iulian_florea

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About iulian_florea

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucharest
 1. SRAM e compatibil ca si tragere cu manetele Shimano mai vechi, care au camasa de la schimbator pe exterior. Se inteleg de minune si cu Campa.
 2. A comparat cineva BB7 Road cu manete Shimano si SRAM ? Eu am manete 105 5800, care trag mai mult cablu. Din ce am citit pe net, unii spun ca nu ar fi chair in regula, intrucat scade forta de franare. Multumesc!
 3. Rog PM cand pt comanda. Pentru mine e important sa se trimita comanda maine, azi sa viram banii eventual.
 4. Vreau ceva de pe bike 24 ,e cineva interesat?
 5. Ai trimis prin Posta Romana? Mai stii cat a costat? Ti-au returnat banii de transport?
 6. A mai avut cineva contact cu ei in ultima vreme pentru retur/garantie? Am trimis 2 mesaje diferite la ei, fara raspuns, de vreo 2-3 saptamani, fara raspuns.
 7. Greu de crezut ca este de la CRC avizul respectiv. Eu am primit prin posta de la ei. Mi s-a intamplat sa nu ma avizeze din prima.
 8. Daca nu e prea tarziu, ma bag si eu.
 9. Pentru mine e ok si bike-components.
 10. Sunt si eu interesat de o foaie, multumesc!
 11. Vreau sa dau o comanda pe BD pe joi 10.08. Mai e cineva Interesat? Maxim 4 persoane.
 12. @Mookyama Si mie imi mai tremura ghidonul la coborare pe cursiera de la frig/vant. A durat ceva sa ma prind ca nu din alte motive
 13. La mine o comanda de pe Chain reaction prin posta a durat cam 2 saptamani. Prima avizare nu a ajuns la cutia postala, doar a doua, si mi-au cerut taxa de magazinare M-am uitat la cateva chestii care ma interesau (gume si lant) si am vazut ca preturile sunt foarte competitive, la nivel de magazine online germane. Oricum mai ieftin decat CRC, cu care Wiggle fuzioneaza.
 14. BB7 Road- Shimano 105 5800 (stiu ca e o problema aici, ca au alta rata de tragere fata de manetele SRAM echivalente petnru care probabil au fost proiectate) Potenza - Sram Rival 11 (am folosit si cu Rival10, cele mai noi parca sunt o leaca mai brutale)
 15. La ciclocross am frane BB7, care ca putere de pe manete sunt sub franele pe janta Campa Potenza montate de curand pe cursiera (care sunt cam demente). Insa la modulatie BB7 sta mai bine. Personal nu vad ce sens au franele pe disc la cursiera decat pe ploaie. Mentionez ca am jante de aluminiu.