Alpinman

Members
 • Content count

  914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Alpinman last won the day on August 7 2011

Alpinman had the most liked content!

Community Reputation

329 Excellent

About Alpinman

 • Rank
  superAlpinsuperman
 • Birthday 06/06/1977

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti - Dr.Taberei
 • Ocupaţie
  PM

Metode de contact

 • Yahoo
  cristizicos
 1. o fi oare mostenitorul lui Maraton Medieval Medias? Niste detalii despre trasee?
 2. si la mine cel mai slab an din ultimii 4 cu doar 1700 km parcursi...
 3. Matematica jidănească.... O evreică din New York, de vorbă la telefon cu mama sa din Israel: - Divorțez de Ițik. Tot ce vrea e sex anal... și am gaura curului cât o monedă de 50 de cenți..., înainte era cât o monedă de 5 cenți... nu mai pot! Mă-sa îi răspunde: - Ești măritată cu un avocat milionar, trăiești într-o vilă cu opt dormitoare, conduci un Mercedes, cheltui pe săptămână 10.000 $, ai șase vacanțe pe an... și vrei să renunți la toate astea pentru 45 de cenți?!
 4. Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru. - Eu is Stefan. - Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai. - Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii? - Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta... Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului. Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui. Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba: - I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara. Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba. Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura, vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase? Portile Raiului se deschid si toti intra. Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari: - Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra? Calm, Sf. Petru ii raspunde: - Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta. - Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei? - Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!"
 5. uite aici ceva: http://www.dirtbike.ro/bazar/scott-scale-940-312791
 6. si anul acesta suntem acolo 27,28,29, 30. Unii chiar si 1 decembrie:)
 7. http://bicishop.ro/Bicicleta-IDEAL-Zig-Zag-27-5-quot--4690.html http://bicishop.ro/Bicicleta-IDEAL-Zig-Zag-29-quot--4688.html http://bicishop.ro/Bicicleta-CANNONDALE-Trail-7-29-quot--2015-5349.html si lista continua
 8. uite si aici. http://bicishop.ro/Bicicleta-IDEAL-Zig-Zag-27-5-quot--4690.htmlmarime 52 sau 56 si exemple pot sa mai fie. Totul e sa cauti.
 9. nu mai e in Popovat. S-a mutat in blvd. Uverturii, intre benzinariile Mol Si Rompetrol, pe linia tranvaiului 41. Ce hartie vrei sa primesti? Ti-e frica ca-ti ia cineva piesa? :) Baietii mai sus spun ca au primit o hartie cu preturile la ce au avut de schimbat si alte info.
 10. incearca la dkbike (www.dkbike.ro), in blvd Virtutii. Florin te poate ajuta.
 11. masinile se pot parca pe terenul din spatele pensiunii, zic.
 12. daca vrei un service profi la furca ta, du-te la DKBike. Florin, baiatul de la service e foarte priceput, scolit pe la scoli din vest. Mi-e mi-a servisat SID-ul si sunt f multumit.