MBZ

Administrator
 • Content Count

  5,904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Everything posted by MBZ

 1. @@Croocodillul Pana nu ti-ai rupt ceva nu te-ai dat ca lumea. 65 e pentru cojnitari si vaduve oloage. Nu te lua dupa Matlei ca il roade invidia >:)
 2. MBZ

  De evitat. Mai bine se ducea in decor...
 3. MBZ

  Adica pe unde? B-) Ca la tine poate insemna multe...
 4. MBZ

  A ţinut post. Azi gata a revenit la meniu gras.
 5. MBZ

  ? Se cam bat cap in cap. Si se pare ca acest dragos nu are de fapt nici un drept asupra imaginii...
 6. MBZ

  https://www.facebook.com/Technofansss/videos/615169061982064/
 7. MBZ

  Inca nu, cica de intai mai dupa slujba :)
 8. MBZ

  Era deja volumul doi, ca la gura mea a fost joi si vineri :) Totusi a slujit opt ani ciclism.ro.
 9. MBZ

  Ar fi interesant, dar nu stiu daca suporta forumul/baza de date atatea caractere alfanumerice :-
 10. MBZ

  Daca ma uit la suduri cu cata migala sunt facute ar merita mai mult. Ca si continuare a bancului am putea sa ne adunam vreo 10 care au cont sa licitam pe bazar. Plecam de la 9800 Lei si vedem unde ajunge :D (hai za zicem un max 12 000 lei) La final castigatorul trimite mesaj vanzatorului, ca renunta ca a gasit aceeasi bicicleta cu 120 lei. :-J Mai este unul care a scapat un 0, cu aceeasi serie scurta :)) http://निषिद्ध/oferta/vand-first-bike-havana-ID3b9Mx.html
 11. Justitia din Romania a dat in toate instantele castig de cauza actualei conduceri si organizari. Din cate stiu mai este un apel facut eronat la o instanta care nu are competenta. UCI si UEC au recunoscut actuala administratie si organizare a FRC. Mai departe instantele civile si penale au in curs problemele de natura sa clarifice legalitatea actiunilor intreprinse de Vasile Selejan. Ne intereseaza activitatea ciclistica din Romania ca organizare si functionare la nivel de Federatie. Restul este treaba statului Roman sa ia masuri in consecinta functie de hotararile instantelor..
 12. Te trezisi la 5 dimineata sa faci o simulare de folie supravetsuire+stand = love si tu in viata, nehacuit de fomeia cu mustata?
 13. MBZ

  Nu inteleg cum unii se vaita ca urca bicicleta pe scari ca nu au loc in lift.
 14. De curiozitate, de ce au dopurile(capacele) diferite? Ai luat bere cu arome de la chifla la compot de zarzare?
 15. MBZ

  Racing Ralph pe fata? 8-|
 16. MBZ

  Iti multumim pentru gandul bun si lucid. Nu organizam pe aici vreo petrecere de pensionare sau de retragere a vreunui membru, si nici de data asta nu va fi o exceptie. Bizar este ca preferi sa te porti [...] in loc sa te porti ca la ciclism.ro Spune suficient chiar formularea ta si este fix ca in parabola aia cand 23[doi(la cub)] iti spun ca esti beat si tu nu vrei sa crezi.
 17. Nu de trasa rectilinie imi fac eu grija, de sinuoasa sau la bracare bade.
 18. Cred ca vreo ciomageala peste genoate de la ghidonul ala prea blazat. Cel putin din planul fotografiei asa pare. Poate ca ar fi mai practic unul gen Bull intors, zic.
 19. MBZ

  13 Times We Wished Computer Shortcuts Existed In Real Life . . . 6. When your life’s work falls to pieces with one wrong move. Via forgifs.com Undo an action: Ctrl + Z restul aici
 20. Topicul este pentru prezentare produse ciclism de la LIDL si eventual recenzie. Nu este nici chat nici topic conversational. Se intelege sau nu?
 21. MBZ

  Bogdaprostele, masa si dansu la @@purix (ginere) acasa :)
 22. MBZ

  Asta e prea tare!
 23. @@BodoC Depinde in ce an au fost fabricate si de unde achizitionate. Vroiai sa zic Snap-On? @@Frank Se facea la atelier mai ales de aia care aveau un Maistru sarit de pe fix. Cat despre chei am vazut rupte din toatre natiile, inclusiv rusesti, si fixe, si inelare, si tubulare. Nu am vazut rupta surubelnita japoneza, pe care linistit poti o folosesti si ca dalta, sau cheie tubulara facuta "tiganeste" la forja din teava. Oricum LIDL este un comerciant care nu face altceva decat sa distribuie niste scule. Nu exista marca LIDL nici macar o scobitoare.