sole42

Membru
 • Content Count

  3,616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

sole42 last won the day on March 21 2014

sole42 had the most liked content!

Community Reputation

2,458 Excellent

About sole42

 • Rank
  Senior Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Santa Cruz Blur XC

Recent Profile Visitors

8,200 profile views
 1. sole42

  Omu, nu avem posibilitati. Ce sa facem si noi? Dar asteptam sa ne trimiti mesaj cu un porumbel dresat, in care sa ne explici diferenta dintre geometria de racing si cea de touring. Stii foarte bine despre ce vorbesc. Ma gandeam ca din ianuarie pana acum, asteptarea a fost lunga si vrem sa ne adapam la intelepciunea dumitale. Daca tot nu ai ce face...
 2. sole42

  La 9 ar cam trebui sa fim la Ghimpati. Masinile se parcheaza la benzinaria Petrom din localitate. Este pe partea dreapta cum mergi spre Alexandria, imediat inainte de intersectia cu drumul de Giurgiu-Bolintin. Eugene, tu ai 2 variante. Daca vrei sa mergi cu mine si Ghimpu, ne vedem la mine la bloc, la ora 8, de unde se pleaca cu 2 masini. Se merge Jilava, Magurele, Bragadiru. La Bragadiru se intra pe DN-ul de Alexandria si se tine pana la Ghimpati. Sau daca vrei sa o iei pe drept, sa nu mai faci ocol pana in Berceni, mergi direct pe drumul Alexandriei si ne vedem la ora 9 la Ghimpati. Cine mai merge sa anunte. purix zicea ca se baga si el.
 3. sole42

  Tu nu trebuie sa ai opinii proprii si personale. Apropo, propriu si personal=tot aia. Tu trebuie sa respecti regulamentul. Regulament care nu poate fi aplicat retroactiv. Iar CCC stai linistit, nu il muti tu la Recyle Bin. Te supraevaluezi...Si nici nu ma inveti pe mine unde sa postez.
 4. sole42

  Masura asta cu cenzurarea posturilor pe criteriul utile/neutile, nu ar fi trebuit sa-si produca efectele in viitor?! Din cate stiu eu, sintagma legea dispune numai pentru viitor este valabila. Iar masura luata de voi nu se incadreaza in lege penala mai favorabila. In ceea ce priveste CCC-ul, unde se face si caterinca la maxim, dar s-au organizat si ture, ture serioase, vine un moderator si contorizeaza posturile utile/neutile?! Pai sa o faca, daca e vorba sa respectam regulamentul! Nu cumva CCC-ul ar trebui scos din sectiunea Cafeneaua Ciclistilor si mutat la alta sectiune? Repet aici se organizeaza si se discuta despre ture, nu in totalitate cum am semnalat mai sus, dar este nederept sa aiba acelasi statut cu La Multi Ani spre exemplu... Sustin tot ce spune colegul Abuws. Iar postul asta este util sau neutil?
 5. sole42

  Da, era planificata in aprilie, dar vremea foarte frumoasa m-a facut sa o propun acum, pentru a ne bucura de o iesire timpurie in afara Bucurestiului. In plus se elibereaza o sambata in aprilie cand se poate merge la o tura mai adecvata lunii, poate la munte. Daca nu te duci la Mogosoaia(unde eu am fost cu bicicleta sambata trecuta, deci chiar nu mai am ce cauta si maine), convinge-ti prietena sa vina cu masina si sa te insoteasca pe traseu. Nu mai poti, te sui in masina. Iar ca se te ambitionez, maine vin si fete, care fac tura pe doua roti, nu pe patru!
 6. sole42

  Cred ca forumul de mici&bere este in alta parte. :)) Cu ciclistul din tine m-am lamurit. N-are nici-o sansa... =(( Spor la gratare. Noi de vedem de Ghimpati. >:D< Ps: Carcera poti sa primesti si de aici. Pe termen nelimitat. L-)
 7. sole42

  Nicule, pana la Ghimpati se merge cu masina. Din acest motiv am postat propunerea din timp, pentru ca eventualii doritori sa se anunte si sa ne putem organiza cu transportul. Personal, pot sa iau, in afara de mine si bicicleta, 3 persoane(3 locuri) si o bicicleta(un suport). Un loc+bicicleta, s-au ocupat deja.
 8. sole42

  Carditorule, tu si turele! :)) Cum nu are nimeni initiativa, propun un Ghimpati: http://www.bikemap.net/en/route/2521176-ghimpati-balanoaia-ghimpati/?newly_saved=true#gsc.tab=0 Hai sa va vad! :-? Da nu va inghesuiti prea tare, locurile sunt limitate... :D
 9. sole42

  Pensionarii, iesiti sambata la o tura sau jucati sah si table in parc? Se anunta vreme frumoasa: http://www.meteoblue.com/en/romania/weather-bucharest?day=5 asa cat sa-i placa si lui Ghimbulov, nici prea cald, nici prea frig, fix 21 C! L-) Asa ca astept propuneri de o haiduceasca. Sper ca si-a revenit si colegul cu partea dorsala mult prea delicata. :wub: Ps: Mihail, tu nu te alipesti la Rusia? :D
 10. sole42

  Ghimpu, tu ai fost retrogradat la simplu membru CCC! :-q Asa ca, addio del passato... :-@ Traiesti din amintiri. :@)
 11. sole42

  >:D< =))
 12. sole42

  Ghimposu, stai sa vezi rotile de offroad cu Thunder Burt! :)>-
 13. sole42

  Tura de doua zile, asa cum am stabilit. Iar matale sa te ocupi de cazare. Deci vezi ce variante mai sunt pe langa Casa Tenis din Teisani.
 14. sole42

  Cu vantul cum v-ati descurcat? Pe mine m-a rupt, mai ales la intoarcere, pe DN1.
 15. sole42

  Puisorilor, eu m-am distrat foarte bine. ;) M-am dus pana la Mogosoaia si la intoarcere, cum ziua a fost deosebit de frumoasa, am mai bagat si am ajuns in zona Dimieni-Balotesti. :bici-6: Salutari de la Laguna Verde, unde am poposit pe malul lacului si spor la stat in casa! :)) Ps: Mesaj pentru Mihaita al nostru. Am pus rotile porno pe bicicleta. :D Dupa ce s-a mai schimbat si lucrat cate ceva pe la ele, au 1249 g. Sa vedem ce faci. Ar trebui sa fii atent, pentru ca ai bicicleta grea si ca sa te misti repede pe traseul sufragerie-dormitor, ar trebui sa mai lucrezi. =))