gizmo

Membru
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Good

About gizmo

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 12/01/1968

Profile Fields

 • Localitate
  Campina/Ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gizmo

  Tare traseul! Ti-ar fi fost mult mai greu sa cobori din Sotrile in Campina (DJ 207) pe intuneric; e diferenta mare de nivel, multe viraje, cativa km soseaua trece prin paduri, gropi destule si pe acolo; iar asta dupa ce ai fi urcat Valea Fiarelor - (drumul de legatura).
 2. gizmo

  Nu e ok de la iesirea din Voila pana aproape de Plaiu Campinei; insa pt ca mergi in urcare, eviti gropile/denivelarile mai usor.
 3. gizmo

  N'ai inteles ca nu conteaza? Nu el a vrut asta, l'au pus altii.
 4. gizmo

  Aici este de fapt tragedia.
 5. gizmo

  Legatura intre Armstrong si Ceausescu este de fapt legatura dintre fanii din decembrie 1989 ai lui Ceausescu si fanii din ianuarie 2013 ai lui Armstrong. Exista asemanari izbitoare intre politrucii care in dimineata de 22/12/1989, cand toata Romania era in strada, inca il slaveau pe 'cel mai iubit fiu al poporului' si cei care dupa 18/01/2013 ii cauta scuze si se agata de ultimile minciuni sau adevaruri spuse partial de catre 'cel mai iubit fiu al plutonului', chiar si dupa ce el le'a aratat, fie si doar partial, ce a facut de fapt. Si Ceausescu si Armstrong au fost niste dictatori care au condus niste sisteme putrede, desigur la scari diferite.
 6. gizmo

  Interesant cum unii ii gasesc in continuare circumstante atenuante si iau drept adevar doar ce declara el, desi timp de 14 ani a mintit non-stop, a defaimat si distrus atatia oameni care au avut ceva de spus contra lui.
 7. gizmo

  Si asta: http://www.cyclingnews.com/news/anheuser-busch-joins-nike-in-distancing-from-lance-armstrong si, mai ales, asta: http://www.cyclingnews.com/news/trek-breaks-ties-with-lance-armstrong Au mers la 2 capete pana in ultimul moment; dpdv moral sunt la fel de mizerabile ca personajul care da titlul topicului. Ar fi trebuit sa faca acest pas acum 10 ani, de cand au iesit primele informatii despre caz. Insa au preferat sa-si promoveze brandurile pentru a profita de niste cazuti in eterna fascinatie - dintre care multi se afla inca in negarea realitatii.
 8. Au primit, ca toti participantii, 1 gulas de 100 ron.
 9. Cred ca in afara de localnici, fiecare s-a ratacit de cel putin 2-3 ori. A fost ceva ireal. Cu ocazia asta am inteles de ce ii batea mereu Stefan cel Mare pe turci prin zonele alea - ii pacalea terenul :D A fost un exemplu de concurs facut doar pentru bani. See ya, bikemotion!
 10. gizmo

  Bun; du-te la stadion si intreaba de dl antrenor Constantin Ciocan.
 11. Pune-l la premii - la traseul scurt, pt ca acolo l-ai gasit.
 12. gizmo

  Este _mult_ prea mic deocamdata; varsta de incepere e pe la 12 ani; pana atunci insa ar fi bine sa-l tii aproape de sport, in permanenta; inot, tenis, arte martiale, d-astea :) ;dar nu-l forta, treb. sa fie o joaca pt el.
 13. gizmo

  Au fost retrase doar acuzatiile potrivit carora ar fi folosit fonduri federale pt doping, din vremea in care purta culorile US Postal. Dosarul de cercetare pt incalcarea regimului anti-doping continua. "According to AP, United States Attorney André Birotte Jr. said in a press release that his office was closing the investigation, but did not disclose the reason. U.S. Anti-Doping Agency CEO Travis Tygert said in a statement that his organization would pursue documents from the investigation. “Unlike the U.S. Attorney, USADA’s job is to protect clean sport rather than enforce specific criminal laws,” said Tygart. “Our investigation into doping in the sport of cycling is continuing and we look forward to obtaining the information developed during the federal investigation.” "
 14. gizmo

  Campionatele Mondiale de Ciclocross http://www.cyclingfans.com/node/3814 Women/Men Elite 29/02/2012.
 15. gizmo

  Folosesc modelul Sprinter de la Etape - calitate f.buna, atat a materialului cat si a bazonului; in plus, protejeaza bine de frig. Toata gama Etape e reusita, inclusiv jachetele.