adrian2010

Membru
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About adrian2010

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/01/1972

Profile Fields

 • Localitate
  TM
 1. adrian2010

  Partea pozitiva este ca macar au unde sa caute, este totusi o pista.
 2. adrian2010

  Market-ul se pare ca e pe moarte, mai are o pagina din care jumatate din anunturi sunt expirate...
 3. Pai eu la ture, ma dau cu x-king-uri de 2,4. Si e un HT normal.
 4. adrian2010

  De ce va intra Olanda în criză?… Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite iar guvernele prin taxe ci… din cauza bicicliştilor! Biciclistul este un dezastru pentru economie! El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie. În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!… De aceea, după cum ne-a spus un bancher, “bicicliștii trebuie stârpiţi de mici!”
 5. adrian2010

  Discurile, daca nu vrei sa dai bani pe un spary dedicat, care e cam tot aia, se pot sterge cu alcool izopropilic, curata bine, se evapora rapid si nu lasa urme. Pe langa asta e util si la alte operatii. (servisare furca, butuci, frane hidraulice, etc) si costa aprox. 15 lei litrul pe la magazinele de electronice. Placutele nu am avut ghinionul sa le contaminez si din cate stiu nu ai ce le face, doar cum s-a mai spus, sa le netezesti cu smirgel fin, iar asta numai daca este neaparat nevoie.
 6. adrian2010

  O metoda buna este compararea lungimii talpicului (brant) daca e posibil. Nu e 100%, dar sunt sanse mai mici sa dai gres.
 7. adrian2010

  Pe discurile Hayes scrie 1,52 mm grosime minima, dar la discuri foarte decupate stiu ca se recomanda 1,6 - 1,7.
 8. adrian2010

  Pe mine vorbele astea m-au cam costat. Se gasesc HS-uri si separat. Ideea e daca vrei pe Hayes disuri mai usoare nu prea ai variante. Am impresia ca nici popuarele Ashima nu sunt destul de late.
 9. adrian2010

  Se pare ca lumea e in concediu sau pe la bucatarie. Am mai studiat pe forumuri de afara si nu cred ca aduce nici o imbunatatire in situatia de fata, din cauza ariei diferite a placutelor. Raman cu discurile standard, din pacate am achizitionat doua discuri Avid pe care va trebui sa le pun in vanzare. Eu nu am fost atent la acest aspect, asa ca atentie la suprafata placutelor celor care mai doresc upgrade la discuri.
 10. adrian2010

  Salutare, Este discul Avid HS1 o inbunatatire-upgrade pentru franele Hayes Stroker Trail ? Ce am observat eu fara a testa practic: -greutate ceva mai mica avid. -suprafata contact mai mare disc hayes. -discul avid este mai ingust, astfel placutele ating discul in zona interioara doar pe brate, posibil sa cauzeze pulsatii, uzare neuniforma. -racire si curatare mai buna avid, cel putin teoretic. Ce parere aveti? Multumesc pentru atentie si pareri.
 11. adrian2010

  http://postimage.org/image/5r9pf7k3f/ http://postimage.org/image/4a8u0s6wx/ http://postimage.org/image/jiykshex3/
 12. adrian2010

  Au urme de disc de flex, cativa centimetri lungime si 0,5 - 1 mm adancime aproximativ, pe disc si pe capacul si piulita care acopera rulmentul butucului + urme de menghina pe flansa. Le-a ridicat cineva pentru mine, iar cand am sunat mi s-a explicat foarte natural, ca s-a intepenit un surub si ca trebuia rezolvata cumva problema. Posibil ca torx-ul folosit era uzat, pentru ca suruburile au urme in floare, ceea ce nu aveau inainte. Consider ca trebuia sa fiu informat de sitatie, nu e normal sa polizezi lucrurile altcuiva fara a cere acordul. (apropos, nu as fi fost de acord)
 13. adrian2010

  Am dus rotile la un magazin pe strada Closca (spre Ocico) pentru schimbare butuci / spitare si am primit rotile inapoi cu unul dintre discuri si cu un butuc polizate + un surub alt model. Mentionez ca franele au fost montate de mine corect de noi in primavara 2012 (stroker trail). Nu mi se pare profesional modul dumnealor de lucru si m-am gandit sa semnalez acest aspect.
 14. Eu raman in fiecare an 1-2 zile dupa concurs, imi cade chiar la inceput de concediu. Daca mai sunt amatori de ture ma bag si eu. Numai sa nu avem ghinion cu vremea.
 15. adrian2010

  As fi ales Focus-ul in ideea ca iarna sunt piesele la 1/2 pret. Fara upgrade Merida. Are dreptate waterboyro ca dupa un timp se ajunge la concluzia ca ar trebui schimbata 80%.