sisu27

Membru
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About sisu27

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/27/1973

Profile Fields

 • Localitate
  brasov
 • Biciclete
  bianchi camaleonte 4
 1. sisu27

  Nu-i nici asta chiar banc. sursa: http://www.gandul.info/puterea-gandului/victor-ponta-pacientul-englezului-13706761 (articol al d-nei Lelia Munteanu aparut in data de 07/12/2014) ”Pe vremea când a fost înfiinţat Statul Israel şi Ben Gurion era prim ministru, rabinul Maimon Fishman din Iaşi a fost numit ministrul Cultelor. După trei luni, s-a prezentat la Ben Gurion şi i-a spus: <Timp de 2000 de ani, noi n-am avut Stat evreiesc. Trebuie să înfiinţăm imediat Sanhedrinul> (Tribunalul din timpul celui de-al doilea Templu). Ben Gurion i-a răspuns: <De acord. De ce ai nevoie?> < Simplu, i-a răspuns Maimon Fishman, am nevoie de 71 de evrei deştepţi, cunoscători ai Torei şi care să nu fie avizi de bani>. Ben Gurion a meditat câteva minute: <Deştepţi, cunoscători ai Torei - e în regulă! Dar de unde iei nişte evrei care să nu fie avizi de bani?> Maimon a replicat: <Cu bani, o să facem rost şi de aşa ceva>”
 2. sisu27

  Trebe' probate! Am probat eu azi si desi am zis ca-mi iau L, de fapt am nevoie de XXL. Au croiul stramt. Am probat XL si pocneste (no, m-am mai marit si eu...). La chiloti raman cu L, dar tricoul XXL. Atentie Ciociu, Cip si chiar Kriss :)
 3. sisu27

  ... si cel mai bine mananci doar in zilele in care faci sex.
 4. sisu27

  Nu zau!? @Cat despre Brasov, de cate ori vreau sa trec pe trecerea de pietoni (pe jos, nu cu bicicleta) se lasa cu frane cu scartait de roti, claxoane, injuraturi. Trecerea cea mai folosita de mine e in fata la restaurantul Pepperoni prin centru, ca ma opresc des sa mananc acolo. Iar din partea cealalta, din masina, oamenii sunt efectiv speriati si dezorientati cand te opresti la trecere sa-i lasi, pe buna dreptate, ca mai intotdeauna vine unul nebun pe banda 2 cu viteza care nu opreste. Zici ca stai cu casa acolo si toata ziua te holbezi pe geam sa vezi ce se mai intampla pe trecerea de pietoni.
 5. sisu27

  Vreau si eu tricou cu maneca scurta fara nickname si nadragi cu bretele, ambele marimea L
 6. sisu27

  Sezonul asta, care se cam incheie, l-am ratat cu brio, dar de'o fraguta..., mi-e cam dor si mie
 7. sisu27

  La Multi Ani Cristi!
 8. sisu27

  :(, din pacate va tin doar pumnii stransi...din concediu in perioada aia
 9. sisu27

  Felicitari baieti!
 10. Apropo de skirtbike, imi vine vorba ardeleanului: "No vezi ca sa pote"...
 11. Le-ati vazut pe fetele de pe la noi? Daca sunteti atenti, le puteti vedea in fiecare zi...
 12. Suuuper... trooper! Foarte faine! Folosinta indelungata!
 13. Da' nu tre' sa pui mana. Gura da! facem un sistem cu pai si-ti dam noi, fara sa pui mana, "pinie"?
 14. sisu27

  La timpi d'astia, cu forma mea de acum (asa mai de geamandura), ma bag si eu cu tine la Poiana :- Vorba lu' Kriss: ce ne mai uitam in zare cum te duci... Hai, nu plange, ca daca ne tinem de treaba intr-o luna scadem sub 1h 3:-O