sole42

Membru
 • Content Count

  3,616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

sole42 last won the day on March 21 2014

sole42 had the most liked content!

Community Reputation

2,458 Excellent

About sole42

 • Rank
  Senior Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Santa Cruz Blur XC

Recent Profile Visitors

8,427 profile views
 1. sole42

  Tu nu trebuie sa ai opinii proprii si personale. Apropo, propriu si personal=tot aia. Tu trebuie sa respecti regulamentul. Regulament care nu poate fi aplicat retroactiv. Iar CCC stai linistit, nu il muti tu la Recyle Bin. Te supraevaluezi...Si nici nu ma inveti pe mine unde sa postez.
 2. sole42

  Masura asta cu cenzurarea posturilor pe criteriul utile/neutile, nu ar fi trebuit sa-si produca efectele in viitor?! Din cate stiu eu, sintagma legea dispune numai pentru viitor este valabila. Iar masura luata de voi nu se incadreaza in lege penala mai favorabila. In ceea ce priveste CCC-ul, unde se face si caterinca la maxim, dar s-au organizat si ture, ture serioase, vine un moderator si contorizeaza posturile utile/neutile?! Pai sa o faca, daca e vorba sa respectam regulamentul! Nu cumva CCC-ul ar trebui scos din sectiunea Cafeneaua Ciclistilor si mutat la alta sectiune? Repet aici se organizeaza si se discuta despre ture, nu in totalitate cum am semnalat mai sus, dar este nederept sa aiba acelasi statut cu La Multi Ani spre exemplu... Sustin tot ce spune colegul Abuws. Iar postul asta este util sau neutil?
 3. sole42

  Eurosport 2, sambata, ora 0.00; Eurosport 2, duminica, ora 10.15.
 4. sole42

  65000 de elevi care nu au luat Bacalaureatul anul trecut s-au inrolat in armata si au plecat catre Ucraina. Ei au fost intorsi din drum la vama Nadlac.
 5. sole42

  Aseară am fost la un curs de autoapărare. Instructorul mi-a zis: ”Vreau să mă iei prin surprindere și să mă ataci.” Așa că astăzi, când l-am văzut în supermarket, m-am ascuns după un raft și l-am lovit în cap cu o conservă de fasole.
 6. sole42

  1. enderb 2. sole42 Nu se mai bga nimeni? Hai ca vrem sa dam comanda!
 7. sole42

  Eu sunt interesat. Astept sa te hotarasti ca sa iti trimit un PM cu produsul si sa discutam cum facem cu banii. 1.enderb 2.sole42
 8. sole42

  Salut, ma bag si eu. Cine da comanda pana la urma?
 9. sole42

  Draga redactie, Am citit in urma cu cateva zile un articol numit: "Cum sa-ti alegi uleiul de motor in functie de zodie" Intrebarea mea este urmatoarea: zodia mea sau a masinii?
 10. sole42

  Dacă printr-o minune luăm aur la Jocurile Olimpice de Iarnă, îl mai aducem încoace, sau rămâne direct la ruşi?
 11. sole42

  O femeie merge la slujba cu o fusta stramta si despicata, care ii dezvelea coapsele pana sus. Preotul cand o vede, uita de predica pe care trebuia sa o tina si ajutat de dascal incepe sa se roage: -Da-i Doamne ac cu ata! Ca sa-si coasa fusta-n fata. Ca se vede goliciunea! Si se scoala spurcaciunea, Si-am sa uit si rugaciunea!
 12. Cu placere. Imi aminteste de tinerete, cand am condus niste echipe de liniori. Munca era deosebit de grea. Cu sina era si mai dificil sa fie carata la cleste, dar existau circumstante in care nu puteau fi folosite utilaje. Functie de tip, cifra reprezinta greutatea pe metru liniar, 40, 49, 60 si 65 (astea se foloseau preponderent acum 30-40 ani), la o lungime de 15-30m/sina, iti dai seama cum era.
 13. Unealta din poza de mai jos (postata si la postul #30-fotografia 6) nu este pentru carat blocuri de piatra. Este un cleste pentru carat traverse. Se foloseste de 2 persoane, una apuca un maner si trece pe partea stanga a traversei, a doua apuca celalalt maner si trece pe partea dreapta a traversei. Pentru traverse de lemn, mai usoare, se cara in 4 oameni cu 2 clesti. Pentru traverse de beton, mult mai grele, mai multi clesti, mai multi oameni.
 14. sole42

  Din nefericire, dupa cum ai observat si tu, oferta pe bike-discount este net inferioara. Sunt produse care nu se gasesc decat pe bike24. Asa ca, nu putem decat sa asteptam. Rabdare si tutun. :D