pLasTy.

Membru
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About pLasTy.

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/10/1997

Profile Fields

 • Localitate
  Focsani
 • Arii de interes
  School,gaming,ciclism
 1. pLasTy.

  eu mi-as dori o dinasta:D
 2. pLasTy.

  Nu e bine deloc....focsanenii nu prea se mai plimba
 3. Unde gasesc mansoane ESI? Saua am de gand s-o fol cu pantaloni cu bazon
 4. pLasTy.

  frumoase biciclete!sa le stapaniti sanatos!nu-mi vine sa cred ce patetic eram inainte pe acest forum:|se vede diferenta de 1 an:))
 5. Salutare.In curand ma voi inoi.Doresc sa cumpar niste piese,accesori,echipament in jur de 1500 lei..Daca se poate si revizia ca am mai multe chestii nelamurite la bicicleta.Imi puteti spune voi niste site-uri bune(serioase)? Astept parerile voastre!
 6. Am sa vad ce pot face!@ovidiu_m astept pozele!
 7. pLasTy.

  M-as baga si eu am de adus o un pedalier
 8. Sa stii ca am un meseriasde meserias in focsani.Se pricepe foarte bine.Face si chei si tot.A spus ca poate sa-mi puna niste bucse.Deci sa le fac sau sa le schimb?
 9. Salutare.Doresc sa cumpar un pedalier trutativ sau shimano.In principiu asta doresc sa cumpar.http://www.playbike....p?id_produs=199 .Astept pareri! La foile mele s-au stricat bratele.Cand mi-a venit bicicleta m-am apucat la montat.Cand sa pun pedalele le-am pus prost.Stanga cu pedala dreapta si dreapta cu pedala stanga.Si...s-a stricat filetul.
 10. pLasTy.

  este guess who si nu ma laudalta poza nu aveam:D
 11. pLasTy.

  Am 14 ani.Pozele sunt vechi.Acum am mai crescut
 12. pLasTy.

  Ma bag si eu printre dinozauri http://yfrog.com/nb25032010287fj http://yfrog.com/n2fotografie056j :DCred ca sunt cel mai mic membru al forumului:D
 13. Nu.Am o merida TFS Trail 500-d deabia luata.Am luat o tranta intr-o panta ca am pus frana pe fata.Am zburat vreo 3 m:)).Si asa mi-am distrus pedalele,saua si tija este foarte zgariata! Doresc sa cumpar accesorii,manusi etc. si ce am precizat mai sus.Si doresc si nsite suporti de bicicleta pentru masina.
 14. pLasTy.

  Trebuie sa imi revin ca m-am operatde apendicita acum 5 zile,dupaia revin si ma antrenez calumea!Nu stie nimeni un om care se pricepe la biciclete?