? M-ar interesa http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=37651
 18. danbistri

  Eu as fi interesat de Transalpina, care ar fi traseul ora de plecare si cu ce transport (ce buget sa rezerv)
 19. Poate ma bag si eu Sambata la o tura prin Cernica, nu am mai iesit de mult pe offroad, dar nu promit
 20. danbistri

  http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=3267;page=1;menu=1000,5,144,145;mid=108;pgc=0 Vreau si eu un cadentar pentru Polar CS200, cu cine trebuie sa iau legatura?
 21. Maine 13 aprilie ies la o tura pe traseul Prima Evadare, daca vrea cineva sa ma insoteasca ne intalnim la ora 11 la Academia de Politie.
 22. danbistri

  Cati km sunt? bagati rulaj sau alergatura?
 23. Salut Catalin, link Campina 2011XC, descaraca in 8 zile, am uitat sa le trimit http://dl.transfer.ro/Campina_2011_-_DB-transfer_RO-07nov-6c0521.rar

 24. Ar fi cineva interesat pentru vineri 4 noiembrie 2011 sa facem o tura partial pe traseul Primei Evadari cu intoarcere pe sosea ar fi cam 35km offroad si 45hm sosea, eventual si o sedinta foto cu peisajul de toamna prin padurea Vladiceasca???
 25. Nu se poate, ca dispare postul ca saptamana trecuta. E ceva frumos, daca iti place aventura si vrei sa risti te asteptam (suntem 3 si ne mai intalnim cu inca 5 in Campina)in gara de nord la 6 dimineata, sa ai echipament pentru 0 grade (windstoper bluza si manusi)