mihai -cl

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mihai -cl

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 04/17/1971

Profile Fields

 • Localitate
  negoesti-cl
 1. mihai -cl

  De ce atata graba? Uni dintre noi nu sunt din Bucuresti, multe banci nu lucreaza astazi pt a face un transfer. Cel care binevoieste sa se ocupe de comanda ar putea sa ne puna la dispozitie un nr de cont si o data limita (marti, miercuri ora x -eu lucrez luni 24 h)si s-ar rezolva treaba f usor. Cei care vor sa se intalneasca la o bere este ok.Este doar o sugestie dar cred ca ne-ar ajuta pe uni dintre noi.Mersi si o zi buna.
 2. mihai -cl

  Cred ca o oarecare importanta o are faptul ca bike-24 au site-ul in engleza si o descriere mai amanuntita a produselor.PLus ca mie personal m-i sa parut ca au mai multe produse high-end.Dar poate cu problemele pe care le-au avut la ultima comanda or sa mai apara amatori si pt bike-components.
 3. Pt cine o sa mai aiba nevoie -a rezolvat cu Urgent curier ,in mai putin de o zi ,60 ron din tm la cl ,a sosit bine , ambalata in cca 2 kg folie si banda adeziva.
 4. mihai -cl

  Salut! Chiar nu avem pe nimeni cu card si ceva experienta pt o comanda?
 5. mihai -cl

  Nu mai este nevoie.Am gasit si eu un site olandez "fietspunt" care livreaza si in Romania (transportul cu TNT cam scump-cca30E). cu f multe produse si piese de scimb pt biciclete de oras(Gazelle, Batavus) inclusiv piese pt internal gear hubs-nexus ,sachs-pe care nu prea le-am vazut in alta parte.
 6. mihai -cl

  Un pret la bicicleta de mai sus?Mersi.
 7. mihai -cl

  Poti sa pui o adresa sau un link pt magazinul respectiv?Mersi.
 8. Cineva a mai avut experiente mai recente cu transportul bicicletelor in tara? Am gasit o bicicleta in TM-eu fiind din CL-si vanzatorul nu a reusit sa gaseasca o solutie mai simpla-mai multe firme de curierat nu accepta transportul cu ramburs ,altele vor ca bicicleta sa fie ambalata precum un bibelou iar pentru posta cred ca depaseste greutatea maxima.Orice sfat este binevenit