Claudiu Moga

Membru
 • Content Count

  3,622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

Claudiu Moga last won the day on February 19

Claudiu Moga had the most liked content!

Community Reputation

3,282 Excellent

1 Follower

About Claudiu Moga

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/08/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Ineu si Protaras
 • Biciclete
  un MTB Merida Matts, un MTB Cube Aim, un MTB Drag
 • Ocupaţie
  Porter la Marlita Beach Hotel, Cyprus
 • Arii de interes
  cicloturism, muzica, natura, calatorii, literatura, aventura, cultura si sport, arta de a traii frumos

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Claudiu Moga

  Pentrut Gibonu - da, a fost ieftin. Compania se numeste Turkish Airlines. Am mai pus bicicleta in avion in noiembrie 2016 cu compania Blue Air unde m-a costat 25 euro pt bicicleta si inca 10 euro serviciul de impachetare in folie de plastic.
 2. Claudiu Moga

  Cu placere Gibonu! Multumesc pentru interes! In legatura despre cele 2 zboruri - biletul m-a costat aproximativ 140EUR Dalaman - Budapesta cu escala la Istanbul cu tot cu bagajul de cala. Pentru bicicleta am platit inca 185TL adica 31euro la aeroportul din Dalaman unde un angajat a avut amabilitatea sa mi-o ambaleze cu folie plastic si bucati din cutii de plastic ad hoc, la fata locului. Cand am ajuns la Budapesta la aeroport m-am trezit cu farul pe spate stricat si cu cosul fata stramb. Cu acordul autorului, filmele vor fi mutate in postarea zilei in care au fost facute.
 3. Claudiu Moga

  Continui sa pedalez pana in Romania si ma opresc la o pensiune din Varsand. Day 19, am pedalat 50km. Dimineata ma decid sa ma intorc in Ungaria la baile de la Gyula unde stau si ma distrez toata ziua. Biletul de intrare m-a costat 4200FT. Conditiile sunt excelente. Aici gust si un gulas excelent. Apoi pedalez pana in Romania unde voi dormi la pensiunea Olimpia din Nadab unde ajung la 2AM. Day 20, am pedalat 50km. Azi va fi ultima zi de pedalat din tura. Am doar 30 de km pana acasa. Ma prinde ploaia, e frig. Opresc la Seleus si gust o bere romaneasca dupa 9 luni de pauza. Day 21, am pedalat 30km. In aceste 3 saptamani am spart suma de 1000EUR. A fost minunat! Traiasca cicloturismul!
 4. Claudiu Moga

  Mi se face dor de Italia tara sfanta unde era sa mor. Deoarece va urma o saptamana de ploaie si din cauza dorului de tara imi cumpar un bilet de avion pt. Budapesta pt ziua urmatoare cu 170EUR. Voi dormi tot la Celia. Day 17, am pedalat 10km. Azi e ultima zi in Turcia. Pedalez 35km pe ploaie pana la aeroportul de la Dalaman unde la ora 20 iau avionul spre Istanbul. Pe aeroportul din Istanbul beau cea mai scumpa bere la halba din tur, doar 24TL. Urmatorul avion il am dimineata spre Ungaria. Cateva ore dorm la sac intr-un colt mai retras pe aeroport. Day 18, am pedalat 35km. Dimineata urmatoare dorm cateva ore intr-un colt in aeroportul de la Budapesta. Apoi pedalez 25km pana la gara Keleti de unde iau un tren pana la Bekeschaba. In marele oras opresc sa mananc niste mancare chinezeasca la un local. De aici pedalez pana la Gyula unde sarbatoresc cu o Borsodi.
 5. Claudiu Moga

  Noaptea mi-o voi petrece la pensiunea Selia unde am parte de conditii bune la un pret de doar 115TL. Day 16, am pedalat 55km. Ziua urmatoare voi petrece o noua zi minunata la Gocek, statiunea de care m-am indragostit. Traiasca florile si palmierii!
 6. Claudiu Moga

  Are o pravalie interesanta si invadata de pisici. Petrecem bine pana se lasa seara peste idilicul orasel. Mai bag o plimbare. Urmeaza sa petrec o seara agreabila la un restaurant din port. Iar consum un biban de mare delicios.
 7. Claudiu Moga

  Intalnesc vile somptuoase. Ma bucur de multe flori. Pe alea turistica principala ma intalnesc cu Murad, proprietarul unui magazin de antichitati si stapan a 8 pisici. Ma invita la un pahar de vin si o sueta chiar in fata magazinului sau pe o bancheta. Radem si ne distram. Murad este foarte popular, il stie tot satul. Este un personaj foarte simpatic si indragit de localnici dar si de turisti.
 8. Claudiu Moga

  Da, asa este Ionut, am avut 2 saptamani de vreme excelenta. Inca este cald si transpir abundent bucurandu-ma de peisaje. Urmatoarea oprire o fac la Gocek, statiunea milionarilor turci pe care am vizitat-o si la inceputul lui aprilie. Ma plimb prin port.
 9. Claudiu Moga

  Pe traseu intalnesc 2 turci cu care stau la o sueta despre expeditia mea. La un moment dat ajung la o moschee care are market la parter. In alt sat vad o vila mare cat moscheea de langa. Turcii s-au emancipat. Ma indepartez de litoral si vremea se raceste brusc, Am de facut si o catarare. Pana la urma sunt lasat sa dorm intr-o magazie a unui fastfood in apropiere de localitatea Kemer. Am noroc cu aceasta cazare caci afara in timpul noptii temperatura s-a apropiat de punctul inghetului iar fara cort ar fi fost nasol. Day 15, am pedalat 70km. Dimineata urmatoare ma opresc langa Fethiye sa mananc o pida delicioasa. Urmeaza o noua catarare.
 10. Claudiu Moga

  O dimineata perfecta langa Polis Day 7, peisaj de vis langa Pomos
 11. Claudiu Moga

  Day 14, ma pregatesc sa dorm sub un pod Prima intalnire cu marea, ora 3 AM, veselie si prima cazatura in tur
 12. Claudiu Moga

  Sic transit gloria mundi! Multe emotii ma inunda tacit. Intotdeauna am adorat istoria omenirii din care si noi cei de azi facem parte. Timpule esti un magar in scurgerea ta spre infinit! Asa gandeam eu cand m-am intalnit cu un simpatic dobitoc.
 13. Claudiu Moga

  Day 5, intalnesc mufloni ciprioti La panda de mufloni in Muntii Troodos
 14. Claudiu Moga

  Day 13, aproape de Salonic, tara nr 5, pedalez pe o autostrada, in sfarsit in zona mediteraneana Day 14, vant puternic, frig serios dar macar vad arburi infloriti
 15. Claudiu Moga

  Avem si un amfiteatru bine pastrat. Ador sa ma plimb printre colonadele antice sub soarele torid. Ce straniu lucru vremea? Ce civilizatie infloritoare era aici odata!