greaper

Membru
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

About greaper

 • Rank
  Member
 • Birthday February 11

Profile Fields

 • Localitate
  B
 • Biciclete
  Giant/Marin/Ridley

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. greaper

  Salut, retrag propunerea de comanda, dimineata cand vroiam sa comand nu mai erau pe stoc. mersi, spor
 2. greaper

  Salut, e cineva interesat de o comanda rapida…2-3 oameni? mesaj pe watsup va rog 0723599707
 3. @Mookyama Sigur vroiam “resin” pentru ca niciodata nu m-am impacat cu cele metalice care “sapa” adanc in disc si sunt mai zgomotoase, dar speram sa gasesc din cele ieftine k03s. Avand in vedere ce lipsuri sunt pe piata de piese…zic mersi ca am gasit ai asa.
 4. @IonutA @Mookyama mersi, am rezolvat in extremis cu placute de 70 ron perechea…L03A, ultimele 2 bucati pe stoc la decathlon baneasa. https://imgur.com/a/aAEYZAm
 5. greaper

  @MariusL s-a inchis comanda? @vladoiu
 6. @Marius.R mersi, dar in realitate nu sunt pe stoc am primit acum mesaj ca au intrat in stoc la bike discount
 7. Salut, din disperare deschid aici topic nou cu urmatoarea intrebare: stiti cumva unde gasesc pe stoc in Ro sau in alta parte placute frane K03S sau echivalent? Dupa ultimele 3-4 iesiri la munte, am constatat ca mai am sub 0,2-0,3 mm de carne pe placute si nu gasesc nicaieri pe stoc placute compatibile “resin”. Aveti vreun sfat in sensul acesta? Ce alte placute ar fi compatibile? Cat de zgomotoase sunt cele metalice cu radiator? multumesc!
 8. greaper

  Salut, mai e vreo comanda deschisa? As vrea sa dau comanda
 9. greaper

  @freetools nu vrei un set de pe wheel builder de?
 10. greaper

  Salutare! Scriu acest post in calitate de sofer si fac apel la cei care citesc acest post, in caz ca il cunosc pe cel implicat in accident ( persoana care a fugit de la locul accidentului), sa ma contacteze, doar in acest fel va putea scapa de raspunderea penala in momentul in care va fi identificat. Azi noapte 14.10.2020, in Bucuresti, la aprox ora 23 circulam din directia Traian spre Eminescu si la traversarea bdului Mosilor pe culorea verde am lovit in plin un biciclist pe la vreo 20-25 ani, slab, cam 180cm inaltime, barbison si par cret lung prins in coada care era pe o cursiera alba de aluminiu care traversa intersectia pe rosu pe bdul Mosilor. Mentionez ca nu avea casca, vesta, lumini. Am oprit si impreuna cu martorii de fata am vrut sa ii acordam primul ajutor, respectiv sa mergem la spital sau sa chem ambulata. Dupa ce am schimbat cateva cuvinte, acesta si-a revenit si a fugit de la fata locului. Am sunat la 112, am vb cu ambulanta si politia si la ora 23:30 am declarat accidentul la politia rutiera Udristei cu toate detaliile si cu numele si datele de contact ale martorilor. Astazi fac plangere penala celui care a fugit de la locul accidentului, politistii mi-au zis ca sunt suficiente camere in intersectie si ca sunt sanse reale ca cel care a fugit sa fie identificat. Cu speranta ca aceasta situatie se poate rezolva amiabil si ca cel lovit nu are vreo trauma care sa ii puna viata sau vreo parte a corpului in pericol; nu ezitati sa ma contactati daca cunoasteti aceasta speta, nu doresc sa fac rau nimanui, dar nu pot accepta ca vinovatul sa fuga de la locul accidentului. Macar sa stiu ca este in regula si ca nu face vreo complicatie cu exitus in timpul 2. Multumesc!
 11. greaper

  @teoskorpio28 salut, mai esti interesat de comanda
 12. greaper

  @Studio54 s-a dat comanda?
 13. greaper

  @IonutA “ai picioare”, nu gluma. Ai niste “stats”
 14. greaper

  Aaaaa si sugestia nr 2: daca vrei sa cheltui 3000€ si sa fii “trail oriented” si nu XC marathon: YT IZZO COMP