arcticcat

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

arcticcat last won the day on April 19 2012

arcticcat had the most liked content!

Community Reputation

338 Excellent

About arcticcat

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  oradea
 1. Înstrucţiunile şi sfaturile pentru tânăra mireasă au fost publicate la 1894, în Ziarul Ghid de Spiritualitate. - ziua nunţii este cea mai fericită dar şi cea mai terifiantă zi din viaţa unei femei - mireasa ia alături de ea un bărbat care să îi îndeplinească toate nevoile pentru restul vieţii - în noaptea nunţii mireasa trebuie să plătească tributul - prima experienţă sexuală - prima experienţă nu trebuie privită cu plăcere şi curiozitate, un soţ egoist ar putea profita de mireasă - regulă a Bisericii: Dăruieşte puţin, dăruieşte rar, şi mai presus de orice, dăruieşte cu zgărcenie - actul sexual nu trebuie să fie o destrăbălare sexuală - sexul este compensat de construirea unei relaţii monogame şi de pruncii rezultaţi - bărbatul ideal se apropie de soţia sa doar dacă şi ea este de acord şi doar în scopul procreării - mireasa înţeleaptă va permite maxim două experienţe scurte de sex pe săptămână, la începutul căsniciei - odată cu trecerea timpului, aceste împreunări sexuale se vor rări - dacă soţul este insistent, femeia va trebui să se prefacă că îi este rău, că o doare capul, că îi este somn, etc - si certurile sau cicălelile sunt bune dacă vrei să amâni o partidă sexuală cu soţul, dacă sunt făcute cu o oră înainte de momentul în care partenerul îşi începe procesul de seducţie - soţiile isteţe caută mereu metode de a refuza împreunarea cu soţul - o soţie bună trebuie să reducă contactele sexuale la unul pe săptămână în primul an de mariaj, şi la unul pe lună până la sfârşitul celui de-al cincilea an de căsătorie - până la a zecea aniversare, soţiile care au devenit şi mame pot opri contactele sexuale cu soţul lor sau să fie pe cât de rar posibil -soţia nu va permite soţului să-şi pună în aplicare fanteziile sexuale - nu se vor accepta poziţii sexuale anormale - nu se va permite atingerea soţului cu buzele sau cu limba a trupului gol al soţiei - se vor evita discuţiile despre nuditate, sex, scene de sex, reviste, etc - o soţie înţeleaptă nu-şi va lăsa niciodată soţul să îi vadă goliciunea trupului - sexul va fi practicat în beznă totală - soţiile vor purta lângă soţ cămăşi lungi, iar soţii pijamale - soţii se vor îmbrăca cu hainele de somn în camere separate - mireasa îşi va aştepta soţul tăcută, în întuneric, întinsă pe pat - mireasa nu trebuie să vorbească pentru a-l ghida spre ea sau pentru a-l încuraja - dacă soţul încearcă să o sărute pe buze, soţia va întoarce capul pentru a fi sărutată pe obraz - pe timpul actului sexual, soţia va sta nemişcată, nu va ofta şi nici nu va geme - bărbatul are voie să pufăie şi să gâfâie pe parcursul actului de iubire - pentru ca bărbatul să plece cât mai repede de lângă soţie pentru a nu se mai gândi la altă partidă sexuală, femeia va începe să-l cicălească. - soţia trebuie să fie recunoscătoare pentru că societatea i-a oferit o familie, un soţ, copil, educaţie.
 2. Am nevoie de un GPS pentru Ironbike Oradea! Ma poate ajute cineva , cu unul de imprumut sau chirie? Concursul se desfasoara in 20 Iulie-21 Iulie!
 3. Adrian Nastase este " celebritate" ?
 4. Un tip si-o tipa, in liftul unui hotel de 5 stele. Cand se intoarce sa apese butonul pentru etajul la care dorea sa ajunga barbatul atinge cu cotul absolut intamplator, sanii femeii. Ca sa isi ceara scuze, dar sa nu fie penibil, tipul zice: - Doamna, daca si inima dvs este atat de mare precum sanii sunt sigur ca ma veti ierta! La care, ea: - Domnule daca si "barbatia" dvs este la fel de mare precum cotul, eu stau la camera 214.
 5. Pentru recunoasterea personajelor, altfel nu avea ce cauta la fotografii interesante! ..te plictisesti?
 6. O sa scriu atunci " copie infidela". te satisface atunci ? Era un simplu " copy- paste" si e vorba despre fotografie aici, nu de comentariu!
 7. Bill Clinton, copia fidelă a personajului jucat de Jeff Bridges în filmul The Big Lebowski. Iată un instantaneu din 1970 cu viitorul preşedinte al SUA în perioada când era student la Yale, alături de Hillary. Cu siguranţă nimeni nu-l striga atunci Bill. Cu un astfel de aspect, cel mai probabil avea o poreclă haioasă, gen "Meat/Carne" sau "The Dude/Tipul". Adolf Hitler pe sanie. La asta chiar nu ne-am fi aşteptat. Ce este hilar la această fotografie este că şi de pe sanie, Hitler pare ameninţător. Ce impresie ar fi făcut dictatorul dacă ar fi purtat această pălărie la toate apariţiile sale? Playboy-ul Stalin, care ar putea cuceri orice fată. Iată-l pe dictatorul rus Iosif Stalin în tinereţe, cu un look ce poate fi o combinaţie între Keanu Reeves şi Johnny Depp, care ar fi putut cuceri orice fată. Albert Einstein
 8. Aici imi duc eu bicicletele la service : :D
 9. "Bugetul trebuie echilibrat, Tezaurul trebuie reaprovizionat, Datoria publica trebuie micsorata, Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata, Ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment. Oamenii trebuie sa invete din nou sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului." ( Cicero, anul 55 inainte de Hristos) In concluzie... nu s-a modificat nimic de 2067 de ani !!!