razvanArad

Membru
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 Excellent

About razvanArad

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/14/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Arad
 • Biciclete
  Cursiera Battaglin
 1. Cadrul are oarecare valoare? , si lina exage 300 din ce gama facea parte, entry - mid level ?
 2. Cam din ce perioada este ? si ce puteti sa-mi spuneti de aceasta echipare?
 3. Ce parere aveti de o cursiera bianchi, echipata cu exage 300 lx,7 viteze, roti ambrosio , in stare destul de buna la 450 de lei
 4. razvanArad

  Finala Campionatului Mondial de fotbal. Toate locurile sunt ocupate, în afară de unul. Apare un tip şi-l întreabă pe cel care stătea lângă: - E liber? - Da, răspunde tipul. - Nu pot să cred… cât de nebun trebuie să fii ca să ai un asemenea loc şi să nu vii la meci? - Adevărul e că şi locul ăsta e al meu. Trebuia să vin cu soţia mea, am fost împreună la toate campionatele începând din 1982, de când suntem căsătoriţi… Din păcate, ea a murit… - Şi nu aţi găsit pe nimeni să vă însoţească, un prieten, un vecin? - Nu, toţi sunt la înmormântare….
 5. razvanArad

  Un tânăr dintr-un sat trebuia să se căsătorească. Caută el … caută…și...se îndrăgostește. Vine cu ea acasă și le arată părinților aleasa inimii lui. Tatăl lui se uită lung la ea, îl ia de-o parte pe fiul său și-l întreabă: - Dar a cui este? - A lui Păvălache, tată! - Păi, în situația asta nu poți să te căsătorești cu ea, fiindcă-ți este soră. Asta e… îmi pare rău… știi, valurile tinereții, eu și cu mama ei… Necăjit tânărul caută o altă fată. Găsește, așa că o prezintă și pe aceasta. Tatăl îl ia deoparte: - Este de-a lui Stroe, nu? Nu poți să te căsătorești cu ea că-ți este soră. Știi ? Valurile tinereții, fiule. Îmi pare rău. Necăjit fiul îl întreabă: - Auzi, tată? Pe fata lu’ Cristea o știi? - Da fiule și ea îți este soră! - Dar pe-a lu’ Marin o știi? - Da! - Și-mi este tot soră? - Da fiule! Îmi pare rău… valurile tinereții! Dezamăgit fiul se duce la maică-sa și-i spune: - Auzi mamă, nu vreau să fac scandal în casă, dar tata când era tânăr era armăsarul satului! Ăsta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum când vreau să mă însor și eu îmi spune că nu pot cu aia că mi-e soră, cu aia nu că mi-e soră… Ce să fac, că am ajuns la disperare? - Însoară-te liniștit mamă, cu cine vrei, că nici tu nu ești băiatul lu’ tac'tu!
 6. razvanArad

  Nu cred ca ti-a fost adresata tie intrebarea ;))
 7. razvanArad

  http://www.leduchamp.com/
 8. razvanArad

  - Fiule, dă-mi te rog pâinea pentru nadă. - Am mâncat-o. - Atunci dă-mi mamaliga. - Nu mai e…Am mâncat-o. - Ok, hai mananca si râmele şi sa mergem acasă.
 9. razvanArad

  Un american si un rus se lauda: Americanul: - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa, il injura, etc etc... Rusul: - La noi cand trece Putin, toata lumea urineaza pe el... care mai de care... Americanul: - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin... Il injuram dar mai in soapta... aruncam spre el... dar nu il atinge nimeni... Rusul: - Pai si noi am exagerat putin... Intr-adevar, urinam, dar nu ne dam pantalonii jos...
 10. razvanArad

  Doua blonde maritate au iesit in oras sa se distreze.Ceva mai tarziu, putin cam pilite, se hotarasc sa se urce in masina si sa plece spre casa. Pe drum le-a venit la amandoua sa-si faca nevoile mari. Au tras pe dreapta si au constatat ca sunt in fata unui cimitir. Neavand incotro se duc acolo. Cand trebuiau sa se stearga, prima si-a folosit chilotii ca oricum erau purtati, dar a doua avea bikini de firma si nu s-a indurat, asa ca a folosit o panglica de la o jerba. A doua zi unul din soti il suna pe celalat si-i spune: - Auzi, stii ce, ar trebui sa avem mai multa grija cu nevestele noastre. Aseara nevasta-mea a venit cam pilita si fara chiloti. La care celalat ii raspunde: - La mine e si mai grav, dupa ce ca a venit pilita avea si o panglica in fund pe care scria... "Nu te vom uita niciodata", fratii Carbonnini.
 11. razvanArad

  http://www.liveleak.com/view?i=b7d_1351705575
 12. razvanArad

  La etajul 60, intr-un zgirie nori: un irlandez, un mexican si un blond. Ora prinzului. Irlandezul se uita in pachet: - Iar friptura rece? Daca mai gasesc odata, ma arunc de aici! Mexicanul se uita in pachet: - Iar turta de porumb? Dac amai gasesc odata, ma arunc de aici! Blondul se uita in pachet: - Iar sandwich de parizer? Daca mai gasesc odata, ma arunc de aici! A doua zi, la ora mesei; irlandezul deschide cutia, se uita: -Nu-mi vine sa cred! Iar friptura rece!? - Si se arunca jos de la etajul 60. Mexicanul deschide cutia, se uita: -Nu-mi vine sa cred! Iar turta de porumb!? - Si se arunca jos de la etajul 60. Blondul deschide cutia, se uita: -Nu-mi vine sa cred! Iar sandwich de parizer!? - Si se arunca jos de la etajul 60. Dupa trei zile, la inmormintare, vaduva irlandeza si cea Mexicana plang pe rupte ca n-au stiut sa prepare pachetul barbatilor. Vaduva blondului le zice: - Ce va uitati asa? Sotul meu isi prepara singur pachetul!
 13. razvanArad

  Ghidolina albastra si suportul de bidon ii strica tot aspectul
 14. razvanArad

  N-are cum sa se sfarseasca lumea in 2012! Am conserve care expira in 2013...