prodigy

Membru
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About prodigy

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday December 24

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov
 • Biciclete
  ORBEA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felicitari pentru cursa alergata de astazi !!!
 2. prodigy

  Traseul este deja marcat? Daca nu, cand se marcheaza? Mersi
 3. Tura lunga a avut 3000 de metri diferenta de nivel, am masurat saptamana trecuta traseul fara urcare pe drumul vechi si a fost direrenta de 2750 de metri + 250 metri drumul vechi = 3000.
 4. prodigy

  Am fost eu, este zapada moale, foarte greu de pedalat. A fost mult mai bine inainte cand a fost inghetat. Recomand saua tampei, singurele poteci care sunt cat de cat uscate.
 5. Saptamana viitoare (pe 10. ianuarie) fac comanda pentru cateva piese mici pentru furca Fox. Pe site au toate piesele Fox pe care le veti avea nevoie vreodata. Plata transportului se va imparti la nr. de comenzi, pentru lucruri mici (shipping weight 0.10kg) au taxa de transport 7 lire. Plata pentru piese pentru cei interesati se va face in avans in cont. Daca mai sunt interesati este o sansa buna sa luati piese pentru furca la un pret bun, mai ales ca in Romania se gasesc foarte greu spre deloc.
 6. Merg si eu maine pe traseul lung, as prefera sa plec in jur de 10-11, daca aveti timp.
 7. Cand se va face vreme mai buna, vreau sa fac tura lunga. Daca mai sunt doritori ne putem aduna mai multi.
 8. prodigy

  Forestier pana la legatura cu drumul vechi este in stare buna, aproape uscat. In partea de sus a fost saptamana trecuta si 10 cm de noroi pentru ca se duc cei cu defrisarile. Daca maine va fi vremea buna ies si eu pe forestier, astazi cred ca nu ajung in timp util acasa.
 9. prodigy

  Aceasi tura am facut-o si eu luni, tot cu mtb si timpul a fost foarte asemanator cu al tau. :)
 10. prodigy

  Daca vrea cineva sa comande ceva de pe chainreaction, de preferat din Brasov, ma gandesc sa fac comanda luni si sa impartim transportul (£10.00) la jumate. O sa comand un singur lucru care este pe stoc.
 11. prodigy

  Sunt discurile de la Formula Rx - originale, 180 fata, 160 spate.
 12. prodigy

  Placute de la Brake Authority (model Burly) sunt bune (parerea mea, folosesc Formula RX) - se duc mai repede decat cele originale metalice de la Formula insa nu fac deloc zgomot si la coborari lungi tin mai bine si spre sfarsit. La pret de 30 ron / pereche, merita sa le iei.
 13. prodigy

  La furci Fox se face service dupa 100 de ore de utilizare, asa ca, daca folosesti bicicleta numai 50 de ore pe an merge si o data la 2 ani. :D Mai multe detalii despre service la Fox se gaseste aici: http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/owners_manuals/010/eng/Content/Service_Intervals.html
 14. prodigy

  @kriss Merci pentru propunere insa m-am saturat de sosea, mai ales pe mtb. Poate ne vedem pe sosea peste cateva luni cand o sa imi fac si eu o cursiera.