siles

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

siles last won the day on March 30 2011

siles had the most liked content!

Community Reputation

24 Good

About siles

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/22/1976

Profile Fields

 • Localitate
  unirea de braila
 1. siles

  :)) :)) ,ei nici chiar asa.......da io urechea asa am facuto acu 4 zile.
 2. siles

  iei o placbanda de grosimea ureghi rupte.....si daca esti meserias cu ceva scule o faci tu . daca nu te pricepi.....cumperi alta.
 3. eu am caseta hyperglide ,sau cel putin asa cred ....o sa ma uit mai atent. stiu ca bagam pinioanele 6 unite,apoi un distantier,apoi pinionul mic,apoi o piulita care se infileteaza de fixeaza pinioanele. si cred ca se infileta pe interior. si caseta are caneluri cu una ingusta.
 4. din pacate nu ....era bine daca erau pe filet ca luam de la bazar momentan un set. da parca am vazut la playbike pinioane pe caseta sram cu 7 pinioane.....oare sa nu mearga??
 5. gata am inteles....,este vorba si de uzura pinioanelor,mai ales a celor mici ca de se invirt mai mult. ramine sa vad de unde imi cumpar un set de 7 pinioane noi pe caseta...apoi o sa revin sa spun daca asta a fost problema.
 6. acu vin de afara. am reglat lantul dupa cum mi-ai zis tu (am scos 4 zale) dar la proba la fel face ,ca si cum ar sari peste dar nu sare ci se ridica si cade inapoi. de notat ca doar pe primele 3 pinioane face asa (de la cel mic in sus), deci pe pinioanele mici. inca o data de mentionat ca dinti pinioanelor sint la fel ca ceilanti de la pinioanelor mari. am privit poze cu pinioane uzate si am comparat cu ale mele si rezulta ca ale mele nu sint uzate. dar ma cam pune pe ginduri inscrisul de pe zale ...la lantul vechi F-3..la lantul nou OF 2 .!!!??? deci daca mai aveti idei ....?sint binevenite.
 7. salutare ieri am zis sa imi cumpar si eu un lant nou pentru bicicleta mea (un city bike marca PEGASUS cu 3 x7 viteze) ,cum in braila nu exista magazin de piese de biciclete de firma m-am dus in bazar si am cumparat cel mai scump lant de acolo un KMC de 115 zale. acasa cind l-am montat pe bicicleta surpriza....imi parea ca scapata dar dupa ce am privit mai atent am obs. ca el daca este pe pinionu mic ruleaza citiva dinti (vreo 6) apoi parca da sa se ridice pe virfu lor si cade la loc. pinioanele nu sint uzate tare. pe lantu KMC scrie -un Z ,naromow(sau cam asa ceva),apoi pe unele zale scrie OF intro parte si 2 in cealanta parte. pe lantu shimano scrie-HG ,naromow(la fel ca pe celalant),apoi pe unele zale scrie F-3. le-am pus unu linga altu si lantu simano este mai lung cu o za ca cel kmc (la acelasi nr de zale). dar este uzat ,poate sa se lungeasca cu o za de la uzura sau sint diferite si daia nu merge cel nou???
 8. siles

  mai da nu conteaza daca avea veste ,faruri ,girofare.....era pe trecerea de pietoni ?,era ,in rest babalicu cu masina este vinovat si gata trebuia sa reduca si sa fie foarte atent....si sa opreasca.auzi ce tupeu la babalic.....eu nu sint vinovat ci el ca nu avea far la bicicleta.....hmmm
 9. siles

  mama lor de sateni nesimtiti......nu pot sa isi cumpere basculante,bitum,compresoare etc ,si sa isi faca singuri trotuare ca cei de la oras.....puturosi tare sateni astia domnule.....
 10. siles

  si de ce borcanul de castraveti nu este legat?! :-W consumai din mers din ei?! :-J
 11. siles

  frumos cipriane frumos.mai ales sticla aia cu palinca de caise......mmmmm.
 12. siles

  in prima banuiesc cine esti dar in a doua cine esti tu?!cumva prima de la dreapta spre stinga? :-??
 13. siles

  se pune pentru voi astia din mediu urban :)) ca in mediu rural ca e criza ca nu e capra ,porcu si plantele tot cresc.
 14. siles

  eu de la 1 noiembrie pina acum am slabit 11 kg. am renuntat 95 % la piine .la dulciuri de cumparat ,inclusiv inghetata 100%,la sucuri 100%. am facut miscare inclusiv cu bicicleta dar trebuie sa recunosc ca cele mai bune rezultate intrun timp scurt le are alergatul . pedalam si alergam cam o ora pe zi. maninc in general mincare gatita .nimic special dar portii mai normale spre mici .2 mese pe zi .dimineata beau doar o cafea. masa de seara se ia la ora 18. mentionez ca acu un an si jumatate m-am lasat de fumat dupa 20 de ani in care am fumat cel putin un pachet pe zi. deci o tin tot asa sa vedem ce iese.
 15. siles

  adeline nu te mai consuma degeaba ,nu vezi ca ai 7 postari?.niciodata nu o sa ai tu dreptate ca doar nu esti si tu mare administrator pe aici.doar ei au dreptate ca doar e forumu lor ,infiintat de ei ,eu,tu si alti cu citeva postari sintem doar musafiri pe aici.dupa cum ai observat grosu pe market e sectiunea de vinzari ,nucleul dur al forumului e format din persoane care au cite 3 biciclete intro continua imbunatatire .piesele care le tot inoiesc trebuie vindute.....in marketplace ,deci gindestete ,daca toti ar putea vinde ei ce ar face cu piesele....deci nu mai posta revoltat ci bucurate de privilegiul de a cumpara de la marketplace. ps-sa stii ca posturile nu ti se pun la numaratoare :))