adi.murariu

Members
 • Content count

  1,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

adi.murariu last won the day on March 18 2012

adi.murariu had the most liked content!

Community Reputation

500 Excellent

About adi.murariu

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 03/21/1977

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Cube Reaction
 • Localitate
  Piscu - Bucuresti - Piscu
 • Biografie
  navetist
 • Ocupaţie
  cifre afurisite :)

Metode de contact

 • MSN
  amurariu@hotmail.com
 • Yahoo
  adi.murariu
 • Skype
  adrian.murariu

Recent Profile Visitors

5,892 profile views
 1. Asta o folosesc si eu de vreo 2 ani. Foarte buna. O recomand cu caldura. Foarte buna si asta, o are un vecin la care mai umflam rotile cand plecam in tura si uitam sa fac acasa operatiunea. Spre deosebire de cea Zefal de mai sus are manometrul mai mic si mai greu de citit, altfel e buna si fiabila.
 2. Știam că merge dacă faci o rută cu Strava si apoi o imporți in aparat, dar se pare că Strava a dezactivat aceasta funcție Din ce am citit pe pagina Strava de suport, userii au inceput să folosească https://www.plotaroute.com/ >>sursa<<
 3. cam definitive "sentințe" pui. Iote eu votez împotrivă (de vreun an) si pînă nu se inventează bicicletele care levitează o sa merg pe tubeless
 4. Pentru toți cârcotașii a mai aparut un clip, desi filmat in 2015. Nu e o dovadă că-ti poate salva neapărat viața, dar vreau sa-l văd si eu p-ăla dispus să încaseze o asemenea lovitură fără cască. Sursa: http://cycling.today/slow-motion-footage-of-crash-shows-the-value-of-a-helmet/
 5. Salutare! Intru si eu in comanda cu doua cauciucuri si doua suporturi de bidon. Iti dau PM cu produsele. Multumesc!
 6. in cateva zile comand de la Bike Discount, daca mai suntei interesat  lasati PM.

 7. http://www.profit.ro/stiri/social/legislatia-rutiera-modificata-soferilor-le-au-fost-stabilite-noi-reguli-pentru-efectuarea-unei-depasiri-16434170 Guvernul modifică legislația rutieră. La depășirea unui biciclist se recomandă o distanță laterală de 1,5 metri.
 8. A dat cu capul direct in stalpul stanga fata al masinii, fara casca acolo ii ramaneau creierii.
 9. Mai am la dispozitie încă 3,5cm din tija de șea până la limita maximă. Craci de 86-87 la cineva de 177-178cm înălțime nu prea întâlnești.
 10. Fix aceleasi date antropometrice am si eu si la fel am fost in mare dilema in priviinta marimii. Pana la urma am ales o cursiera cu geometria de mai jos si ma simt perfect pe ea. Urmatoarea marime la modelul ales de mine ar fi fost cea de mai jos si mi s-a parut mare
 11. hmm, m-am uitat la clipurile lor si nu par deloc de neinlocuit acei rulmenti. De unde ai tras concluzia ca nu se pot inlocui?!? " MODIFY BEARINGS - Can I swap out or upgrade my bearings in my Praxis BB? This is really a two part answer. If the BB is modified or changed from its original state, then the warranty is void. This includes pulling/changing your bearings. Having said that, yes, technically it can be done using professional grade puller/press. So when your bearings reach their end of life or you feel it’s time, you simply have to make a choice. Choice 1: If you want warranty/support, you will simply purchase a new BB. Choice 2: If you don’t care about warranty, then you can just pull/repress a new Enduro 2437 bearing. We just have to be clear that when you do this modification, the Praxis warranty has been voided. Shimano Conv BB – Current versions use an Enduro 2437 bearing with our current orange outer seal. Older versions used a 6805 bearing with black plastic end/spindle reducer cap. SRAM GXP/ISIS2 Conv BB – uses a 2437 bearing on the drive side, and a 2237 w/Extended race on the NonDrive side. "
 12. luni sau marti dau o comanda pe Bike-dicount. Astept sa-mi raspunda la o semnalare de "Best price" si lansez comanda. Daca mai e cineva interesat astept PM. In schimb R2-bike.com a ieftinit transportul la 7.5 eur si ofera si retur gratuit la produsele nefolosite/nemontate (exceptie facand cele construite custom, cum ar fi rotile custom). Doar sa fiti atenti ca la plata se mai adauga 1 sau 2% din valoarea comenzii in functie de metoda de plata ceea ce la comenzi micute n-ar fi gaura mare.
 13. asa ceva doresti?
 14. mda, cred ca te limitează frânele. Părerea mea e că pentru o minimă siguranță ar trebui să ai un spațiu de măcar 2mm (câte unul de fiecare parte a cauciucului) și rotile centrate ață, deci șanse minime ca cele de 28 sa ajungă la doar 29mm real.
 15. Cred ca depinde mult pe ce roti le pui. De exemplu Schwalbe Pro One Evo TL de 25 mm puse pe jante DT Swiss cu 18mm interior au o latime reala de 27,9mm masurate cu sublerul umflate fiind la 7.5bar. Pentru Acelasi model de cauciuc, dar in varianta de 28mm voi afla peste vreo 2 saptamani care e latimea reala pe aceleasi roti .