crazvan

Membru
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About crazvan

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest
 1. Felicitari organizatorilor si Mareului Cipar ;) - Cipar vine de la chip :) Excelent traseu! Nici nu stiti cat de mult a contat pentru cei ca noi, amatorii, modificarea traseului. Excelenta decizie! Nu am sa zic nimic despre organizare. Serios vorbind totul a fost prea bine. Ceea ce nu am vazut si asta intr-adevar este o scapare este coltul de socializare :)))) Mesaj pentru cei care participa la aceste evenimente sportive in tinute de strada: va rog frumos nu va mai feriti de noroi! Nu musca, nu face buba, iese la spalat! Traseu excelent, oameni buni cu suflet mare, atmosfera pe masura! Ne vedem data viitoare!
 2. crazvan

  Unde-si baga Maus...bicicleta e clar e rost de treaba serioasa. Dar pentru ca nu doar el este "vinovat" spun asa: bravo fratilor! Sunteti vonovati de tot ceea ce a fost bun la acest frumos eveniment ciclist: traseu superb, vreme excelenta - stiu ca ati avut ceva teleconferinte cu Sfful Suprem pentru a aranja si treaba asta -, organizare buna - ca intotdeauana e loc de mai bine ;), pachetul de finish foarte bine ales. Din nou felicitari si ne vedemla anul.
 3. crazvan

  Un mic retus al traseului: Bucuresti-Fetesti pe A2 si apoi Fetesti-Harsova-Tulcea. Drum ca-n palma. Putine localitati si nici urma de radar. Am fost ieri pe aceasta ruta. Drum bun, succes si distractie placuta!
 4. crazvan

  Iti zic io: Bucuresti - Drajna pe A2 si apoi Drajna-Slobozia-Harsova-Tulcea. Cred ca in ultimii 3 ani de cand tot merg pe drumul asta am vazut radarul o singura data si in plus nu e un drum aglomerat. In 3 ore esti la Tulcea fara sa te grabesti. Ai timp si de o plachie, ceva gojonei si un bors pescaresc prin Tulcea. Mai pui si-un vin de Casimcea langa si te simti alt om!
 5. crazvan

  DrinkTeam se gandeste serios la asedierea "parcelii"! Pana atunci am auzit ca Maus amenajeaza dusuri si bude de 5 stele in zona de campare inclusiv masini de spalat si doua cotete pentru socializare.
 6. crazvan

  Marfa tricourile! Si traseele se anunta incantatoare! In plus se stie ca unde pune Maus pedala neam de coltii babaei nu mai creste si nici nu infloreste :) O sa fie cald in iunie asa ca o sa trebuiasca mere multe :)
 7. Felicitari organizatorilor si participantilor! A fost extraordinar de bine! Mi-a palcut traseul chiar daca am vazut doar 3/4 din el. Ghinionul nu ma ocoloeste. :-< Data viitoare ma opresc la biserica...la toate bisericile. [-O< Si nu o sa mai beau, mananc mere ci aghiazma. Apropos: n-are nimeni un lant de rezerva :))))))))))) Sfat pentru insotitorii concurentilor si pentru unii din concurenti: nu mai zaboviti in zona start/finish. Este si periculos si deranjant pentru cei care care mai au de alergat.
 8. Poate chiar doua "masina tehnica". Hic!
 9. Adica o sa tapetati drumul cu Taraflex sau cu saltele Relaxa? :)
 10. Frumos se mai vede Sibiul de la inaltimea Ramadei...

 11. Ai putintica rabdare ca vin si pozele. Lucreaza Ioana la ele.
 12. Hai sa ma plang si eu: - nu mi-a placut ca nu era nivelat pamantul; - nu mi-a placut ca Doctoru' a stat mai mult decat mine pe scaun; - m-a enervat Matz ca n-a adus seminte de dovleac; - m-a scos din sarite "ceaiul" lui Ioman; - m-a supart Duse ca nu ii mergea net-ul => ioman vinovat; - m-a enervat ca locul de socializare atat de plans anul trecut, anul asta a existat, dar a fost prost semnalizat; - m-a enervat ca n-a mers caloriferul din cort; - m-au luat dracii ca am urcat pana sus... Si uite d-aia o sa vin probabil si la anul. Era sa uit: mi s-a parut de-a dreptul deplasat ca Ovidiu a dat bere rece gratis si ca au fost atat de multi oameni...
 13. Aia a fost o treaba de mare angajament :-)
 14. E de la prea multa portavoce Cumnate. N-are nici o legatura cu bautura. Sau cu lipsa ei :)
 15. Asa Cumnate! Neaparat trebuie sa punem panoul cu socializarea. Anul trecut s-a plans mult dupa el :) :) :) :) :) :) :)