Sign in to follow this  
verdebiciclete

Pimp my Bike by Verde pentru Biciclete

Recommended Posts

Există multe motive pentru care nu folosim bicicleta: din comoditate, din frică, datorită infrastructurii. Deseori, părăsite în diverse locuri din casă, constatăm că bicicletele sunt nefolosibile în momentul în care ne hotărâm să urcăm din nou în șa. Iar dacă ni se pare un efort prea mare să le reparăm, renunțăm ușor la ideea mersului pe două roți. Pe de altă parte, de multe ori, ne dorim o îmbunătățire sau o schimbare la bicicleta noastră de zi cu zi, însă ne rezumăm la a cumpăra accesorii sau la a schimba bicicleta.

Astfel s-a născut ideea concursului “Pimp My Bike”: dorim să readucem la viață și/sau să îmbunătățim bicicletele timișorenilor. Ne-am propus ca, prin ușoare lucrări de reparație și prin schimbarea aspectului unor biciclete să le arătăm timișorenilor că bicicleta este frumoasă și că ne poate aduce foarte ușor zâmbetul pe buze.

înscrie-te în concursul “Pimp My Bike”, până în 2 decembrie! Trimite-ne o fotografie cu bicicleta ta pe adresa de mail: contact@pedaleaza.ro, împreună cu motivele pentru care dorești să îți modifici bicicleta și cu povestea bicicletei tale. Fotografia și motivele vor fi publicate pe www.pedaleaza.ro. în urma publicării pe site, vom posta fotografia împreună cu numele posesorului și cu link-ul către articolul de pe site pe pagina de Facebook www.facebook.com/verdepentrubiciclete. Primii 5 concurenți care strâng cele mai multe like-uri, vor câștiga personalizarea bicicletei și alte premii Verde pentru Biciclete (elemente de securizare, semnalizare a bicicletei)

Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra importanţei si beneficiilor mersului pe bicicletă, de a evidenţia faptul că există biciclişti pe străzile oraşului şi de a atrage sprijinul autorităţilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.

“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Pressalert.ro, Ziua de Vest, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, TVT89, Teleeuropa Nova.

Mai multe informații pe www.pedaleaza.ro!

post-3066-0-50281200-1321803996_thumb.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

[...]ușoare lucrări de reparație și prin schimbarea aspectului unor biciclete să le arătăm timișorenilor că bicicleta este frumoasă[...]

Pai e pimp sau e vrajeala?

Strans surubul de la sonerie(usoara reparatie) si spalatul biclei cu apa si detergent sau macar sters praful de pe ea(schimbarea aspectului) se incadreaza perfect dar asta numai "Pimp" nu-i.

Bine... daca o iei adliteram si emisiunea a fost un fake.

Ideea nu-i rea dar nu inteleg de ce nu un nume si o idee proprie si trebuie neaparat sa copiem toate jegurile si falsurile.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this