Tancul

Membru
 • Content Count

  923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Excellent

About Tancul

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/28/1991

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Biciclete
  Atala Tre Valli '83(Commuting) , Canyon Racing Series
 • Ocupaţie
  Student

Recent Profile Visitors

4,570 profile views
 1. Tancul

  Doar ce am luat-o, asa o venit bicla... dar vreau sa pun tot italienesc pe ea. :D. Eventual ii pun o compacta pentru linistea mea psihologica, cu toate ca pot invarte lejer placa de 53.
 2. Tancul

  M-am facut si eu cu un cal italienesc, dupa mult timp de asteptat :D. Bianchi 1885 Aluminiu + Carbon, Furca carbon, transmisie Campa, 11-25 10 viteze, placi 39-53, roti Fulcrum Racing 7, pipa ITM, Ghidon Specialized, cuvetarie Ritchey WCS Carbon, tija de sa de carbon, sa San Marco
 3. @@nubciclist Da, asa-i, ai dreptate. Oricum fata de anul trecut, pot mentine un puls mai mare pe o durata mai mare ceea ce ii bine. Acum ii invers, intai incep sa ma lase muschii, nu sistemu' cardiovascular, ceea ce ii bine, zic eu.
 4. Pai am iesit si pe sosea, cu slick-uri pe mtb, dar am mers si de cateva ori pe cursiera unui prieten, si alta treaba este pe sosea, altcumva iti poti doza efortul, si cand vezi ca mergi la 40-43 la ora la acelasi efort care-l depui pe mtb cu slickuri la 35 la ora, ti mai mare dragul sa pedalezi :D. Pe scurt poti aduna mai multi kilometri in aceasi cantitate de timp(la mine ar fi 1 ora juma-2 inainte de lucru). Adica nu ii tot una sa faci 50 de km, sau 60-70 la fiecare iesire, se aduna :D. Si se simte iesitul pe sosea la mine, d.p.d.v. a fortei (bine, eu rar ies pe plat 100% cand merg pe sosea, cam tot timpul ma duc pe dealuri,. centuri...)
 5. @@radu_vadan @@iacobdoc Nu stiu ce sa zic, daca as fi mers la pulsurile astea medii(130 am impresia), as fi mers ca un melc. Sau nu stiu eu sa pedalez? Spre exemplu, Radu, la urcarea de la Muntele Rece, pe ultima portiune inainte de manastire am pus pe placa mica... in rest placa mijlocie si dai tocana. In general cand ies la pedalat scot 155-160 puls mediu la antrenamente(si pe sosea, si pe off-road) Chiar ma gandeam sa imi iau o cursiera sa imi pot face volumul de antrenament, poate asta-i problema(volumul de pedalat), ca anul asta am facut 4000 de km...poate daca plusez pe la 6000 pe an sa ma imbunatatesc privind raportul bpm-putere-viteza whatever.
 6. Mno, revin cu masuroatori de la Maratonul Gilaului, proba de 50 de km. Puls mediu 173, puls maxim 200, pe durata a 3 ore si 40 de minute cat zice ceasul. Pot zice ca am mers la 100% din capacitatea mea maxima, in ultimii kilometrii deja incepeau sa ma lase bateriile, am avut noroc cu un tip si m-a luat la plasa, era o portiune de drum.
 7. Tancul

  Am inteles... o sa incerc varianta bormasina+ perii de sarma, dupa ce dau jos toate maruntaiele de pe ea, saptamana ce vine.
 8. Tancul

  Auoleu, scump mai este. atata m-ar costa cu totul curatatul si vopsitul bicicletei. Ce poti spune de Decanol?
 9. Tancul

  Vreau sa imi reconditionez si eu cursiera, si as incepe cu un paint-job, deci am nevoie de o sablare pana la metal, unde sau cum as putea sa rezolv aceasta chestiune? Cursiera este o Atala Tre Valli... :).
 10. @@radu_vadan tine-ma la curent cu testul de efort. tu unde ti-l faci? saaau unul de 170, cum am atins eu, la Maratonul Fagetului. Eu in zilele de antrenament "usoare" bag 143-145 puls mediu, in alea mai "grele" 150-155. Evivdent, teren variat.
 11. Eu folosesc aceasi cheie de pinioane, si la cele pe filet(pe cursiera) si la MTB(caseta)...
 12. Tancul

  Eu zic ca esti safe atat timp cat nu ajungi in cartierele arabe (care chiar agreeaza romanii de altfel), seara. Numai cu soselele nu stiu cum ii...
 13. @@majikstone Creca fix la Cluj nu-i asta.
 14. Tancul

  Mda, cursiera de 12.3 kg. Cu 200 de grame mai usoara decat mtb-ul meu :)).