Trevizes 2,547 Posted July 31, 2014 Pagubitii cred ca posteaza aici ca altii sa invete din patania lor si sa ia masuri corective cat mai este timp :) Altfel, doar din intamplare, cineva i-ar putea ajuta cu o informatie utila. S-a mai intamplat. Dar acum hai sa fim seriosi, daca dispare un Rockrider, nu e ceva sa intri in alerta daca vezi un astfel de model pe strada folosit de cineva. Daca si-ar pierde X pe care il cunoastem si despre care stim ca are o bicicleta mai deosebita cu ceva, atunci ne-am sesiza daca pe strada am vedea o clona. Sau, poate nu stiu eu, sunt colegi de forum care in weekend bantuie prin targuri si au o memorie asa de buna incat sunt la curent cu tot ce e pe siturile de anunturi de vanzari si pe forumurile cu biciclete furate. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumus 724 Posted July 31, 2014 Mai bine am face un loc unde sa postam fotografii cu biciclete suspecte. Exemplu: mergi pe strada si vezi un tuciuriu pe o cursiera ok, :) faci poza, pui pe forum(net), ca atare ai oferit un ajutor enorm daca chiar este furata. La fel si daca mergi prin targ, faci poza cu telefonul, pui 'aici', cine stie, poate o recunoaste proprietarul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
meridan 991 Posted July 31, 2014 Fa tu o poza in targ unei ciori cu bicicleta si vezi daca mai iesi intreg de acolo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted July 31, 2014 Astept sa o vad si pe asta ... la un topic nou: "Te-am vazut (prins) in trafic, .... suspectule !!!" Nu trebuie sa fotografiati numai "ciori" puteti posta orice fotografie unde apare un element incorent, de exemplu un nene cu cursiera dar in slapi, un functionar care merge la banca in costum pe un full-suspension, orice Rohlhoff sau Nicolai (pe astia cu asa ceva ii numeri pe degete in toata tara romaneasca), e suficient numai sa nu va placa fata lui, sa nu empatizati cu biciclistul! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted July 31, 2014 un nene cu cursiera dar in slapi Nţ nţ nţ si eu merg pe cursiera in slapi. Daca ma prinzi si intr-o zi cand am barba descrierea e perfecta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
meridan 991 Posted July 31, 2014 Si eu merg pe mtb in sandale, fara casca. Moaca de interlop am, astept sa ma vad pe aici >:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumus 724 Posted July 31, 2014 ai nicolai? :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted July 31, 2014 Cursiera Madaline, nu o "fosta cursiera" 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,823 Posted July 31, 2014 Nu trebuie sa fotografiati numai "ciori" puteti posta orice fotografie unde apare un element incorent, de exemplu un nene cu cursiera dar in slapi, un functionar care merge la banca in costum pe un full-suspension, orice Rohlhoff sau Nicolai (pe astia cu asa ceva ii numeri pe degete in toata tara romaneasca), e suficient numai sa nu va placa fata lui, sa nu empatizati cu biciclistul! - nu-s cioară <- bifat - am mers acu' două zile cu o cursieră nouă (care nici măcar nu era a mea) cu pedale flat <- nu-s şlapi, dar consider bifat - nicolai cu şi fără rohloff <- bifat - sunt suficienţi p'aci cărora nu le place de mine <- bifat ... noroc că nu-s funcţionar sau că nu umblu în costum că de măine mă aşteptam să fiu fugărit încontinuu de paparazi :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 31, 2014 Ehe, dac-ar fi Timisoara mai aproape.........:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted July 31, 2014 Cursiera Madaline, nu o "fosta cursiera" Bai ce uameni... Tot cursiera e domne si asta, chiar daca e pre-90' ;)). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,366 Posted August 1, 2014 sunt suficienţi p'aci cărora nu le place de mine <- bifat S-o crezi tu. Mazgalit si-ncercuit cu picsu' apucat in pumn pana se rupa foaia si se zgarie birou' de dedesubt ;)) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted August 1, 2014 va alintati. pana nu mergeti cu flexu sa va "furati" bicicleta din centru vechi, sa nu va aud Quote Share this post Link to post Share on other sites
Perfidus 7 Posted August 1, 2014 Am dat o continuare a declaratiei cum ca ma constitui parte civila. Da, autorul este chiar deja celebrul oltean de 21 ani cu 28 de "fapte" in doua luni - de care pomeneam mai sus. Din pacate bicicleta dusa a fost pe la "negustori"si nu i s-a mai dat de urma. Urmeaza procesul, cu slabe sperante ca voi mai primi ceva la sfarsit. Parlitul a mai fost arestat si condamnat insa cum a iesit s-a apucat de ce stia mai bine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumus 724 Posted August 1, 2014 Nu ai apucat sa dai 'noroc' cu el macar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted August 10, 2014 In targul din Militari, azi, o "multifunctionala" - hibrida sau ce naiba e, Jensen, marime cam M, schimbator fata Altus, furca fixa, culoare alb cu rosu si negru. E cea mai rasarita din gramada...PREA rasarita... Quote Share this post Link to post Share on other sites
meridan 991 Posted August 10, 2014 Cat costa ? Daca cerea valoarea reala posibil sa nu fie furata ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted August 10, 2014 Mi-e greu să cred că era ”curată”...printre niște rable pe care nu le-aș folosi nici prin oraș, cerea pe un Scott 500 lei, iar pe asta 450 euro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,954 Posted August 13, 2014 (edited) Am primit rugamintea, din partea membrului @@miki150, de a expune fotografiile acestor 2 biciclete ce au fost furate confratilor sai polonezi, intre Bicaz si Lacul Rosu, in noaptea 9-10 august 2014. Politia comunei BICAZ-CHEI a fost informata, cine le vede o poate contacta direct. Se ofera recompensa. Edited August 13, 2014 by gibonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
BebeNeuzer 1,085 Posted August 13, 2014 Ca să tai șufele, nu îți trebuie scule prea mari http://youtu.be/XmqP-VHCkqM?list=UUFF-KbsyOLwtw2Hv4lWQMUA 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Camellus 0 Posted August 14, 2014 Hello,I'm sorry but I don't speak Romanian. I'm the owner of one of the stolen Polish bikes - the pink Scott. I've found this auction: http://www.निषिद्ध/biciclete/mountain-bike/bicicleta-scott-mtb-a146510232 Could someone, who knows the language, please check it - ask for some photos and about details of the bike? Or even just call about the colours? I would really appreciate. Thanks in advance. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pandy 1,741 Posted August 14, 2014 Hi, @@Camellus Dear friend, The seller said in auction that the colour is grey with blue. And he also specified that the bike has the fork with suspension. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Camellus 0 Posted August 14, 2014 Thank you for the info. We still have a little hope that maybe we will find our bikes somehow.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted August 14, 2014 Plus, the announcement is from august, 6th Quote Share this post Link to post Share on other sites
maverick1508 34 Posted August 15, 2014 Plange cineva dupa un Triban 3 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites