pacus

Moderators
 • Content count

  958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

pacus last won the day on August 9 2015

pacus had the most liked content!

Community Reputation

387 Excellent

About pacus

 • Rank
  șerpaș
 • Birthday 05/04/1980

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Commencal
 • Localitate
  Sighisoara

Recent Profile Visitors

3,355 profile views
 1. Ieri la Fort Bill, Bogdan Bondor a iesit pe locu' 7 in cadrul 4x Pro Tour. Atat.
 2. Asta ar merge la categoria "Poteci curatate cu mainile noastre" ;)
 3. Chiar daca nu mai postez, asta nu inseamna ca stam cu mainile in san ;)
 4. A inceput si sezonu de Cupa Mondiala 2016. Gwin Castiga si pronosticul meu e ca intre el si Loic Bruni - care ne-a oferit o mansa de infarct in finala - se va da lupta pt lauri anu asta! http://www.pinkbike.com/news/final-results-lourdes-dh-world-cup-2016.html
 5. Atata vreme cat nu va apucati sa o modificati sau sa stricati din elemente, nu vad de ce i-ar deranja ca o curatati. Ce mi-ar placea sa-mi gasesc si eu potecile curatate de altii ;))
 6. Aia e a celor de la Trail Bros, Bogdan si Ionut din cate stiu. Ziceau ca se prabusisera o gramada de copaci pe ea au trecut le era cumva sa mearga cu drujba in padure sa-i taie.
 7. Cine n-are rock garden, isi face :D
 8. La Seleus, langa Danes la 10 km de Sighisoara! http://www.dcnews.ro/baiat-de-9-ani-gasit-mort-langa-o-stana-muscat-de-caini_500058.html
 9. Concursul pe care-l organizam in zona satelor sasesti, TBT Race foloseste preponderent reteaua de poteci construita de ADEPT, care se adreeaza incepatorilor. Nu sunt pante mari, poteca nu urca mai mult de cateva sute de metri fara sa coboare macar un pic, cat sa-ti tragi sufletul. Anii trecuti diferenta de nivel a fost in jurul a 800 de metri impartiti pe vreo 50 de km. Una peste alta "targetul" nostru sunt cei care acum prind gustul sportului astuia. Poate suna a reclama, dar traseul e chiar usor :)
 10. Sa intretii o poteca inseamna mai mult decat sa dai la lopata. Zilele astea am pus mana cu trupa de la Sighi si am curatat doua din padurile prin care ne dam. Poza cu un sac e de miercuri cand am iesit singur. Azi am fost mai multi si am adus si "artileria grea".
 11. Un "element" uneori indispensabil:
 12. Iarna nu-i ca vara...sau decembrie nu-i ca ianuarie :D
 13. O bici'leta pe filmu meu ;) S-o rupi sanatos :D