boldi_dan

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boldi_dan

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/01/1986

Profile Fields

 • Localitate
  cluj napoca
 • Biciclete
  focus raven
 1. Mai multe ne spune micul clip de pe you tube :-H
 2. daca veniti pe sosea din Sighisoara e destul de nasol,e foarte circulat dat fiind ca e drum european cu trafic greu,aveti 3 catarari mai dificile Hetiur,Balauseri si ultimul e Acatari asta e mai greu ca celelalte 2 ,daca aveti bagaj mare va recomand sa gasiti alte solutii. Numa bine !
 3. boldi_dan

  Iti recomand sa iti iei o alta bicicleta decat cele de la DHS preferabil daca nu poti sa iti achizionezi una noua sa iti iei una second hand si daca mai cunosti pe cineva de pe acest forum care ullterior sa te indrume sa iti gasesti ceva pe masura ta (*) . Poti vedea mai multe despre acea persoana daca e seriosa la feedback-ul lui (*) Numa bine!
 4. boldi_dan

  Si eu am scos pe 30 km undeva la 40km/h in 2007 cand aveam cursiera ... Ce ai postat tu e medie orara de bataie la contratimp la noi in tara :)
 5. boldi_dan

  frumos!respectele mele,sa inteleg ca ai avut media orara la campionatele nationale la contratimp ?...oricum e o medie buna .:)
 6. boldi_dan

  Un om trecut prin haita :(( adevarat ce spui functioneaza,si chiar daca te opresti si ridici mana la ei dau inapoi,de fiecare data functioneaza :P
 7. boldi_dan

  O piesa faina pt cei carora le place muzica care asculta jazz si muzica clasica :) http://www.youtube.com/watch?v=m6iOXXX_8FU
 8. boldi_dan

  O melodie faina este Sinnerman cantata de Nina Simone,cei care s-au uitat la "Cellular" vor recunoaste piesa X_X
 9. boldi_dan

  e faina piesa si filmul e reusit;)
 10. boldi_dan

  Foarte tare articolul l-am salvat la Bookmarks.:((
 11. boldi_dan

  Una dintre piesele faine de la Thievery Corporation -Shadows of ourselves si "Warning Shots"
 12. Salut Ovidiu legat de punctele de alimentare vor fi 4 puncte,toate vor avea aceleasi alimente si lichide,intreb pentru ca au fost maratoane in care la punctele de alimentare in care se gaseau lichide si la altele numai mancare (in Ungaria am intalnit)
 13. Salut Ovidiu,legat de punctele de alimentare vor fi 4 puncte? Toate vor avea aceleasi alimente si lichide? intreb pentru ca au fost maratoane in care la punctele de alimentare in care se gaseau lichide si la altele numai mancare (in Ungaria am intalnit)
 14. Iti recomand din partea mea sa iti pui 2,2 conti.....eu asta folosesc acum si le-am folosit si in Transalp si pe noroaie sunt brici.
 15. boldi_dan

  Sa- fie tarana usoara :) ,sper ca astfel de incidente sa se reduca drastic,si lumea sa se "trezeasca "cand vad oameni deplasandu-se pe 2 roti...etc.Sper ca dupa aceasta urmare sa exista si un bine,adica sa se i-a masuri si soferii sa fie mai civilizati si sa aiba un comportament exemplar si cu atitudine pozitiva.In locul aceleia persoane a avut de suferit putea fi o ruda sau un prieten implicat in care soferul implicat sa afle apoi ca a a omorat un om pe care il cunostea indirect sau direct ....si abia apoi sa-si fi dat seama ....in concluzie cat suntem in Romania aveti voi insisi grija de voi ,sa nu vina vreun istet care sa ne omoare.Condoleante familiei!