AlexTache

Membru
 • Content count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About AlexTache

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti
 1. Se raspandesc trikeurile prin Bucuresti: https://www.facebook.com/OameniaiBucurestiului/photos/a.550670055040647.1073741829.550628441711475/786108221496828/?type=1&__mref=message_bubble M-am mai intalnit si eu cu un tip in Tineretului care parea ca are un trike facut dupa designurile Atomic Zombies.
 2. Eu i-am contactat sa-mi faca un trike cu cateva mentiuni speciale fata de ce facusera ei pana atunci. Sa fie mai ingust si sa aibe distanta mai mica intre pedalier si scaun. Ei au facut schite noi pe care le vezi pe siteul lui Doru. Am facut 2 vizite. Cand am fost sa vad ce fac si cand l-am luat. Intre cele 2 comenzi, am pastrat legatura si le-am trimis toate piesele necesare, unele fiind luate din afara. Legat de pret, treaba e mai complicata. Eu le-am dat o suma care a inclus manopera, materiale si anumite piese.
 3. Vorbeste cu el. Dorinta are, idei are si e un perfectionist. Are multe planuri pentru diverse biciclete si triciclete. @@Axe eu am facut reclama pentru ca munca lui John merita laudata. Rabdare si pasiune ca a lui rar gasesti. Nu mai zic ca e aici la noi in tara :)
 4. Doru s-a retras din colaborarea cu John, cel care a facut manufactura in sine. Pe John (si trikeurile) le gasiti aici: http://shillex.com/
 5. Maine seara as vrea sa dau comanda ca vineri sa o trimita si sa apuce sa ajunga saptamana viitoare. Cei interesati, dati-mi mesaj privat cu ce produse vreti pana atunci.
 6. Aia e marlanie pura dar n-ai ce sa-i faci. Cand am luat BionX-ul (tot de la un magazine din Germania), nu mi-au luat deloc TVA. In loc sa coste ~1750 euro, m-a costat cam 1400.
 7. Scuze, au intrat mailurile in spam. Am 4 mesaje primite. Cati asteptam sa ne strangem?
 8. Trimiteti-mi toti cei interesati linkurile cu ce vreti sa cumparati
 9. Poti participa. Doar sa fii dispus sa platesti in avans tot, inclusiv curierul pana la Suceava.
 10. Dau eu atunci comanda. Dati-mi fiecare linkurile cu ce produse vreti si cati oameni ati vrea sa asteptam pentru comanda prin mesaj privat. Cu cat suntem mai multi, cu atat costul transportului/persoana e mai mic.
 11. Eu pot da comanda. Nu am mai dat de pe bike24 dar am dat de pe bike-discount si alte magazine online :)
 12. As vrea si eu 2 cauciucuri. Se mai da vreo comanda?
 13. Poti incerca sa vorbesti cu cei de la Motivation care se ocupa cu chestii din astea sau cu cei de la Shillex care mi-au facut mie un trike pe comanda :)
 14. Odata cu trecerea timpului, am mai avut cateva patanii pe care le-am filmat si au ajuns pe youtube :) https://www.youtube.com/user/NeneaCuSfatu
 15. Ma bag eu la o comanda. Vreau 2 cauciucuri. Nu arde :) anunta-ma te rog cand o dai sa stabilim detaliile