kriss

BRASOV CYCLING TEAM

Recommended Posts

Cum era si firesc, se naste intrebarea: ,,Brasovul are suficiente asociatii si cluburi de ciclism, pentru ce mai era necesara inca una ?" Pertinenta intrebarea iar raspunsul ar fii, ca avand mai multe oferte si plaja de biciclisti este destul de larga, este, de ce nu "o paine de mancat " si pentru noi.

Lasand gluma deoparte, Asociatia Brasov Cycling Team se doreste a fi o organizatie non profit, ne-guvernamentala ce are ca unic scop promovarea miscarii, a sportului, indeosebi a sportului pe doua roti.

Asadar, un grup de 14 tineri biciclisti (sper sa nu fi uitat pe nimeni), s-a hotarat dupa indelungi dezbateri, sa se uneasca intr-o asociatie, sub un nume, sub o sigla, satui de " alergat" singuri. Suntem la inceput de drum, novici in ale ciclismului de competitie, insa animati de dorinta de a face miscare, de a ''inghitii'' kilometri de sosea, carai, alei, drumuri cu macadam. Membrii din componenta echipei participa la nenumarate concursuri atat nationale cat si internationale. Pentru prima data am participat la Cartisoara, la Intrunirea Ciclism.Ro in calitate de echipa. Incercam sa tinem pasul cu informatiile din domeniul ciclismului si sa le expunem la randul nostru tuturor "sugativelor" de informatie din Brasov si imprejurimi. Nu se doreste a fi o asociatie exclusivista, aderarea este foarte simpla, "moca" cum zic unii. Astazi Brasov Cycling Team este formata din 24 membrii activi si cativa simpatizanti. Asa este, nu toata lumea ne place, nu toata lumea indrageste ceea ce facem, iar printre aceste persoane nesimpatizante se numara ceva sotii, amante, logodnice, prietene...dar mno...nimeni nu e perfect. Noi, in general le iertam.

Ca o echipa care se respecta, avem echipament propriu, logo si mai nou forum. Tin sa multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul si sprijinul staff-ului de pe Ciclism.ro si, cu voia dumneavoastra voi posta adresa de forum a Asociatiei Brasov Cycling Team.

Imagine postată

aceasta este: http://bct.myforum.ro/index.php

Speram sa conlucram ca si pana acum, sa mai organizam ture comune ( mai ales cu bucurestenii, simpatici baieti ) , sa ne intalnim , sa ne dam mana ! Drumuri cat mai usoare tuturor !!!

  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca fiind membru al echipei Brasov Cycling Team, pot spune ca este o gasca foarte frumoasa si sper sa adunam cat mai multi ciclisti brasoveni. Daca aveti cumva idei pentru logo-ul echipei nu ezitati sa postati si aici ceva, echipa neavand inca un logo adecvat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Cristi,

Ma numesc Gabrie si am 16 ani vreau sa te intreb daca echipa este si pentru MTB sau doar pentru cursiera.Ca daca e si pentru MTB as vrea sa fac parte din Echipa.Si eu sunt din Brasov asa ca mi-ar placea sa fac parte dintr-o echipa brasoveana

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gabriel, bine ai venit. Mesajul anterior este de acum cinci ani. Intre timp s-or fi intamplat multe.....

Vezi pe la sectiunile cu "fotografii de la tura de azi", sunt cativa baieti din Brasov care se tot dau, poate stiu ei ceva.

Sanatate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now