raduiordache

Membru
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About raduiordache

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  bucuresti
 1. Am citit, impresionant. Din pacate, se pare ca va trebui sa aman tura asta pentru 2013. Intr-un fel e bine pentru ca va trebui sa ma antrenez. Am mai facut ture de o zi destul de lungi (max.120 km Giurgiu-Veliko Tarnovo) dar 100 km pe zi timp de 6 zile va fi cu totul altceva. Merci, voi apela la tine pentru cateva informatii cand se va apropia momentul.
 2. Salutare, am in plan o tura monstru pana la Istanbul. Ideea ar fi sa ma intorc de acolo cu trenul/autocarul. Ma gandesc ca poate a mai facut cineva de pe aici chestia asta sau poate ati auzit de asa ceva. Mi-e teama sa nu ma trezesc acolo ca nu imi accepta bicicleta in tren sau autocar si ar fi cam trist sa fie nevoie sa ma intorc tot pe ea :) Orice sfat e binevenit.
 3. Salut tututor. Ma intereseaza o aplicatie Android (pe telefon Samsung Galaxy Y s6102) in care pot importa un traseu planificat acasa in Google Earth sau Bikemap (KML, GPX) si apoi sa vad acest traseu suprapus pe harta in timp ce merg pe bicla. Ceea ce ma intereseaza in mod special este posibilitatea de a vedea in timp real daca sunt sau nu pe traseul planificat. Daca pot vedea si o harta ca backgound e cu atat mai bine. Fac mentiunea ca navigarea se va face fara conexiune de date. Stiu ca pentru Iphone era o aplicatie (EasyTracks) care, pe langa importul GPX, stia sa faca cache la imagini Google Earth si puteai vedea offline traseul, pozitia ta si imaginile satelitare Google. Daca stiti de vreo aplicatie similara pe Android, orice sfat e binevenit.
 4. Scuze, am calculat gresit initial, nu am inca 100 zile.
 5. Nu am o anumita problema de genul "se blocheaza pagina X" sau "butonul X nu merge". Pur si simplu nu am gasit niciun buton sau link pentru adaugare anunt sau ceva asemenator desi sunt logat. Care ar trebui sa fie procedura de postare a unui anunt presupunand ca totul ar functiona? Ca poate exista o cale dar nu am eu spirit de observatie. Merci.
 6. Salut, nu reusesc sa ma lamuresc cum pot posta un anunt in sectiunea Marketplace. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Multumesc.