Alpinman

Membru
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Alpinman last won the day on August 7 2011

Alpinman had the most liked content!

Community Reputation

333 Excellent

About Alpinman

 • Rank
  superAlpinsuperman
 • Birthday 06/06/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti - Dr.Taberei
 • Ocupaţie
  PM

Recent Profile Visitors

5,981 profile views
 1. Alpinman

  pentru ce zona? ce fel de mers pe jos? hiking? Da niste detalii.
 2. pentru cine e interesat, si anul acesta, ne strangem cativa in weekendul 29.11-1.12 la Casa Duse pentru o urcare de iarna pe Transfagarasan. Nu e nimic organizat, fiecare vine pe cont propriu.
 3. Alpinman

  Stai linistit. Furcile pe aer sunt mult mai usoare si mult mai fiabile fata de cele pe arc. Daca le folosesti pentru scopul in care au fost create, te tin ani de zile fara interventii. Ai grija sa stergi bratele de mizerie si sa aiba presiunea corespunzatoare greutatii tale.
 4. Alpinman

  si atentie ca nu va lasa sa combinati materiale cu cod cu cele fara cod sau cu coduri diferite.
 5. Alpinman

  3300 km si de la mine pe 2018. Anul asta am deschis cu o tura de 35km, dupa care am racit
 6. Alpinman

  La 1000 eur poti sa-ti faci be bucati o superbicicleta, cu conditia sa stai sa vanezi pe site-urile de profil ofertele. Un cadru usor, de carbon e in jur de 300 E https://www.bike-discount.de/ Pentru restul iti recomand www.rczbikeshop.com. Aboneaza-te la newsletter si stai cu ochii pe oferte. Afiseaza de 2 ori pe zi.
 7. Alpinman

  daca ai rabdare un pic, ma duc vineri sa vad o bicicleta a unui var pe care vrea sa o vanda. Zicea ceva de un Scott de 20".
 8. Alpinman

  Hai bafta si drum bun!!
 9. Alpinman

  Proiectul a murit subit, tipic pentru toate proiectele actualei administratii
 10. Alpinman

  Cu partea de mecanica, roti si piese poti apela cu incredere la Ion , de la DKbike. (www.dkbike.ro) Preturile la piese si service sunt mici spre rezonabile, iar calitatea lucrarilor foarte buna. Cu partea de sablat, vopsit nu te pot ajuta. Eventual poti incerca la un atelier auto.
 11. Alpinman

  Pana una alta, noi cei de la DrinkTeam nu am lasat traditia sa moara. Am incercat si reusit sa ne strangem vara si chiar si iarna pentru un "Last climb". Cativa din Bucuresti, cativa de prin tara (Galati, Timisoara, Cluj, Mures), putini, dar de calitate Casa Duse a fost mai mult decat primitoare, ca de fiecare data.
 12. Alpinman

  Am adunat si eu 3546km cu o diferenta de nivel de 10460 metri. Mai bine ca anul trecut
 13. Alpinman

  o fi oare mostenitorul lui Maraton Medieval Medias? Niste detalii despre trasee?
 14. Alpinman

  si la mine cel mai slab an din ultimii 4 cu doar 1700 km parcursi...
 15. Alpinman

  Matematica jidănească.... O evreică din New York, de vorbă la telefon cu mama sa din Israel: - Divorțez de Ițik. Tot ce vrea e sex anal... și am gaura curului cât o monedă de 50 de cenți..., înainte era cât o monedă de 5 cenți... nu mai pot! Mă-sa îi răspunde: - Ești măritată cu un avocat milionar, trăiești într-o vilă cu opt dormitoare, conduci un Mercedes, cheltui pe săptămână 10.000 $, ai șase vacanțe pe an... și vrei să renunți la toate astea pentru 45 de cenți?!