vlad 187 Posted December 11, 2011 Revin si eu cu un post scurt si doresc sa va multumesc tuturor celor care m-au sustinut, m-au ajutat, au participat sau au privit ! Fara oricare dintre voi acest eveniment n-ar mai fi avut acelasi rezultat. Ma pun sa upgradez blogul, galeria foto si rezultatele ! Pana cand revin cu toate astea, va las sa va gasiti prin pozele facute de mine: https://picasaweb.google.com/104279621558108737878/ClujWinterRace201102 Sunt constient ca nu v-am tras pe toti in chip, insa mi-ar fi fost greu sa fiu peste tot pe traseu, sa fac poze, sa fac pe MC-ul si asa mai departe. Am incercat si eu sa fiu cat am putut de multi-tasking insa fara ceilalalti voluntari, n-as fi reusit nici in 1000 de ani ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
vlad 187 Posted December 11, 2011 Rezultatele Cluj Winter Race 2011: http://clujraces.blogspot.com/p/rezultate.html Share this post Link to post Share on other sites
fowler 152 Posted December 11, 2011 Felicitari pentru efort, a iesit frumos, traseul a fost antrenant. Share this post Link to post Share on other sites
A_lien 26 Posted December 11, 2011 Uite , urmeaza si restul filmarilor, cand vor fi gata. enjoy, 2 Share this post Link to post Share on other sites
emanitou 50 Posted December 12, 2011 enjoy, Foarte frumos, apar si eu (nr 48) in primele 3 minute - prima tura, cand au fost ceva probleme de trafic (firesti)! Pana la urma cred ca au fost doi cu camere video, au fost filmari fatza - spate. Felicitari si pentru montaj, l-ai facut macar partial in editorul de youtube (muzica de fundal)? Share this post Link to post Share on other sites
maus 1,299 Posted December 12, 2011 Super .A fost un weekend relaxant ,exceptand ora de cursa .Am plecat duminica dimineata spre casa pe o ploaie rece .Brrr -m-am gandit - nu as fi vrut sa fie asa in ziua cursei.Reusita a tinut si de vremea excelenta .Soarele mereu alunga spiritele rele. Pe zapada ,traseul era chiar un carnage :- Share this post Link to post Share on other sites
A_lien 26 Posted December 12, 2011 Foarte frumos, apar si eu (nr 48) in primele 3 minute - prima tura, cand au fost ceva probleme de trafic (firesti)! Pana la urma cred ca au fost doi cu camere video, au fost filmari fatza - spate. Felicitari si pentru montaj, l-ai facut macar partial in editorul de youtube (muzica de fundal)? L-am facut cu Ulead, Share this post Link to post Share on other sites
koboldjanos 39 Posted December 18, 2011 L-am facut cu Ulead,Cu sony vegas ar fi mai performanta:p, e faia videoclipul! Share this post Link to post Share on other sites
A_lien 26 Posted December 19, 2011 Filmarile complete: enjoy, 4 Share this post Link to post Share on other sites
vlad 187 Posted December 19, 2011 Marius, mersi frumos de filmari. Cred ca nu sunt singurul care apreciaza :D Share this post Link to post Share on other sites
maus 1,299 Posted December 19, 2011 Cred ca erai blindat de camere. Share this post Link to post Share on other sites