pauly

Membru
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pauly

 • Rank
  Membru
 1. salut,eu m-am inscris acum 2 saptamani(am platit prin posta) si nici acum nu sunt confirmat.Ar trebui sa trimit organizatorilor o copie scanata dupa plata,s-au sa mai stau sa astept?
 2. chiar asa,cand o sa apara si timpul in clasamente???(macar la primul din fiecare categorie)
 3. eu vreau o bicicleta cu care sa merg in varf de munte,la maratoane de 100 km,sa o folosesc la maxim zi de zi,si sa fie si usoara ca un fulg... adica cam asa ceva:2010 Cannondale Flash Carbon Ultimate...
 4. pauly

  cataline daca faci o comanda pe bike24 ma bag si eu,vreau un ceas sigma rox8.0..
 5. pauly

  la bicicleta orizontala ai o suprafata frontala mult mai mica chiar si decat o bita de contratimp deci rezistenta la inaintare nu are cum sa fie la fel:D:D
 6. pauly

  rezistenta la bicicleta orizontala este mult mai mica decat la o bicicleta normala,de aici si viteza crescuta de deplasare/efortul depus la pedalare este mult mai mic...
 7. pauly

  daca stii turatia si numarul de batai ale inimii poti calcula wattii??? intreb pentru ca nu am un srm dar as dori sa-mi calculez watti...si linkul vehiculat aici nu merge(http://www.kreuzotter.de/english/espeed.htm)
 8. pauly

  foarte tare filmul... asemenea intamplari sunt destul de comune in turul italiei datorita amplasarii lui in primavara zapada de marile catarari nu are timp sa se topeasca. tin minte ca acum 4-5 ani cand a atacat Gilberto Simoni a urcat un pas pe la 2500m pe sloata si gheata la temperaturi de 0 grade(etapa pe care a si castigat-o)
 9. uite aici traseu tehnic: Freecaster.tv: MTB - XCO Course Walk Germany hai sa nu ne mai plangem ca e prea greu,prea tehnic,prea obositor,prea enduro,etc,etc si sa punem mana sa ne antrenam mai mult:-bd:-bd ovidiu poate ar fi bine sa pastrezi rezultatele din fiecare an(2008,2009,...etc),pentru a se putea vedea progresele de la an la an ale fiecaruia
 10. pauly

  daca o sa fie vremea frumoasa si voi fi liber vin si eu:-J:-J
 11. pauly

  tricourile sunt pentru a arata cine este pe primul loc intr-o anumita categorie: tricoul galben arate cine este primul in clasamentul general(se aduna timpii din fiecare etapa),el este leaderul cursei tricoul verde desemneaza cel mai bun sprinter(in fiecare etapa se dau puncte la final) tricoul alb cu buline rosii desemneaza cel mai bun catarator(in varful fiecarei catarari se dau puncte) tricoul alb este pentru cel mai bun tanar sub 25 de ani(se aduna timpii din fiecare etapa)
 12. eu am pe bicicleta mea alivio de 2 ani si merg impecabil... totusi te sfatuiesc sa cumperi manete de schimbator si de frana separate(in cazul unui upgrade sa poti shimba numai partea care trebuie,nu toata maneta)
 13. eu am pe bicicleta mea alivio de 2 ani si merg impecabil... totusi te sfatuiesc sa cumperi manete de schimbator si de frana separate(in cazul unui upgrade sa poti shimba numai partea care trebuie,nu toata maneta)
 14. pauly

  pacat ca tura asta nu se tine duminica ca altfel as fi venit si io(sambata lucrez...)
 15. pauly

  si io am depasit o masina de scoala pe plat cu vant de spate,masina avea cca 40km/h si am trecut pe langa ea cu 50km/h(sa fi vazut cum s-a auitat instructorul la mine...)@};-:))^:)^:))